Thread Closed 
Craciunul pentru spiridusi
19 Dec 2008, 14:47
Nu e obligatoriu sa vi, Alina. Nu vrei sa vi, nu vi...
Eu am deschis topicul acesta de mult timp pentru ca sa aveti in vedere faptul ca mi-ar placea sa facem o petrecere cu spiridusii. Nu vreti sa o facem... ok.
Daca credeti ca va plictisiti, nu veniti...

Anny, petrecerea asta mi se pare mai speciala si de aceea cred ca ar fi fost frumos sa o realizam chiar daca exista si un bal de Craciun.Va inchipuiti macar o secunda ca vor veni spiridusii acolo? Ei vor munci in acea zi... ce mai distractie pentru ei....

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
Find all posts by this user
19 Dec 2008, 15:42
Eu vreau sa o facem nu am zis ca o sa ma plictisesc am zis numa asa ca o remarca ca am vreo 5 6 baluri in vreo 3 zile vin daca am cum sa vin.......

[Image: thAnime_girl_1-1.jpg]

*Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel.......

*Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare.
19 Dec 2008, 16:05
Offf
Mary nu am zis ca o sa fie plictisitor sau ca nu vreau sa vin
Ci am spus sa nu facem prea multe, deoarece a mai zis cineva pe aici sa mai facem si nu stiu ce Bal pentru spiridusi ...

¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸

☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻

Confucius

19 Dec 2008, 21:58
Ma-ti bagat in ceata cu petrecerile si balurile voastre.
Una zice intr-un fel,cealalta in alt fel,dar subiectul este acelasi.
Va rog...
Trebuie sa vorbim despre petrecerea spiridusilor sau despre cate petreceri si baluri se fac la Hogwarts in perioada aceasta?
Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Petrecerea pentru Spiridusi Ginny Anne Alden 8 1,716 28 Dec 2010, 14:00
Last Post: Annabelle Rosalie Koreea
  S.P.A.S. - Societatea pentru ajutorarea spiridusilor Kennya Allen 19 2,680 25 Aug 2009, 17:56
Last Post: Briana Brighton
  Sarbatorim Craciunul impreuna cu Spiridusii Alicia Isabelle Blake 6 1,355 22 Dec 2008, 21:02
Last Post: Hermione McGonagall