Animalele Incuiate
18 Dec 2008, 00:55
Alina, cainele ala a avut motivele lui
Daca a fost provocat, bineinteles ca s`a aparat ...
Dai violenta primesti tot violenta ...
Ca nu cred ca nu a fost provocat ca doar nu era nebun :-s
Asa .... si in orice club daca vrei sa fii trebuie sa te inscrii
Tot nu suport hingherii .. mai bine le gaseau un camin animalelor ... doar cele care prezentau semne clare de violenta ar fi trebuit mai intai sa incerce sa fie indreptati si daca nu se putea face nimic, eutanasiati.

¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸

☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻

Confucius

Find all posts by this user
Quote this message in a reply
18 Dec 2008, 00:59
Pai cainele ala nu avea motive sa o atace ca doar eram cu ea...noroc de un hinger (prea slavit sa fie el)ca era prin apropierea magazinului ca altfel nu stiu ce eram in stare sa fac cred ca-l omoram pe cainele ala..si din momentu ala urasc cainii,chiar daca cand miam facut testu pentru ce animags sunt(pe alt site)mia iesit cine,asta doar pentru ca urasc si pisicile...Finna

[Image: thAnime_girl_1-1.jpg]

*Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel.......

*Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare.
18 Dec 2008, 01:02
Ei bine Alina, hai sa vezi ce e la hingheri..
"In prima cusca observ un caine alb slab, mic, pui inca, cred ca avea o labuta rupta si tremura din toate incheieturile - nu mai suport sa tin in mine- , in cea de-a doua cusca un altul intins la pamant pe jumatate lesinat, in alta cusca altul, in alta cusca altziiii si in alta altul si mai rau, mai grav....... In ultima cusca imi gasesc catelusa luata de hingherii (mi se zburleste parul cand pronunt cuvantul asta)... era paralizata de frica, statea lipita de gardul custii si se uita in gol parca hipnotizata de teama, ca un robot. Un caine mai mic probabil recent venit sarea disperat spre noi sa il luam... prietenul meu il mangaie usor pe cap - fara cuvinte nu mai aveam nici unul - (macar mi-am gasit catelusa gandesc... acum sper sa o iau)."
Cum poti sa accepti asa ceva?Sad

¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸

☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻

Confucius

18 Dec 2008, 01:04
Pai nu am zis ca o accept zic doar ca nu intodeauna hingerii sunt cei rai off bietii imi e mila de eiCrying

*Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel.......

