O carte cu indicii
|
15 Aug 2008, 18:35
|||
|
|||
Ana intra in bibleoteca unde o asteptau Ginny si Kennya.
-Pregatite?intreba ea serios. -Da,raspunsera si ele la fel de serios. Ana se transforma in Dumbledore se duse spre doamna Pince. -Doamna Pince as dori sa dau aceasta carte domnisoarelor. Dn-a Pince era plictisita asa ca accepta fara sa se uite. -Gata fetelor,avem permisiunea zise Ana dupa ce se indeparta. Se aseza la o masa departe de toti.Scria in reptomita: -Indiciul e asezat la un capat de langa locul monstrilor....da un indiciu zise Ana care vorbea reptomita. Se auzi apoi vocea Kennyei Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
15 Aug 2008, 20:53
|||
|
|||
Nosgoth_Vi_Slytherin se duse si el la biblioteca, il interesa o carte aparte, care desigur se afla in sectorul interzis. Spre surprinderea lui mai erau cateva fete acolo, se aseza la o masa aproape de ele. Uimit vazuse ca una din fete scria in reptomita. Foarte rar ca cineva sa stie limba dar si mai ales scrisul. Desigur familia lui fiind foarte veche reptomita era ceva normal la el.
![]() Wand: 14 cm, core, a piece of hair from Queen of Elf's Leduriel House: Slytherin Patronus: A floating Orb |
|||
23 Aug 2008, 21:58
|||
|
|||
OOC:Vad ca toata lumea stie sa scrie si sa vorbeasca acum in reptomita
Ma rog... Ginny parea foarte nervoasa.Dar nu in sensul ala.Se indrepta spre baiatul din spatele lor si il intreba: "Tu cine mai esti?Stii ca nu e frumos sa te holbezi la cineva?" Kennya se opri din vorbit, isi ridica privirea si il observa pe baiatul de la viperini.Era inca indecisa,nestiind daca acesta prezenta un pericol pentru ele. Pana la urma aceasta adauga: "Laso balta." Ana scria in continuare,dar vocile catorva profesori se auzisera din departare.Pareau ca se indrapta spre biblioteca. Ginny se ridica si arunca tot ce era pe masa dupa niste perdele.Kennya cu o repeziciune nemaivazuta lua niste carti la intamplare de potiuni si le insira in fata celorlalte fete.Ana scoase un pergament nou si se prefacea ca scrie ingredientele unei potiuni intermediare.Singurul care parea paralel cu tot ce se intampla era Nosgoth. Ana ii pasa o carte direct in cap.Dar era chiar o aruncare reusita fiindca aceasta cazu pe masa din fata lui deschisa la pagina 55. Profesorii intrara chiar in acel moment in biblioteca si uitanduse in jur,observara elevii de langa geam. Cele trei fete zambira larg si incet se intoarsera spre cartile din fata lor. Snape veni ca un val-vartej spre ei,mirandu-se ca acelea erau niste carti de potiuni. Ginny incepu sa turuie acolo ceva(o minciuna bineinteles),iar Ana o aproba din cap. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
06 Dec 2008, 17:58
|||
|
|||
Din spatele lui Snape veni Ada, care turuia ceva despre cat de multe dulciuri pot manca unii.
" Buna Ginny, Kennya, Nosgoth, June " zise Ada care facu ochii mici. Era din cauza soarelui. [P.S. afara era innorat] " Da... " au raspuns toti care pareau stresati de ceva. " Ce? Ce s-a intamplat? " facu Ada punandu-si mana in solduri.; " Daca nu am mai iesit din camera timp de cateva luni , asta nu inseamna ca nu trebuie sa vorbiti cu mine . Stiu ca aveti un plan malefic. Si de asta.. am saa ca dau prajituri cu lapte. Vreti? " Ceilalti nu aveau nici o expresie. Nu puteau zice nimic pentru a le creste banuiala profesorilor. Snape nu vroia sa renunte. Dar, vazand ca totul este normal , si-a zis ca doar nu o sa piarda toata ziua asa. Se utia de jur imprejur, vazu ca nu este nimeni, lua o carte, si si-o indesa in roba. Dintr-o data grabi pasii, pana a ajuns la un fel de alergat. " Ce carte credeti ca a luat? " intreba June. " Nu stiu... probabil o carte Kamasutra. Nu.. nu... e el in stare de asa ceva. Cred ca mai degraba ceva asa naiv. Cum ar fi o carte de vraji mortale sau ceva de genul. " spuse Ginny care se intoarse fericita la masa, continuandu-si lectura. " Aaa stai... noi doar de prefacem ca citim. Si eu care intrasem in subiect. Heei!! Pare interesanta 69... sau 49... ei.. cred ca 69. " Nosgoth facu o fata gen " ![]() |
|||
21 Dec 2008, 14:47
|||
|
|||
- June !
Era Penny o asa zisa "amica" care o scotea din minti pe June -O nu,zise June care se metamorfoza in Ginny cu par albastru -Salut Ada,salut Ada cu bucle curcubeu in forma de funda (o nu ,de fapt asta era un spiridus Incuiat ce prinsese viata =] ) , salut Ginny,salut Ginny cu par albastru, salut Kennya ,salut NosGoth,salut eu [statea in fata oglinzii] Nu ati vazut-o pe June?Si ce cautati in sectorul Interzis? Si Ginny.... -Hai pleaca spuse Ada... -Ginny de ce....incerca Penny -Pleaca nu ne intereseaza,continua Ada Dupa ce pleca June se retransforma in June . -Pfui, bine ca am scapat de ea! Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
21 Dec 2008, 15:07
|||
|
|||
Deodata se auzi usa Sectorului Interzis deschizandu-se.Intra Hermione.Auzise voci venind din acea directie se,curioasa din fie cum era,se duse sa vada cine facea acea galagie.Gasi trei 4 fete la o masa si un baiat la alta.
