Numele tau in japoneza
|
18 Dec 2008, 17:03
|||
|
|||
Ok deci am vazut chestia asta si nu mam putut abtine sunt literele alfabetului si fiecare se scrie cu ceva si sa vedem ce nume am avea in japoneza asta nu e real e doar un joc de amuzament
A=ka ; B=tu ; C=mi ; D=te ; E=ku ; F=lu ; G=ji ; H=ri I=ki ; J=zu ; K=me ; L=ta ; M=rin ; N=to ; O=mo ; P=no Q=ke ; R=shi ; S=ari ; T=chi ; U=do ; V=ru ; W=mei X=na ; Y=fu ; Z=zi . ------------------------------------------------ a meu e hmm.....katakitoka ce ciudat suna ![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
18 Dec 2008, 18:46
|||
|
|||
Kiarikatukutataku e numele meu.
![]() Speranta moare ultima! |
|||
18 Dec 2008, 19:01
|||
|
|||
Imi pare rau dar este gresit. Numele voastre suna cam asa: Alina-Arina; Alicia-Arichia.Numele meu adevarat este Camelia-Kameria.Nu stiu de unde ai luat aceste chestii Alina,dar cu parere de rau te informez ca nu este corect.
|
|||
18 Dec 2008, 21:36
|||
|
|||
Am precizat mai sus ca e un joc nimic mai mult nu sunt valabile in lumea reala
![]() ![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
18 Dec 2008, 22:59
|||
|
|||
Rinkashikika
Hermione, joaca`te si tu .. > ![]() ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
18 Dec 2008, 23:07
|||
|
|||
Ok...pai numele meu ar suna cam asa:
Rikushirinkimotoku |
|||
18 Dec 2008, 23:10
|||
|
|||
deci la una io iesit un nume lung de nic nu puteai sal citesti...daca are cineva numele alexandra sau alexandru sa vedeti ce iese
![]() ![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
18 Dec 2008, 23:13
|||
|
|||
Eu am numele Alexandra.I-a sa vedem ce iese:
Katakunakatoteshika. Super auirea.....atat de lung |
|||
18 Dec 2008, 23:14
|||
|
|||
Si pe mine ma chema in realitate alexandra da nu am indraznit sa vad ce iese ca ma enervam daca ma apunac sal scriu
![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
18 Dec 2008, 23:18
|||
|
|||
E uite ca l-am scris eu si pentru tine si cred ca te-ai apucat cu mainile de cap cand ai vazut cata carnatul de litere s-a format.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Noteaza numele personajului | Isabella River | 289 | 54,423 |
22 Feb 2013, 20:09 Last Post: Lexie Stryder |
|
La cine te gandesti cand auzi numele de... | Ema Snow | 722 | 118,992 |
23 Oct 2012, 16:11 Last Post: Julieta D. Thibault |
|