Animalele Incuiate
14 Dec 2008, 01:12
Aici este vorba despre animalele Incuiate.Eu vreau sa stiu parerea voastra despre aceste animale in special de la Ginny di Hahalina profesoara Grija fata de creaturile magice.

Va rog nu scrieti replicile personajului meu
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
14 Dec 2008, 13:20
Animalele Incuiate sunt absolut minunate.

Caini ne sunt prieteni loiali toata viata.Cand sunt pui sunt atat de draguti si pufosi.Cand sunt mari tot draguti raman,dar unele rase nu sunt asa de pufoase cand au crescut.Mananca destul de mult,mai ales iarna pentru a trece cu bine de gerul naprasnic.Sunt diferite rase.Mai blande,mai rele,unii sunt mai destepti si mai loiali,altii au o personalitate independenta,altii nu se satura niciodata din joaca.Sunt cele mai buna animale de case Incuiate.

Pisicile se cam folosesc de stapani.Lasa foarte mult par,iar acesta este usor si poate sa zboare pana pe mancare,noi il inghitim si putem muri.Dar una peste alta sunt tare dragute.Mai ales puii.Sunt jucause,dar daca nu le convine ceva tot ca ele fac.Si aici sunt diferite rase,mai independente sau mai ascultatoare.Cele mai rele pisici sunt cele Birmaneze.Sunt jumatate felina jumatate pisica.
Tot la categoria pisici intra si cele salbatice,ca:leul,rasul,ghepardul,jaguarul,pantera,pisica salbatica.Acestea se hranesc cu carne si petrec chiar zile intregi la vanatoare pentru a procura hrana.

Alte animale foarte folositoare sunt animalele de gospodarie,ca:vaca,boul,calul,magarul etc.Ii ajuta pe Incuiati la amunca campului,le dau lapte,carne,lana.

Sunt multe animale care traiesc in lumea Incuiata.Eu am dat cateva ex,dar sunt alte cateva sute.
15 Dec 2008, 22:10
OCC: Stiu ca eu am facut subiectul dar imi voi spune si eu parerea

Este adevarat foarte cum ai zis Hermione si daca te uiti intr-o carte Incuiata despre animale vei vedea exact ceva de genu.
Cu animalele Incuiate trebuie sa ai in general grija pentru ca deobicei la inceput ele nu sunt obisnuiote cu tine si vor fi mai aspre.Animalele care sunt in general la oras.
Animalele de la ferma ajuta Incuiatii deosebit de mult mai ales cele care dau preparate.
Animalele periculoase se gasesc in savane si in jungla dar si in padure.Incuiatii le numesc animale salbatice.
Mancarea animalelor Incuiate este diversa si majoritatatea au si mancare care se gaseste in magazine.Ca si la noi.
E adevarat unele animale Incuiate sunt foarte dragute.
Mie imi plac ca animal Incuiat cateii.
Voua ce animale Incuiate va plac?

Va rog nu scrieti replicile personajului meu
16 Dec 2008, 17:59
Cel mai mult,ca si tin imi plac cateii.Sunt atat de draguti!Am si eu o catelusa la tara pe numa Lolita.Am crescut-o de cand era foarte mica.Nu avea nici ochi.
16 Dec 2008, 19:03
Si mie imi plac cateii pisicile sunt oribile isi lasa blana peste tot iac...

[Image: thAnime_girl_1-1.jpg]

*Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel.......

*Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare.
17 Dec 2008, 01:04
Alina, te asigur eu ca doar fraierii nu suporta animalele. Sa vezi cum se joaca pisicutele meleLove si ce daca lasa par? Macar nu au minte sa enerveze oamenii cu posturi de cate 1 rand..