"Voi faceti aceasta galagie?"intreba Hermione."Toata biblioteca v-a auzit.Nu va fi de mirare daca madame Prince va veni sa gaseasca sursa galagiei.Tocmai a venit Dumbledore si o tine de vorba,dar apoi va veni aici!" "Cum?A venit Dubledore?"intrebara cei 5 copii deodata. Hermione parea putin surprinsa de aest val de intrebari.Isi dadu seama ca nu se asteptau la asa ceva.Stia la fel de bine ca si ceilalti sa Dumbledore nu prea intra in biblioteca,dar se pare ca astazi era o exceptie. "Fir-as a naibi!Dumbledore este aici!Madame Prince va afla totul..."spuse Ginny,dar lasa fraza neterminata,vazand ca pe usa intra madame Prince impreuna cu Dumbledore. |
|||
21 Dec 2008, 15:41
|||
|
|||
Ginny se uita ca tuta la Ginny cu parul albastru . Brusc o cuprinse disperarea si se arunca pe umerii lui Ada, udand'o pana la piele cu lacrimile ei.
" Ce ? CEEE?" racni Ada speriata. "Nu mi se potriveste culoarea albastra ![]() DAr curand totul se linisti; Penny se cara, cantand, in timp ce Kennya flecarea, contenindu'si genele in aer in fata bietului Nosgotel. Ooc: trec peste postul tau, Hermione, din 2 motive: 1. M'am apucat sa scriu si nah, am terminat inainte sa postezi tu, dar inca nu am dat "Trimiteti".. 2. Nu imi place deloc ce ai scris. Adica de ce se baga Dumbledore? Fara suparare, dar ne strica distractia.. |
|||
21 Dec 2008, 18:34
|||
|
|||
OCC: Hermone sorry dar hai sa o continuam pe cea a lui Ginny ca e mai heppy.
(eu o sa stiu mereu reptomita si metamorfo indiferent de personaj) Dar il voi folosi un pic pe Dumbledore Daca faci un post fa si oleaca de heppy daca vine un profesor. June hotari....ce hotari?....a da sa se transforme in Ginny blonda. -AAA......spuse Ginny ca sa arate ca vrea sa spuine daca-i place sau nu. Nu apuca asta caci June se transforma in Albus Dumbledore cu barba roz in codite. Dar tocmai atunci intra Dumbledore dansand conga-monga [de fapt tanga-ranga] in costum a' la Dumbly -Salut domnisoareloooor! Salut eu care esti oglinda da tot eu! Norocul lui June ca Ginny puse o rama asa ca semana cu o oglinda -Ce ciudat mi-am prins si vopsit barba! Da imi place !Ma duc sa-mi fac si eu coafura ca oglinda! spuswe el in graba si iesi din Sector neobservand ca fetele erau in el -Bravo June ! spuse Kennya.Hai continua sa descrezi. Si au stat ele ca tutele o vreme lunga de o ora [ care a durat 15 minute] pana cand Ginny se trezi din somn si spuse catre fata cu par saten-inchis cu numele June: -Auzi June cand erai eu in varianta par blond...... Ginny continua tu de aici....Vreau sa vad ce scrie Ginny. Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
21 Dec 2008, 20:00
|||
|
|||
Dar Ginny nu apuca sa termine, ca in .. [unde eram???
![]() "iosolemioo! we love marring!" Si Lastar avea o rochita mulata, secsi, cu pandispan.. aa ce tot zic eu aici.. cu decolteu . Si Draco era imbracat in stilul anilor '80, foarte foarte fericit. Si erau foarte foarte foarte fericiti impreuna . Ginny era socata . Nu de cuplul super fericit, ci de faptul ca descoperise ca purta aceleasi sosete de 48567 zile. Ada plangea alaturi de ea, in timp ce Kennya incerca sa le consoleze pe amandoua. Dar ceva se petrecea in umbra ; ascuns intr'un coltisor de elefant [=)] statea Snape, parand furios. Veni si o scutura tare pe June, dar Ginny se ridica furioasa si ii dadu un sut in pwca de bietul om incepea sa isi conteneasca roba in fata fetelor socate + lui Nosgotel, care incepuse o conversatie ultra interesanta cu saracul covoras care statea si mesterea un plan sa il faca pe viperin sa alunece cu bwcile in sus. Suparata, Ginny incerca sa continue ceea ce zicea: "Deci cand mi'am vazut varianta de blondina" dar nu reusi sa termine, ca lesina . Era traumatizata de amintirea ei ca blonda. Dar de fapt inca nu isi luase gandul de la ciorapii ei. "oo Otilia Cazimir" spuse Snape salivand. Dar atunci inca ceva se intampla ... |
|||
21 Dec 2008, 20:10
|||
|
|||
O carte se ridica de pe dulap si ii fura sosetele lui Ginny care ii spuse lui June ca i-ar place in varianta de par verde.June se preschimba in acea varianta iar Ginny lesina din nou dar se ridica pentru a asista la nunta lui Draco cu.....
nu se stie cu cine pentru ca tocmai fu rapita de extraterestri. -Lool! Extra-terrestri! tipa Kennya vesela.Acu serpii mei au ce manca! ![]() OCC: Ginny continua dar te rog adauga un pic de seriozitate ca sa putem sa ne legam si de titlu nu sa batem campii.Te rog. Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Vreau sa imprumut o carte | Tom Ronald Ward | 0 | 1,054 |
28 Dec 2011, 19:48 Last Post: Tom Ronald Ward |
|
O carte interzisa | Black Rose | 13 | 2,727 |
21 Feb 2009, 20:19 Last Post: Sharma Sanara |
|