The Tales of Beedle the Bard
|
16 Dec 2008, 13:43
|||
|
|||
Eu am gasit-o la Carrefour. In Iasi.
Incecrcati si acolo. ![]() Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
16 Dec 2008, 18:07
|||
|
|||
Si eu am gasit-o in Cora.Avea 2 rafturi pline numai cu aceasta carte.Am citit prima poveste si explicatiile lui Dumbldeore despre ea.
|
|||
16 Dec 2008, 18:45
|||
|
|||
os a ma duc la diverta sa icnerc ca altundeva nam unde
![]() |
|||
16 Dec 2008, 19:04
|||
|
|||
Am cautat in Carrefour Iasi da nu am gasito care ala de la baza 3 sau ala din afara orasului?
![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
16 Dec 2008, 19:51
|||
|
|||
Pentru cei din bucurestu incercat in Cora.Acolo am gasit cartea.
|
|||
16 Dec 2008, 21:34
|||
|
|||
Sambata eu dispar la Cora. Deci atunci mai mult ca sigur o sa o cumpar.
Ms Hermi! "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
16 Dec 2008, 21:49
|||
|
|||
Eh eu o astept de la mosu
![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
17 Dec 2008, 21:18
|||
|
|||
Am terminat cartea astazi.Este foarte frumoasa,mai ales ca Albus Dumbledore ne explica fiecare poveste in parte.Cel mai mult mi-a placut povestea "Fantana norocului fara cusur",iar cea care mi-a desplacut 100 % a fost:"Inima paroasa a vrajitorului."In rest celelalte sunt frumoase.Total diferite de povestile Incuiate ca "Cenusareasa","Alba ca Zapada" etc. in care-cum spunea si J.K.Rowling-eroii cautau intr-un fel sau altul glorie.Dar ceva m-a pus pe ganduri.Cand albus Dumbledore scria ceva despre unele animale fantastice,jos la o alta explicatie a acelui animal scria:"Vezi Animale fantastice si unde pot fi gasite".Credeti ca exista o astfel de carte?
|
|||
17 Dec 2008, 21:51
|||
|
|||
Da, exista..A iesit o data cu "Vajthat de-a lungul anilor" mai demult. In engleza se numeste "Fantastic Beasts and Where to Find Them" o am eu in pc in format electronic. Daca o vreti sa-mi ziceti, dar va anunt ca e in engleza. A aparaut si la noi in romana, insa acum o gasesti foarte greu, cel putin eu n-am mai vazuto. Atunci cand a aparut pentru prima data a fost valva.
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
18 Dec 2008, 00:45
|||
|
|||
Gata nu mai ziceti nimic din cartye ca dupa nu o sa mai fiu interesata sa o citesc ca deja stiu ce contine
![]() ![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|