Mica mare galerie-pentru iubitorii de anime
|
10 Dec 2008, 22:15
|||
|
|||
Sper ca celor care care le plac animeurile sa aprecieze aceasta mica galerie.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
11 Dec 2008, 01:19
|||
|
|||
Super pot sa folosesc si eu una;
![]() ![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
11 Dec 2008, 18:18
|||
|
|||
Desigur.Serveste-te singura.
|
|||
12 Dec 2008, 16:55
|||
|
|||
bine atunci ti-o fur pe aia cu Don't leave me alone....
![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
12 Dec 2008, 20:35
|||
|
|||
pot sa folosesc si io una...ba nu...doua
![]() ![]() deci...pot pot?...nush care le aleg...dar le pot...pot? ![]() ![]() |
|||
12 Dec 2008, 22:51
|||
|
|||
Desigur!Autoserivrea este deschisa non-stop.Nu ma supar!Doar sunt miiiii de poze pe net ca sa inlocuiesc nu?
|
|||
13 Dec 2008, 00:17
|||
|
|||
Pot sa fac comanda de una??Pot Pot? daca da as vrea o poza anime cu un baiat si o fata pliz......
![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
13 Dec 2008, 23:53
|||
|
|||
ok am sa caut si in curand le voi pune.
|
|||
14 Dec 2008, 01:00
|||
|
|||
Multumesc mult mult ...............................
|||
14 Dec 2008, 13:22
|||
|
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|