Mica mare galerie-pentru iubitorii de anime
|
14 Dec 2008, 13:30
|||
|
|||
Frumos ...
Sunt facute de tine ? ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
14 Dec 2008, 13:39
|||
|
|||
Nu le i-au de pe net.Este o mini galerie pentru iubitorii de anime.
|
|||
14 Dec 2008, 15:20
|||
|
|||
O super mai imprumut cateva=))
![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
17 Dec 2008, 00:12
|||
|
|||
Waaai ce frumoase sunt
Ador alea cu pupici Am cautat si eu pe net poze cu anime cu kiss-uri, dar nu am gasit atatea. Imprumut si eu cateva ... nu stiu pentru ce, dar o sa gasesc eu ceva. [img(450px,250px):]http://i36.tinypic.com/2pzfwc3.jpg[/img]
Slytherin rullez! |
|||
17 Dec 2008, 21:37
|||
|
|||
Elizabeth serveste-te cu placere.Sigur vei gasi tu la ce sa folosesti imaginile.
Pe google le-am gasit pe toate. Mai astept comezi. |
|||
18 Dec 2008, 00:47
|||
|
|||
Ok daca mai astepti comenzi mai fac eu una...vreau o poza anime cu o fata ca aia din poza a6a postu al doilea daca gasesti pliz....
![]() ![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
18 Dec 2008, 00:53
|||
|
|||
Am mai gasit cateva poze:Alina sper ca una sa se potriveasca cereri tale.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
18 Dec 2008, 01:00
|||
|
|||
Deci iti super multumesc adica de mine nu mai scapi prea repede ma mai gandesc si peste vro cinci minute vin si mai fac o comanda..
![]() ![]() ![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
18 Dec 2008, 01:17
|||
|
|||
Nimic.Poate o serie de cumparaturi la Lorzii Mieriii....glumesc,imi face placere sa onorez comenzi.
|
|||
18 Dec 2008, 14:18
|||
|
|||
As vrea hmmm.. uimestema o poza anime super......
![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|