Craciunul pentru spiridusi
|
18 Dec 2008, 13:06
|||
|
|||
Pana la urma, mai vreti sa mai facem o petrecere de Craciun alaturi de spiridusi?
Stiu ca se face un bal, insa acolo pot veni doar elevii, nu si spiridusii. Voi deschide un topic special in care sa vorbim despre petrecerea de Craciun si sa alegem responsabilii. [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
18 Dec 2008, 13:07
|||
|
|||
ar fi tare.vin si eu cu spiridusa mea.
![]() Speranta moare ultima! |
|||
18 Dec 2008, 14:13
|||
|
|||
Da ar fi frumos sa facem un bal RpG pentru ei o sami iau si eu un spiridus si vin cu el
![]() ![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
18 Dec 2008, 19:41
|||
|
|||
Imi voi aduce spiridusa.Ar fi foarte incantata sa participe.Sper sa va placa.
|
|||
18 Dec 2008, 19:52
|||
|
|||
Ar fi draguta o petrecere si spiridusii cred ca se vor bucura enorm
Sa speram ca macar majoritatea o va face .... Alina, cred ca e petrecere, nu Bal Cel putin asa sper Baluri, petreceri ... prea multe si o sa ne pierdem interesul daca sunt prea multe. ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
18 Dec 2008, 19:58
|||
|
|||
Care petreceri mai sunt in afara de aceasta si de Balul de Craciun?
[ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
18 Dec 2008, 20:06
|||
|
|||
cred ca nici una
![]() Speranta moare ultima! |
|||
18 Dec 2008, 22:24
|||
|
|||
Pai parca mai erau
![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
18 Dec 2008, 23:49
|||
|
|||
Nu m`am referit neaparat la unele anume.
Cititi printre randuri, fetelor ... ! Daca sunt 10 Baluri si 15 petreceri la cate v`ati duce ? Nu la multe deoarece v`ati plictisi sa faceti aproximativ acelasi lucru mereu. La asta m`am referit ... daca va jucati in fiecare zi timp de 4-5 ore un joc, cam cat ati mai fii interesate de el ? Va spun din propria experienta ca nu mult. De asta am zis sa nu facem prea multe pentru ca nu are rost. ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
19 Dec 2008, 00:09
|||
|
|||
Pai eu mai am inca vreo 5 6 baluri RpG deci iti dai seama ce "ma distrez eu" la ele
![]() ![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Petrecerea pentru Spiridusi | Ginny Anne Alden | 8 | 1,716 |
28 Dec 2010, 14:00 Last Post: Annabelle Rosalie Koreea |
|
S.P.A.S. - Societatea pentru ajutorarea spiridusilor | Kennya Allen | 19 | 2,680 |
25 Aug 2009, 17:56 Last Post: Briana Brighton |
|
Sarbatorim Craciunul impreuna cu Spiridusii | Alicia Isabelle Blake | 6 | 1,355 |
22 Dec 2008, 21:02 Last Post: Hermione McGonagall |