Eu am 15 animale. Adica le iubesc foarte mult si toate sunt salvate de pe strada.. mai exact am 11 pisici si 4 caini. Chiar azi am citit intr'un horoscop la zodia mea [ Balanta ] ca cica nu ma lasa parintii sa imi iau un animal si sa imi cumpar nush ce robotel dinozaur=] cred ca aia mai lipsea.
Deci cainii mei sunt:
Lucky - A fost odata ca niciodata un bloc. Si in blocul ala locuia o printesa frumoasa si talentata si puncte puncte [ adica eu in varianta de pitica=) de fapt eram un dracusor pe atunci ] , o curteana [ sis ] , printesa a mare [ mama ] , printoiul [ tatuca=) ] , si regina [ bunica ]. De fapt regina era mama, dar pana la urma bunica e mai mare si tre' s'o trec regina. Deci cum ziceam, acel palat, adica bloc, statea langa o catelusa [de fapt catelusa statea pe langa bloc]. Si cateaua aia avea nu stiu cati pui mici si scumpi, pe care ii hreaneam in fiecare zi. Cateaua a fost omorata cu pietre, un pui la fel, altii au fost luati de hingheri. Un singur pui a ramas, si acela aproape a cazut intr'un canal, se tinea saracul cu labele sale mici de marginea lui.. a paralizat de picioarele din spate dupa experienta asta. Si cred ca ati ghicit cine e Lucky. Puiul asta care a ramas a fost luat de hingheri, dar s'a dus tatal meu si l'a cumparat de la ei. Si Lucky a trait fericit si mai traiesti si azi. E un caine mare, alb cu negru si are o groaza de par.. si e cuteLove oricum e bland si noah.. nu musca strainii:-j
Bubulina - Nu radeti=] bla bla, mi'e lene sa mai zic. Si ea era sa moara dar a salvat'o bunicul, parca. Si noi am botezat'o Bubulina, dar el i'a schimbat numele in Rexona [Thinking? da da, deodorant]. Si mrg. Tin si la eaLove
Lexy - Cand l'am intalnit avea raie si normal ca nu avea sanse sa il ia cineva. L'am luat din curtea scolii, cand eram cu mama. Il iubesc foarte mult, dar acum ca a venit Becky el este pe locul 2, dar tot tin la el.. acum a crescut si ma darama cand sare pe mine=)
Becky - E o poveste lunga. A fost salvata de la niste vecini cruzi de'ai mei. Aveau doua catele care au nascut cate 6 pui. Puii i'au inchis intr'o cutie si 10 din ei s'au asfixiat [sau cum s'o scrie], dar una din catele a bagat laba in cutie si i'a salvat pe doi [cute, nu?] Unul din puii salvati au murit, dar a ramas Becky. Si pe aia am luat'o, ca doreau sa o duca la padure, iar pe mama ei [cealalta catea, nu aia care a salvat doi puii din toti] sa o duca altundeva, pentru ca puiul sigur ar fi murit fara mama sa. Si mrg. O iubesc pe Becky ca o sora. Adica ma urmareste peste tot, in orice camera as intra [e singurul catel care are privilegiul sa stea si sa doarma in casa] si se bucura cand vin de la sc..

Si pisicile sunt:
Sara
Miru
Capy [vine de la Capacetica]
Tanu
Izy
Mama Tigra
Tigra Mica
Motanul
Ela
Onur
Bella

Din proprie experienta va spun ca, desi poate v'a cazut maxilarul in papuci, nu sunt multe atatea animale. Doar ca nu esti crud. Nu se numeste iubire de animale daca iti iei 100 de rasa. Iubirea e atunci cand nu iti pasa de frumusetea / rasa animalelor, ci cantaresti sansele lor de a fi luate de pe strada; cele frumoase de obicei sunt salvate, dar cele mai uratele.. poti sa le ajuti sa nu moara.
Si e chiar cul sa ai atatea animaleWink) ieu ma falesc toata ziua cu ele si sunt gelosi colegii mei care au 0 animale=]
17 Dec 2008, 21:11
Uau cate animale ai!Locuiesti la curte?Mi-ar placea si mie sa am atatea animale,dar...De 4 ani imi doresc un catel si nici acum nu il am.De fapt dorinta este pe 3/4 indeplinita.Am o catelusa la tara pe nume Lolita.Am spus despre ea un pic mai sus.Cum am mai scris am crescut-o de cand era cat palma.Abia se nascuse de cateva zile.O prietena mi-a adus-o pe cand eram la tara in vara.A gasit-o pe camp,am pastrat-o eu si am ingrijit-o.Este singura supravietuitoare din 5.Este cea mai draguta catelusa pe care am vazut-o vreodata.O iubesc nespus,chiar daca este maidanez.
18 Dec 2008, 00:41
Chiar ca re multe animale oau vreau si eu is geloasa adica eu nu am voie sa am nici macar un papagal ca cica face galagie Sad
Oricum eu as vrea un sarpe nu stiu de ce da asta as vrea mi se par interesanti si as vrea sa ma uit mai de aproape la unu nu numai in spatele vitriniiSmile

*Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel.......

18 Dec 2008, 00:47
Alina .. nu esti inscrisa in club
Asaaaa
Pai animalele Incuiate sunt super
Desi nu le ies flacari pe urechi si nici nu au aripi sunt uimitoare
Cateii, pisicile, papagalii, serpii, hamsterii, broastele si restul sunt mai mult decat interesante.
Daca ai rabdare vei avea surpriza ca in majoritatea iti vei gasi un prieten bun, care cu siguranta nu te va vorbi pe la spate
Nu inteleg cum unii pot fii atat de cruzi cu bietele animalute ...
Hingherii trebuie impuscati direct in capul ala sec Huoooo :-t

¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸

☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻

Confucius

18 Dec 2008, 00:51
oops ma inscriu acuma nu am stiut ca trebe sa ma si inscriuFinna
Si in legatura cu hingerii nu sunt deacord cu tine mie unu mia ajuns de cand o fost nmuscata o prietena de un caine ..............asa ca sus cu hingheriiFinna

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Animalele neingrijite Jenny Spring 5 2,242 15 May 2011, 20:55
Last Post: Melisse Y. Carter