18 Dec 2008, 01:10
Un caine nu ataca asa pur si simplu,decat daca are rabie.Un caine sanatos ataca atunci cand simte ca persoanei din jurul sau ii este frica,sau cand simte el frica fata de o persoana.Cel mai periculos este un caine speriat.Poate devani imprevizibil.Pentru a evita o muscatura in fund trebuie sa ramai nemiscat.Nu trebuie sa ridici o mana sau un picior,deoarece cainele va ataca partea corpului care se misca.Dupa ce ei ramas nemiscat incearca sa vorbesti cu el cat ma bland.Daca tot nu merge...mai bine o iei la fuga Finna.Din fericire nu am abut nicio astfel de intamplare,dar nu imi este frica de caini.Doar am 8 la tara.In orice caz Anny te sustin la faza cu hingherii,desi uneori sunt folositori.Ar fi atat de minunat daca s-ar face odata Politia Animalelor.
19 Dec 2008, 01:24
Uite, nu va mai pacaliti cu hingherii.. stiti ce fac?
De exemplu, in orasul meu sunt foarte multi caini pe toate strazile. Si hingherii ii iau, MAI ALES pe cei care au stapan si sunt pierduti. Ca spera sa vina stapanii sa le dea bani. Hingherii tin cainii nemancati, insetati ceva timp, apoi le dau drumul la marginea orasului, daca tot nu se gaseste nimeni sa ii ia.
Si ii mai lasa putin. Si iar ii iau.
Macar sa ii omoare odata..
Nu, nu sunt cruda, si nu aprob uciderea cainilor; dar in Romania oamenii sunt cruzi. De exemplu, anul trecut, am salvat o pisicuta [a disparut acum cateva luni, in vacanta de vara] care era micuta, avea o rana mare la gat si o labuta rupta. Erau niste cretini de clasa I care jucau fotbal cu ea. I'am pus pe fuga si am luat pisoiul. Dar nu ii pot salva pe toti.. Si cum sunt putini cei care iubesc animalele si sunt mult mai putini cei care au animale acasa, mai bine sa fie omorati cainii in somn, cu o injectie, decat sa sufere de foame si de frig. Ca asta e, majoritatea mor. Asta se presupune ca fac hingherii, ca ii scapa de suferinta; dar de fapt le dau o suferinta si mai mare, ca ii tin nemancati in loc sa se termine odata chinul bietelor animale, si apoi le abandoneaza departe de oras, unde nu e lume. Si raman sa moara in torturi groaznice.
Asta e Romania..
19 Dec 2008, 01:30
Asa este.Romanii sunt foarte cruzi cu animalele,dar cum nu exista nicio lege care sa interzica maltratarea animalelor trebuie sa inchidem ochii impotriva voineti noatre.Sincer nu ar trebui sa existe hingheri pe lume,pentru ca sunt exact ca si cei care maltrateaza animalele.Sunt cruzi,nu le pasa ca bietii catei sau pisicute au un suflet care sufera de durere.Niciodata nu se pun in locul lor,nu se gandesc cat sufera.Nu as putea intra in acel "adapost" al ororii.Nu am animale in casa,dar mi-am promis ca daca se va infiinta politia animalelor si la noi voi deveni o astfel de politista,chiar daca nu prea imi place mie politia.
19 Dec 2008, 01:32
Hermionee, dar daca ai de a face cu un caine rau?Smile cu cei doar speriati trebuie sa vorbesti bland si sa le arati ca nu ai nimic cu ei, dar cu cei care se reped la tine e altceva. Trebuie, desi esti in soc, sa ai in minte doua lucruri:
1. Orice ai face, NU fugi. Cainii rai sunt asemeni lupilor sau altor animale salbatice carnivore; adica te considera prada si cand vad ca fugi, oohh.. s'asa imagineaza'ti ce sanse ai. Adica cateii fug de nu stiu cate ori mai repede ca tine. Poate reusesti sa ochesti un copacel dragut in care sa te cateriSmile sau sa se indepartezi discret, dar de obicei nu functioneaza, decat daca cainii aia sunt mai departe de tine si copacelul mai aproape=]
2. Rasteste'te la el. Stai pe loc si striga la el. Probabil va fi buimacit, dar va pleca cu coada intre picioare. Asta daca nu e turbat. Daca e turbat e chiar naspa. Adica naspa e putin spus.. mai bine copacelul cand ai de'a face cu un caine turbat=]
Oricum, nici'un caine care nu e turbat nu musca decat daca e provocat. Am auzit o groaza de oameni care isi plang de mila ca au fost muscati de caini. Dar bine frate, daca nu ii lasi in pace, ei se apara, ce naiba.. Oricine ar incerca sa se apere in fata cuiva care nu ii lasa.
19 Dec 2008, 01:53
Mersi de sfaturi da eu cand vad un caine incep sa ti ca din gura de sarpe

19 Dec 2008, 12:11
Ginny ai perfecta dreptate.Alina nu ai de ce.Asa mai am si eu o colega in clasa,cu care mergem impreuna spre casa,si daca vede un caine mai are putin si imi sare in brate,dar saracii nici macar nu se uita la noi.Cainii rai...sa stii ca orice caine este rau daca este provocat,sau speriat.Dupa mine nu cred ca exista termenul de caine rau.Asta este rasa cainilor,sa nu uitam ca se trag din lupi.

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Animalele neingrijite Jenny Spring 5 2,242 15 May 2011, 20:55
Last Post: Melisse Y. Carter