Katy Perry
|
19 Dec 2008, 18:04
|||
|
|||
Detalii personale:
Nume: Katy Perry Specie: om Locuinta: Londra,Anglia Nationalitate: engleza Casa:Cercetasi Abilitate magica:mare Bagheta: 15 cm din par de unicorn Pozitii:[Scuze..dar nu am stiu aici ce sa fac ![]() Particularitatii: Porecla ![]() Lucruri care ii plac: -sa stea cu prietenii -sa leneveasca -sa vorbeasca cu pisica ei,Mika -sa umareasca un meci de vajthat -sa se antreneze la meciurile de vajthat Lucruri care ii displac: -dusmanii lui Harry -certurile -sa primeasca ordine Fire: Katy este o persoana rabdatoare,caruia nu ii place disciplina si mai ales sa fie luata peste picior.Cand era mica a aflat ca mama ei este vrajitoare,dar tatal ei este un non.Atunci visul ei este sa devina profesoara de "Aparare contra magiei negre"la Hogwarts.Este o fire nebuna,foarte putin timida,si rebela. Isi doreste sa vorbeasca cu Harry si sa ii impartaseasca pasiunea sa pt el Infatisare: Culoarea parului: saten inchis Culoarea Ochilor: albastrii spre gri Infatisare: Katy este destul de inalta, cu ochii albastri-gri.Parul negru ii pune in evidenta buzele mari.Nu prea alearga dupa moda,ba dimpotriva i se pare ca moda este o chestie ambulanta cu infatisare asburda Istoria Familiei: Katy provine dintr-o familie formata dintr-o vrajitoare si un non...Traieste cu mama ei,tatal ei fiind mort...intr-o vila micuta de la periferia Londrei.Cele doua se dau drept Incuiati pt a nu afla cineva ca de fapt ele sunt vrajitoare... ![]() I love this boy ![]() ![]() |
|||
19 Dec 2008, 18:18
|||
|
|||
Katy Perry Wrote:Casa:Cercetasi De unde stii ca esti l cercetasi daca nu te-ai sortat? In rest imi place descrierea ta... Welcom sa te distrezi si sati faci multi prieteni ![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
19 Dec 2008, 18:21
|||
|
|||
Pai m-am sortat
Am vazut postul adminului...unde trebuia sa intru sa ma sortez....si am intrat si mi-a zis ca sunt la Cercetasi Thanks pt primire Si eu sper sa imi fac prieteni ![]() I love this boy ![]() ![]() |
|||
19 Dec 2008, 18:31
|||
|
|||
Welcome Katy>
![]() Harry are iubita pe forum ![]() pe mine ![]() Dar nah:-j Happy posting & have phun ![]() Imi place descrierea ta.. sper sa fim prietene ![]() |
|||
19 Dec 2008, 18:38
|||
|
|||
Sigur ca o sa fim
Ahh...nu conteaza ca are prietena E bine daca sunt prieteni...oricum Katy nu ar avea vreo sansa...dar asta e alta problema Si mersi... Pai descrierea...am luat ca ex de la admina ![]() ![]() I love this boy ![]() ![]() |
|||
19 Dec 2008, 18:52
|||
|
|||
Iti urez un calduros bine ai venit pe forum!
Sper sa te distrezi, sa-ti faci multi prieteni si sa construim impreuna o comunitate cat mai frumoasa. Daca ai nelamuriri sau ai nevoie de ajutor nu ezita sa ma intrebi. Te ajut cu placere. In rest, happy posting. Sper sa ne cunoastem mai bine. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
19 Dec 2008, 18:58
|||
|
|||
Pai da, ma refeream la caracterizarea personajului tau
![]() Pufulici> ![]() ![]() |
|||
19 Dec 2008, 18:59
|||
|
|||
Si eu as vrea sa stiu daca ai vrea sa fim prietene..bine daca vrei...
![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
19 Dec 2008, 19:33
|||
|
|||
Bine ai venit, Katy Perry!
Nu imi place de loc cantareata Katy Perry, sper ca tu sa nu semeni cu ea. EH... Distractie placuta! Si poate in curand Harry sa va indragosti de tine si o paraseste pe Ginny(Weasley bineinteles ) [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
19 Dec 2008, 19:57
|||
|
|||
Sigur ca putem fi prietene..
Ohh...Mary...sa sti ca m-am emotiona ![]() ![]() Si puteti sa imi spuneti Pufulici.. ![]() ![]() I love this boy ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|