O noapte la Ceaunul Crapat
16 Nov 2008, 04:20
Kennya bause cam mult in acea seara. Era si logic. Ii promisese varului ei ca va bea in cinstea lui in acea seara. Era ziua lui de nastere, insa distanta era un lucru ce ii tinea departe unul de altul. Ametita bine, Kennya se tot uita in dreapta si in stanga barului. Desigur ca se afla la Ceaunul Crapat si nu scapa ocazia sa rada de orice persoana care trecea pe langa ea.
Barmanul se uita fara speranta la fata care acum chicotea in timp ce dadea un alt pahat de whisky-foc pe gat. Capul fetei se invartea acum mai tare decat trebuia si incerca sa respire adanc. Recunostea ca a cam exagerat, dar nu conta numai pentru simplul fapt ca era majora. Avea deja 17 ani si nimic nu putea sa o impiedice.

Barbatul care se ocupa ce Ceaunul Crapat se aprope de fata si ii spuse pe un ton grav:
"Ce ai de gand sa faci? Cu siguranta nu poti pleca de nebuna pe strazi in halul in care esti. oricine poate sa profite de tine acum."
Kennya se uita la el nedumerita inainte sa inceapa sa rada de nebuna. Barmanul isi dadu ochii peste cap si simtindu-se vinaovat ii pregati fetei o camera la etaj. Fata refuza de mii de ori spunand ca se va duce ori acasa, ori la Hogwarts. Insa tot degeaba. Usor influentabila, viperina ajunse in fata camerei cu pricina.

Deschise usa cu greu. pe intunericul din camera se lovi de lucrurile de acolo pana gasi intrerupatorul. Inchise usa in urma ei, fara sa o incuie cu cheia. isi gasi greu pasii spre pat si se intinse pe cearceaful moale. Simtea ca ii era rau si capul nu mai inceta sa se invarta.
'Firar a dracu de bautura, tocmai acum m-am trezit sa beau.' isi zise aceasta in gand
Nu mai avea putere sa se ridice si sa incghida lumina, insa cu un efort supraomenesc in starea aceea reusi sa se schimbe. Isi arunca roba pe fotoliul vechi din coltul incaperii si se arunca din nou cu capul pe perna.

Statea sa atipeasca cand o bataie puternica se auzi in usa.
"Kennya? Esti acolo? Deschide usa!"
Vocea parea foarte cunoscuta si fata raspunse inapoi sa intre ca usa nu era incuiata cu cheia.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04 Dec 2008, 21:44
Rain deschise usa si din camera intunecata se simtea un iz puternic de bautura.
Kennya, ametita inca de bautura, nu isi dadu seama pe moment cine e cel care o deranjeaza la ore asa de mici.
"Verisoara draga, nu vii sa iti imbratisezi varul tocmai venit din Romania? Dar ce ti s'a intamplat? Si de ce mirosi in halul asta?"
"Rain, ti'am promis ca o sa beau in cinstea ta. Doar odata in viata implineste varul meu 23 de ani. Si oricum, acum sunt majora. Nu imi poti face nimic."
"Bine, bine doar ca nu o sa iti dau cadoul pe care ti l'am adus din Romania. O sa ti'l dau cand o sa te simti mai bine."
"Dar pot sa stiu macar ce ii?" intreba fata plina de speranta si cu un zambet larg pe fata.
"Daca o sa stii nu o sa ma lasi in pace pana nu ti' dau. Asa ca mai bine nu iti spun. Dar tu sa imi spui mie acuma ce ai mai facut cat am fost eu plecat? Ce sa mai intaplat la Hogwarts?"
Fata icerca sa isi adune gandurile de cadoul primit de la varul ei si zise...

Eye of newt and toe of frog,

Wool of bat and tongue of dog,

Adder's fork and blind-worm's sting,

Lizard's leg and howlet's wing.

In the cauldron boil and bake,

Fillet of a fenny snake,

Scale of dragon, tooth of wolf,

Witches' mummy, maw and gulf.

Double, double, toil and trouble

Fire burn and cauldron bubble

Something wicked this way comes
07 Dec 2008, 13:32
"Totusi sunt curioasa in legatura cu cadoul ala." zise Kennya ingandurata
Se ridica in picioare si incepu sa-l caute pe Rain prin buzunare. Avea numai maruntisuri. insa nici un cadou. Vazand ca asa nu face nimic decat sa piarda timpul, incerca sa-l traga de limba. Il lua cu fel de fel de furtisaguri, cat de mult il iubeste si alte dulcegarii, ca ii va povesti tot ce se poate in schimbul cadoului. Insa degeaba. Pana la urma se lasa pagubasa incercand sa ii arunce din cand in cand cate un ochi sa vada ce pune la cale. Se ridica si il lua in brate. Apoi isi tara pasii pana la cea mai apropiata noptiera ca sa isi puna un pahar de apa. Il dadu pe tot pe gat, incepand sa se simta mai bine.

Inca nu stia motivul vizitei lui, insa se bucura sa-l vada. Parea sa fie bine si destul de sanatos. Pentru o secunda il vazu bagand mana in buzunarul de la pantaloni. Acum isi dadu ea seama. Il cautase doar in roba, deci cadoul era bine ascuns in buzunarul de la blugi. Zambi malefic, in timp ce Rain facu ochii mari la ea. Kennya se apropie de el luandul din nou in brate, incercand sa-si dea seama cat de mare e cadoul. Spera ca varul sau sa nu se prinda, asa ca ii povestea lucruri marunte cu privire la Hogwarts, insa nu ceva concret. Ii era destul de greu sa isi dea seama ce cadou e, fara ca el sa se prinda. Pe langa asta, viperina era inca ametita si nu avea miscarile cele mai agile.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."