Paaartyyyy !
27 Nov 2008, 20:48
"Anny..."tipa Hermione.
"Ce?Nu are omul voie sa bea?"
"Vrei sa ratezi,iar petrecerea?"
"De ce?"intreba Anny.
"Pentru ca iti va fi iar rau."
"E na.Dar ce eu beau wisky-foc?Eu beau suc!"spuse Anny.
"Pai...de cum te cunosc destul de bine,nu m-ar mira sa le incurci."spuse Hermione.
Fetele izbucnira in ras.Se intoarsera si observara ca fata noua disparu.
"Stii...mi se pare ceva ciudat la ea.Am senzatia ca o cunosc de undeva."spuse Anny.
"Da?Si mie mi se pare ciudat!Si eu cred ca o cunosc de undeva."spuse Hermione.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
04 Dec 2008, 20:30
Kennya era acum de pe ringul de dans, la o masa cu niste nou veniti de la viperini si incerca sa le spuna care era treaba la Hogwarts. Era sigura ca facea o impresie mult mai buna daca nu avea in mana un alt pahar wisky-foc si nu batea campii atat de mult. Era sigura ca nu regretase aceasta venire la petrecere. Cu siguranta se simtea bine si pe langa asta, avusese ocazia sa dea si pe gat cateva pahare din bautura ei preferata. Se uita in jurul ei melancolica vazand multe persoane cunoscute si nu numai care se distrau pe cinste. Kennya nu prea intelegea, maine o sa fie din nou o zi de scoala obositoare, de-a dreptul epuizanta. Insa era singura ca le vor ramane amintirile.

Le vazu le Anny si Hermione stand la masa, Anny vizibil cu chef de distractie. ii lasa pe cei din anul I si se indrepta spre ele. O vazu pe Anny tanjind dupa sfertul de pahar ramas Kennyei si viperina se oferi sa faca schimb cu ea de suc. Era in puctul unde trebuia sa zica "stop!" bauturii. Hermione ii smulse paharul din mana viperinei in timp ce il pasa lu Anny si ii daduse una peste ceafa. Kennya isi ceru scuze cu capul aplecat, in timp ce Anny plangea la picioarele Hermionei cerand paharul inapoi. Kennya o observa pentru prima data pe Chloe si o saluta cu o imbratisare ce iti lua rasuflarea la propriu. Chloe se desprinse greu de viperina si acum o saluta in timp ce isi masa gatul si umerii.

Kennya observa cu stupoare ca niste baieti de la viperini le priveau pe fete de la o masa. Kennya se gandi prima oara la ea si compania ei de 3 astropufe, ceea ce era destul de neobisnuit. Insa Kennyei ii placea sa-si faca multi prieteni indiferent de casa. Abia dupa ce statu sa se gandeasca mai bine, isi dadu seama de gandurile baietilor. Le facu semn celorlalte fete sa vada si ele. Toate izbucnira in ras si viperina le facu cu mana. Nu aratau deloc rau, era chiar sigura ca ii cunostea pe cativa dintre ei, insa era cam ametita si nu putea sa se concentreze prea mult.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
04 Dec 2008, 22:48
Hermione se reintoarse la discutia ei aprinsa cu Anny.Fata se intoarse si ea si isi relua plansetul dupa pahar.
"Ti-am spus de o mie de ori ca nu mai trebuie sa bei,daca vrei sa ramai la petrecere."spuse Hermione putin cam intepata.
"Dar....Te rooooogggg!"continua Anny cu speranta ca poate totusi va primi acel pahar de wisky-foc.
"Domnisoara Mithrandir,daca mai insistati mukt s-ar putea sa va trimit in camera."tipa Hermione nervoasa.
"Hermione ia-o mai usor."spuse Kennya.
"Lasati-o balta!Fa ce vrei Anny!"spuse Hermione dandu-se batuta.
Anny fu fericita ca acum putea sa bea pana la epuizare.Hermione ramasese iritata toata seara.Stia cu nu are incotro.
19 Dec 2008, 16:32
Alina intra in Marea Sala, fata era imbracata intr-o rochie lunga si neagra cu o pereche de sandale cu toc si parul lasat pe spate.
Alina se indrepta catre fete si vazu ca Anny nu se simtea prea bine si avea un pahar in mana in timp ce Hermione era nervoasa 'Ce so fi intamplat de sunt toti asa de plictisiti'
"De ci vad ca am ratat ceva, ce sa intamplat aici?Anny te simti bine?"intreba fata umpic mirata
"Iti spun eu ce sa intamplat,se pare ca Anny a baut prea mult wisky-foc si acum e ametita,dar tot nu vrea sa renunte la paharul ala!"Hermione era cu nervii la pamant,parca mai avea umpic si exploda.
"Hai ca nui asa de rau,am baut numai umpic"Anny era foarte ametita se vedea dupa cu vorbea.
Alina se mira cum de mai sta inca in picioare.
"Ah stiu cum e, la primul pe pahar de wisky-foc am cazut lata la pamant totul se invartea in jurul meu"Hermione se uita uimita la ea.
"Adica si tu ai baut?Ce va apucat pe toti?Dumbledore a zis clara ca bautura e pentru profesori nu pentru elevi"
"Hermione hai gusta si tu e asa de bun"Anny ii intinse fetei un pahar dar Hermione il refuza.
"Eu nu beau asa ceva!"
"Odata si odata tot o sa-l incerci si o sa patesti la fel ca Anny deci.....e mai bine sa incerci acum decat cand esti mai mare si risti sa te faci de ras,acum toata lumea e ametita si nu o sa sesizeze nimeni"spuse Alina cu un zambet larg.

