Mica mare galerie-pentru iubitorii de anime
|
18 Dec 2008, 20:12
|||
|
|||
Am mai gasit cateva:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
18 Dec 2008, 22:41
|||
|
|||
Prima e asa si asa dar urmatoarele sunt oau
Chiar mai uimit unde le gasesti? ![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
18 Dec 2008, 23:06
|||
|
|||
Eeee...am mijloacele mele secrete.Stiu sa i-au ce este mai buna.Am foarte multe animeuri si in calculator,dar nu pot sa le pun aici.Nu merge.
|
|||
18 Dec 2008, 23:09
|||
|
|||
Pai punele pe photobucket si copii ultima chestie de acolo si gata asta daca ai cont pe photobucket.........
![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
18 Dec 2008, 23:14
|||
|
|||
Am sa incerc....Multumesc mult.Desi am ani de experienta in calculator,pana la urma imi dau seama ca nu stiu nimic.
|
|||
18 Dec 2008, 23:37
|||
|
|||
Am incercat,dar nu merge.Nu stiu ce are.E lasa ca o se le gasesc eu pe net si tot am sa le pun aici.
|
|||
18 Dec 2008, 23:45
|||
|
|||
Pai la mine merge nu tiu de ce nu merge si la tine.....mereu fac asa ciudat hmmm
![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
19 Dec 2008, 11:51
|||
|
|||
daca nu merge pe photobucket incearca sa le pui pe tinypic
![]() Speranta moare ultima! |
|||
19 Dec 2008, 13:19
|||
|
|||
da ar putea merge si acolo e cam la fel......sau mie asa mi se pare...
|||
20 Dec 2008, 12:58
|||
|
|||
Am mai gasit cateva.Sper sa va placa.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vreau sa imi spuneti ce animeuri va plac pentru a putea cauta poze cu animeurile voastre preferate,mai ales ca lista cu aceste animeuri se cam micsoreaza. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|