Thread Closed 
Harry Potter si printul Semi-Pur Trivia
19 Dec 2008, 15:49
No bine....forget it :-j e buun oricum

[Image: slytherin1-1.jpg]
Find all posts by this user
19 Dec 2008, 15:53
Oricum se pare ca nu a raspuns nimeni corect la intrebarea 1... Din cate, raspunsurile corecte erau "a" si "b"...

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
19 Dec 2008, 15:55
eu am raspuns corect deci ...e cineva care a raspuns corect si mai sunt care au raspuns corect la intrebarea aia

[Image: thAnime_girl_1-1.jpg]

*Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel.......

*Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare.
19 Dec 2008, 16:01
Alina, tu nu ai citit toate posturile dinaintea ta?
A pus cineva 2 raspunsuri(a,b) ? Nu... Deci, nu a raspuns nimeni corect. Eu sunt aproape sigura ca acestea erau raspunsurile corecte, doar exista dovada(cartea).
Eu cred ca ar trebui or sa nu se mai dea la nimeni cei 10 galeoni pentru primul ex, or sa se dea la toata lumea, indiferent de raspuns. Asa ar fi corect... cred eu.

[ Mary Mystery ]

19 Dec 2008, 16:35
Mai da din cate stiu eu daca ia last toate posesiunile lui inseamna ca ia lasat si casa cumplita 12 si bani si toate deci automat rezulta ca Sirius ia dat toate posesiunile lui nu doar baniii sai

*Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel.......

19 Dec 2008, 17:57
Mary, nu trebuie sa te superi ca nu ai luat maximul. E doar un concurs.
Posesiuni nu inseamna tot ceea ce avea Sirius, pana la urma? Adica bani nu avea? I'a lasat lui Harry TOT, adica [,] casa, obiectele din ea, banii.
Deci mi se pare foarte corect b'ul. Ca banii erau ai lui Sirius, nu ai altcuiva. Si intra la posesiuni.

Omg am 100 galeoni in plusBigeyes
deci
ce tare=]
Sper sa mai fie concursuri de'asteaLove
19 Dec 2008, 19:06
Kennya Slytherin Wrote:Marry, nu i-a lasat nici un ban.
Quote:"During a frenzied duel with Bellatrix, Sirius taunts her for failing to harm him. Bellatrix strikes Sirius with a curse, sending him backwards into the veil and to his death. By the following book, Sirius is exonerated; unfortunately, it is far too late. Harry inherits all of Sirius's possessions, including the house at Grimmauld Place, the house-elf Kreacher, and Buckbeak the Hippogriff."
Deci i-a lasat toate posesiunile lui.
Imi pare rau ca n-am si cartea acum la indemana ca vroiam sa caut si acolo.

Ce mai zici, Ginny?
Bine,bine... Dar voi(Alina si Ginny) chiar nu vreti sa intelegeti ca la varianta "a" nu scria "doar bani", ci "bani" => variantele corecte sunt a si b.

Deci pana la urma imi dati dreptate ca i-a lasat si bani.
Kennya, data viitoare da intrebari cu raspunsurile in carte, nu in rezumate de pe net.

P.S.: Nu ma intereseaza ca am "pierdut" pentru ca pur si simplu nu am pierdut absolut nimic. Nu imi pasa ca nu am avut punctajul maxim pentru ca nu e o nota de la scoala... Nu imi pasa ca ai luat tu(Ginny), x si y 100 de puncte pentru ca pentru mine nu are nicio importanta.Am facut testul pentru ca mi s-a parut interesant si am vrut sa vad ce imi mai amintesc din vacanta, cand am citit cartea. Eu vroiam doar sa va arat ca ati gresit la faza aceasta.

[ Mary Mystery ]

19 Dec 2008, 19:11
Pai Mary, e mai corect un raspuns in care intra si banii si celelalte lucturi, decat unul doar despre bani.
Si cum adica ce mai zic? Daca nu i'a lasat bani, cu atat mai mult e corect b'ul si nu a'ul. Adica nu amandoua.
19 Dec 2008, 19:14
deci mary teai uitat la aia pe care ai dat-o tu ??? acolo scrie asa
"nasul tau tia lasat tot ce avea" deci asta era raspunsul corect adica B

19 Dec 2008, 19:16
Pentru Ginny,
Vroiam sa iti arat ca Kennya a gresit, ea a avut un rationament gresit. Explicatia ei a fost ca: erau posesiunile pentru ca nu i-a lasat bani, ceea ce este aberant.
Ea a spus ca NU i-a lasat bani, si de fapt i-a lasat.

Daca stai putin si te gandesti, Kennya s-a referit la posesiunile: Casa Cumplita, spiridusul si hipogriful in intrebare deoarece acesta a fost argumentul ei.

Alina, pentru tine nu mai comentez, ca.....

EDIT: Hai sa incheiem discutia ca m-am plictisit. Nu imi pasa de 10 galeoni amarati si nici de 10 puncte pentru casa(si-a asa Cercetasii sunt ultimii) asa ca... Kiss(pentru Ginny si Alina)

[ Mary Mystery ]

Thread Closed