//Raizen: nu mai folosi astfel de culori.

[Image: thAnime_girl_1-1.jpg]

*Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel.......

*Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare.
19 Dec 2008, 20:19
Hermione era super nervoasa.Se intreba cum de putea cineva de o varsta atat de fraceda sa bea atat de mult.Anny se clatina amenintator astfel ca mai avea putin si cadea.Fata ii ceru Hermionei sa o aseze,iar ea facu intocmai.
"Sa stii,Alina,ca eu am mai baut whisky-foc acum un an.Stiu ce efecte are la prima inghititura,iar acum daca as bea nu as mai avea nimic,dar nu vreau."termina Hermione intr-un tipat,in timp ce o punea pe scaun pe Anny.
Kennya se intoarse de pe ringul de dans si le vazu pe Hermione si Anny in aceeasi stare in care se aflau.Incepu sa rada.
"Buna,Alina!"o saluta Kennya pe noua venita.
"Buna..."spuse Alina nesigura.
Kennya fiind viperin,majoritatea se temeau de ea,crezand ca ii va ataca sau rani,dar Kennya era cel mai bun viperin.Hermione chiar se intreba cate-odata ce cauta la acea casa,dar niciodata nu reusa sa isi raspunda.
"Hei,Hermione,nici acum nu ai reusit sa o potolesti pe Anny?"intreba Kennya razand.
Hermione clatina nervoasa din cap,apoi se duse la masa cu sucuri si lua un pahar de apa cu gheta.Se intoarse si il turna lui Anny in cap.Fata ramasese stana pe scaun,mai mult luata prin surprindere decat speriata.
"De ce ai facut asta?"intrebara toate celelalte fete,inclusiv Anny.
"Ca sa te trezesti!"ii spuse Hermione lui Anny.
Alina si Kennya incepura sa rada in hohote,iar Anny incepu sa tremure de frig,dar cand lua o inghititura de whisky-foc se incalzi instantaneu.Hermione exploda,ii dadu o palma lui Anny,apoi parasi Marea Sala.
19 Dec 2008, 20:28
Fetele ramaser uimite,Anny inca era ametita si nu isi dadea seama de nimic.
"Anny ar trebui sa nu mai bei,Hermione sa suoparat pe tine,iti vrea binele,incearca sa nu mai bei asa de mult,esti anu I ce dumnezeu,nici un elev din anu I nu bea asa de mult ca tine."Alina incerca sa o convinga pe Anny sa nu mia bea,dar fara rezultat fata era pre incapatanata.
"Laso nu o sa reusesti s-o convingi Hermione se chinuie de cand am venit s-o opreasca dar nu a reusit"
"Ai dreptate nu cred ca o sa reusesc,nu am mai vazut pe nimeni in anu intai care sa bea asa de mult si totusi sunt in anu patru si am vazut multe"Alina isi dadu ochii peste cap si isi lua si ea un pahar de wisky-foc si se aseza pe un scaun.

*Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel.......

