Craciunul pentru spiridusi
|
19 Dec 2008, 14:47
|||
|
|||
Nu e obligatoriu sa vi, Alina. Nu vrei sa vi, nu vi...
Eu am deschis topicul acesta de mult timp pentru ca sa aveti in vedere faptul ca mi-ar placea sa facem o petrecere cu spiridusii. Nu vreti sa o facem... ok. Daca credeti ca va plictisiti, nu veniti... Anny, petrecerea asta mi se pare mai speciala si de aceea cred ca ar fi fost frumos sa o realizam chiar daca exista si un bal de Craciun.Va inchipuiti macar o secunda ca vor veni spiridusii acolo? Ei vor munci in acea zi... ce mai distractie pentru ei.... [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
19 Dec 2008, 15:42
|||
|
|||
Eu vreau sa o facem nu am zis ca o sa ma plictisesc am zis numa asa ca o remarca ca am vreo 5 6 baluri in vreo 3 zile vin daca am cum sa vin.......
![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
19 Dec 2008, 16:05
|||
|
|||
Offf
Mary nu am zis ca o sa fie plictisitor sau ca nu vreau sa vin Ci am spus sa nu facem prea multe, deoarece a mai zis cineva pe aici sa mai facem si nu stiu ce Bal pentru spiridusi ... ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
19 Dec 2008, 21:58
|||
|
|||
Ma-ti bagat in ceata cu petrecerile si balurile voastre.
Una zice intr-un fel,cealalta in alt fel,dar subiectul este acelasi. Va rog... Trebuie sa vorbim despre petrecerea spiridusilor sau despre cate petreceri si baluri se fac la Hogwarts in perioada aceasta? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Petrecerea pentru Spiridusi | Ginny Anne Alden | 8 | 1,716 |
28 Dec 2010, 14:00 Last Post: Annabelle Rosalie Koreea |
|
S.P.A.S. - Societatea pentru ajutorarea spiridusilor | Kennya Allen | 19 | 2,680 |
25 Aug 2009, 17:56 Last Post: Briana Brighton |
|
Sarbatorim Craciunul impreuna cu Spiridusii | Alicia Isabelle Blake | 6 | 1,355 |
22 Dec 2008, 21:02 Last Post: Hermione McGonagall |