Numele tau in japoneza
|
18 Dec 2008, 23:26
|||
|
|||
Eh nu
Are cineva o trusa de prim ajutor ca mia dat sangele de la cazatura (mam aruncat pe geam da stau la parter si doar mam zgariat pe scurt mia intrat o sticla in mana au)))? ![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
18 Dec 2008, 23:34
|||
|
|||
Offf.....Lasa draga mea ca pana te-oi marita trece.Ti-o spun din propria experiente.Pana atunci pune totusi un leucoplast sa nu se infecteze.Ar fi pacat sa iti pierzi degetelul,nu?
|
|||
18 Dec 2008, 23:36
|||
|
|||
da imi trece pana ma marit sper......ca nu ramana cicatrice si gata deja am inceput sa deviem subiectu
![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
18 Dec 2008, 23:58
|||
|
|||
Sunt gresite alea cu numele. Nici nu pot fii citite cum trebuie.
Ca sa aflii cum este numele tau in japoneza trebuie sa intri pe un site de translatie care sa fie cat de cat serios. Si Alina, desi e doar un joc, unii o iau in serios si apoi spun tot felul de prostii mai departe. Alexandra este: AREKUSANDORA (Consonants are pronounced more or less the same way as in English. "A" sounds like a in father, but shorter. "U" sounds like oo in hook, but with less rounding of the lips. "E" sounds like e in met. "O" sounds like o in old.) Alina: ARIINA (Consonants are pronounced more or less the same way as in English. "A" sounds like a in father, but shorter. "I" sounds like ee in meet, but shorter. Double vowels like "II" are held for twice the duration of single vowels.) Alicia: ARISHIA (Consonants are pronounced more or less the same way as in English. "A" sounds like a in father, but shorter. "I" sounds like ee in meet, but shorter.) Camelia: KAMIRA (Consonants are pronounced more or less the same way as in English. "A" sounds like a in father, but shorter. "I" sounds like ee in meet, but shorter.) Adriana(eu.Multi nu stiu care e numele meu real):EIDORIANA (Consonants are pronounced more or less the same way as in English. "A" sounds like a in father, but shorter. "I" sounds like ee in meet, but shorter. "E" sounds like e in met. "O" sounds like o in old.) "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
19 Dec 2008, 00:02
|||
|
|||
Hei dar eu am mai zis ca e doar un joc si nu trebe luat in serioas adica e asa la intamplare ca sa vedem ce iese sitii ca sunt niste chestii amuzante
![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
19 Dec 2008, 00:37
|||
|
|||
Am primit si eu odata un mass cu jocul asta
![]() Stiu ca nu e corect, dar imi place sa vad ce iese din Cristiana=] Parca era ceva lung.. Mishikiarichikikatoka oo doamnee=] ajungeam sa imi arunc pe geam parintii daca ma numeau asa |
|||
19 Dec 2008, 00:54
|||
|
|||
si eu care credeam ca numele meu e ciudat
|||
19 Dec 2008, 11:14
|||
|
|||
Mesaj pentru Kennya: Stiu ca nu este corect,dar am intrat in joc.Ma cam enervez putin cand vad cat de aiurea iese,dar asta este inchid si eu ochii putin.
|
|||
22 Apr 2009, 21:36
|||
|
|||
Jikitokurushika teki Rikarikatakitoka.
[ Ginevra di Hahalina ] =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] vaai . mor de ras .=]]] |
|||
22 Apr 2009, 21:43
|||
|
|||
Stiu ca Oana e Mokatoka
Dar sa vad Shayera Holl : Aririkafukushika Rimotata Brb ca vreau sa vad Bumbuc Lacrimioara Oana,sa am ce rade :Tudorintudomi Takamishikirinkimokashika Mokatoca Deci aici mor de ras ce nume am in viata reala ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Noteaza numele personajului | Isabella River | 289 | 54,425 |
22 Feb 2013, 20:09 Last Post: Lexie Stryder |
|
La cine te gandesti cand auzi numele de... | Ema Snow | 722 | 118,992 |
23 Oct 2012, 16:11 Last Post: Julieta D. Thibault |
|
Noteaza numele personajului | Chloe Wai | 170 | 24,362 |