19 Dec 2008, 20:48
Hermione se reintoarse in Marea Sala.Supararea ii mai trecuse,dar se hotara sa fie ferma.Se apropie de masa fetelor si spuse raspicat:
"Anny,daca nu incetezi chiar acum cu bautura am sa merg la domnul profesor Dumbledore si am sa ii spun ce faci!"
Anny se uita la Hermione,apoi fata lesina.Paharu ii cazu,iar cand atinse podeaua din marmura se sparse,fapt de atrase privirile unor profesori.
Hermione se dusa la masa cu sucuri si lua un alt pahar cu apa si o arunca pe fata lui Anny.
Intre timp venise si profesoara McGonagall,domnul profesor Dumbledore si doamna profesoara Lastar,sefa casei Astropufilor. [fara suparare Ginny]
Hermione arunca paharul de apa rece pe fata lui Anny,iar fata isi reveni.Apoi profesorii o dusera in Aripa Spitalului,ramanand doar profesoara Lastar.
"Ce s-a intamplat,Hermione?"intreba doamna.
"A...baut...prea mult...."incepu Hermione.Nu dorea sa isi parasca prietena,dar nu avea ce face.
"Prea mult whisky-foc."termina prof.Lastar in locul fetei."De ce nu ai oprit-o?"
"Doamna profesoara Lastar,Hermione a incercat sa o opreasca pe Anny,dar fata nu a ascultat-o."spuse Alina.
Profesoara Lastar pleca dupa Anny si alaiul de profesori,lasandu-le in sala pe Hermione,Alina si Kennya.
19 Dec 2008, 21:09
"Iam zis sa nu mai bea,de ce nu ma ascultat?Acum nu se stie ce o sa se intample,elevii nu au voie sa bea whisky-foc."Hermione era foarte ingrijorata si se aseza pe scaun.
"Hei gata nu cred ca o sa pateasca ceva,profa Lastar nu e asa rea doar nu e Snape,fara suparare Kennya"Alina si Hermionei chicoteau.
"Nu ma supar ai spus adevarul Snape e sever,bine ca nu era aici ca altfel Anny nu mai era in Aripa Spitalului ci in biroul lui indeplinid nu stiu ce detentie."Kennya isi dadu ochii peste cap s isi lua parul ei de whisky-foc.
"Hai sa dansam,dor nu o sa stam toata noaptea aici suparate,hai Hermione mergem sa dansam."
"Nu am chef"fata era asa de trista pentru prietena ei incat nu putea sa se gandeasca la dans
"Am zis ca mergem,nu team rugat sa mergem,asa ca hai."Alina o trase pe fata spre ringul de dans.

19 Dec 2008, 21:34
Hermione se lasa trasa de fete spre ringul de dans.Ce avea de pierdut?Doar nu era vina ei ca Anny zacea acum in Aripa Spitalului.Desi era ingrijorata,se lasa purtata de ritmul muzicii,astfel incat dansa ore intregi fara oprire.
"Fetelor nu stiu cum sunteti voi,dar eu simt ca imi cand picioarele."spuse Hermione celorlalte fete.
Ea parasi ringul de dans,si se aseza la masa.Bau un pahar intreg de suc de portocale,apoi se reintoarse pe ring.
Incepura dinou sa danseze,alte cateva ore.Era aproapre 3 dimineata cand Hermione isi lua la revedere de la ceilalti prietenii si se duse in Dormitorul Fetelor si Turnul Astropufilor.
20 Dec 2008, 00:37
OOC Toungeana la urma zac in aripa spitalului ? S`a gandit cineva ca poate asta e personajul meu ... ?! Poate, din intamplare, eu nu as fi vrut sa se intample asa ceva /Smile Anny nu este vreo bitch alcoolica /Smile Ma rog Smile

BIC : Anny se trezi deodata in Aripa Spitalului. Dar ce facea acolo ? Nimic. Nici macar nu mai bause in seara aia .. fusese doar teatru. Lesina din cauza nesomnului, probabil. In ultimele ore nu dormise prea mult ... Se uita la noptiera si nu vazu nimic .. spera ca asistenta nu i`a dat absolut nimic. Se ridica si isi aprinse varful baghetei ; avea nevoie de haine .. caci pijamaua aia mult prea scurta nu era buna de nimic. Se chinui sa distinga ceva, dar totul parea un abis intunecat. Dupa multe lovituri, caci nu putea vedea mobila, gasi ceea ce vroia si spera sa fie o rochie.

Se schimba rapid si iesi din camera, sperand ca nu a luat rochia altcuiva. Abia acum se gandea .. oare unde dormea asistenta aceea ? Dar profesorii ? O durere de cap destul de scurta ii alunga intrebarile din minte. Nu mai vroia decat sa doarma in patul ei. Oare cat era ceasul ? Petrecerea se terminase cumva ? Nu`i pasa de aceste amanunte nesemnificative in momentul acela. Era fericita ca nimeni nu mai umbla prin Castel .. Asta insemna ca toti erau in paturile lor., dar daca era prinsa, putea sa se foloseasca de petrecere ca sa se scuze ... Din fericire, nu a fost nevoie. Ajunsa in Camera de Zi, doar cativa pasi o mai desparteau de patul ei. Cand intra in dormitor, toate pareau adormite. Se schimba si se cufunda intr`un somn adanc, odihnitor.

¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸

☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻

Confucius