Parerea
|
17 Aug 2007, 09:42
|||
|
|||
Chiar daca prima oara te-am crezut putin weird,acum imi retrag cuvintele .Doar ca m-ai speriat putin cu prietenii tai.Ce imi place la tine(cel mai mult) e ca ai simtul umorului,restul dupa.Nu prea ne cunoastem ,dar sper sa ne intelegem bine pe viitor.
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
17 Aug 2007, 15:55
|||
|
|||
Phei..Asta cred si eu despre waydreamer...Exact...Si,nu iti face griji nici u,nici prietenii tai..Nu ne aruncam noi p geam..
HellRiderGirl,ejti foarte de treaba...Ai si tu o imaginatzie minunata...Daca nu erai u,ce ne faceam noi??Adik,nu ar fi existat acesti minunatzi prieteni a lui Waydreamer...Pe site ejti foarte activa si ai scris foarte multe posturi..In 5zile 224..E mult..Semeni cu mine .. ![]() |
|||
18 Aug 2007, 10:04
|||
|
|||
Ms ms Byutzzzu
Pai ce sa zic?Cred ca e totul de la sine...Esti foarte simpatica,esti asa,plina de energie sa spun...posturi multe(dasta ma bucur ca seman cu tine ![]() ![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
18 Aug 2007, 10:13
|||
|
|||
wow..Ms,ms,ms!!Phai..Mai sus am scris despre tine..Dar vreiam sa-ti multumesc..Ai spus totul asa frumos..Yo nu prea stiu sa "vorbesc"...
![]() |
|||
18 Aug 2007, 10:15
|||
|
|||
Cu placere.Oricum nici eu nu prea le am cu discursurile...Asa ca suntem chit...
"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
18 Aug 2007, 14:31
|||
|
|||
Hmm... O fata simpatica... La inceput nu stiu... nu prea te cunosteam... Dar acum mi-am facut o parere despre tine si te asigur k e una foarte buna!
![]() |
|||
19 Aug 2007, 17:28
|||
|
|||
My sweet moderator !! Pai ... Mi-ai placut de la inceput ... Esti prietenoasa si postezi mult... Imi place faptul ca nu esti incapatanata ... Ce pot sa mai zic ?? Esti OK !!
![]() |
|||
19 Aug 2007, 17:42
|||
|
|||
Ms! Sincer, la fel as spune si eu despre tine!
|
|||
20 Aug 2007, 07:37
|||
|
|||
dunno..nu prea cunosc pe nimeni
|
|||
20 Aug 2007, 08:51
|||
|
|||
Sa incepi s-o cunosti p Ginny,e super-d-treaba...Phei,din primele tale posturinu te-am cunoscut prea mult!Atata timp cat zici ca nu esti c-a Waydreamer..esti bine primit p forum ...Waydreamer ne-a facut sa ne rupem parul din kp..OK,sa revenim..Phai,imi pari d treaba si deja ai postat mult,pt prima zi!
Si ca nota ti-as da un 10 fiindca esti la astropufi!Cei care conduc!!!..Ok,dupa cercetasi!! ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|