Rebecca-Anne Malfoy
|
20 Dec 2008, 02:30
|||
|
|||
I used to rule the world
Nume complet:Rebecca-Anne Malfoy Also known as:Becca,Beck,Becks Specie ![]() Varsta:15 Casa:Viperini Blood status:Sange-pur Mama:Narcissa Malfoy Tata:Lucius Malfoy Frati/surori:frate geaman,Draco Malfoy Alte rude:June Emma Ginston, Despre Becca: Nascuta pe 5 iunie,sub zodia gemeni,Rebecca este o fire dinamica,creativa,vesela si uneori prietenoasa.Dominanta este totusi latura ei diabolica,cateodata ironica,de o inteligenta machiavelica,ce a determinat Jobenul sa o sorteze la Viperini.Este usor instabila pe plan emotional,ezita in actiunile ei si s-a facut deseori remarcata in mod negativ prin lipsa de discretie. A dat dovada de abilitati magice inca de mic copil,cand obisnuia sa se joace cu Draco,pe pamanturile conacului Malfoy.In copilarie obisnuia sa fie catalogata drept "copilul hiperactiv",dar cu vremea a capatat o atitudine mai pasnica[*cough*da' de unde *cough*]. Marea ei slabiciune sunt tigaretele cu aroma de cirese. Uraste natura si tot ce tine de ea,detesta ploaia si noptile friguroase la Hogwarts. Se remarca prin talentul ei impresionant in muzica si arte in general,degetele ei fine,ca de marmura,alunecand gratios pe clapele pianului pe care il cunoaste atat de bine. Este o fire sociabila,dar obisnuieste sa respinga persoanele din jurul ei prin gesturile si vorbele sale deseori ciudate. Ca stil vestimentar,Becca prefera hainele moderne,imbinate cu accesorii vintage ce aduc a eleganta vremurilor trecute. Are o pasiune pentru Ron Weasley inca din primul an,dar se teme sa isi marturiseasca sentimentele cuiva. Trupul ii e firav,subtire,Becca este mica de statura avand numai 1 metru si 55 de centimentri.La infatisare seamana foarte mult cu fratele ei,are parul blond,lung si drept,vopsit neglijent in nuante roscate si portocalii.[brilliant,huh?:>]Ochii ei mari,rotunzi,reci deborda de sentimente si isi schimba nuanta in functie de dispozitie,de la albastru pal la verde cu reflexe argintii.Pielea ii este alba,ca de marmura,iar mainile ei sunt mereu reci,inghetate.I se spune ca este frumoasa cand zambeste,ceea ce se intampla foarte rar. Acida,impulsiva,instabila,diabolica,ironica,tacuta,fragila,papusa de portelan vie. Spera sa isi faca noi prieteni la Hogwarts[cu toate ca banuieste ca i-a alungat pe toti pana acum=))]. (fosta Hermione Anne Granger.mi-a fost prea dor de forumul asta.sper sa nu ma dati afara in suturi.imi cer scuze.mi-a fost dor de voi.) ![]() Ron is..hmm..how should put it?..MINE. |
|||
20 Dec 2008, 10:52
|||
|
|||
Nu stiu exact daca sa iti spun :Bine ai venit! sau Bine ai revenit! dar in orice caz distreaza-te,fa-ti prieteni si succes la posturi Rpg.
P.S: Sorteaza-te. |
|||
20 Dec 2008, 11:34
|||
|
|||
Acida,impulsiva,instabila,diabolica,ironica,tacuta,fragila,papusa de portelan vie.
Deci. Genial. Te-ai calificat oficial la olimpiada nationala de romana cu [virgula de rigoare] compunerea asta. Cred ca va trebui sa te urasc, avand in vedere descrierea ta. Hai sa ne certam, Rebenna..err..Rebecca ^_^. Welcome back. ![]() ![]() So would you rather live out a lie than live wondering How the fire feels while burning? |
|||
20 Dec 2008, 14:14
|||
|
|||
LULU MEU>
![]() Scumpaa> ![]() Bine ai revenit ![]() Ce dor mi'a fost de tine.. Poate ma reapuc de Sweet Love, ca tot te'ai intors=] poate mai vrei sa citesti ![]() |
|||
20 Dec 2008, 14:18
|||
|
|||
Aaa .. hm .. cred ca e potrivit un bine ai revenit
Happy posting again Si .. Sper sa ne cunoastem mai bine ![]() > ![]() ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
20 Dec 2008, 15:27
|||
|
|||
Bine ai revenit! (eu habar n-am cine esti si e prima data cand te vad pe forum, dar asta e alta poveste.... Eu am venit aici cu mult timp dupa tine si poate de aceea nu te-am cunoscut).
Mai, ce imi place faza cu " sunt geamana lui Draco/Harry " Maine-poimaine se umple forumul de gemeni, geamana lui Cedric, a Hermionei, a lui Neville, a Lunei etc... [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
20 Dec 2008, 16:33
|||
|
|||
Multumesc tuturor de urari sper sa imi gasesc si eu un loc iar prin rpg
Merci,Ginn credeam ca ma urasti sau ceva in genul asta si mie mi-a fost tare dor de tine.Sper sa mai scrii la Sweet love Si da,Mary,se pare e atacul fratilor gemeni pe aici.Eu imi aduc aminte de tine,te-ai inregistrat chiar de ziua mea,pe 5 august,si am plecat de pe forum pe 29 august. Lulu's back in busineess,kiddos ![]() ![]() Ron is..hmm..how should put it?..MINE. |
|||
20 Dec 2008, 19:04
|||
|
|||
Hmm...Bine ai revenit prientre noi !
Ma gandeam eu ca veti reveni voi, dar nu stiam cand Sper sa te distrezi. |
|||
20 Dec 2008, 19:14
|||
|
|||
Mersi,Raiz
![]() Si eu stiam ca am sa ma intorc,planuiam asta de mult timp,dar Julia mi-a dat idea sa vin inapoi acum.Abia astept balul de Craciun sa ma bag si eu in seama pe aici. Un lucru nu inteleg..pot sa fiu anul IV iar,fara sa muncesc deloc?Scuze ca pun intrebari tampite,dar nu ma prind.Adica,eu am facut toate posturile alea atunci,nu ma intelege gresit.Vad ca unii membri au foarte putine posturi si sunt anul 3,4 etc.Scuze ca nu am postat la biroul directorilor dar mi-a fost lene=)) edit later:am gasit,m-am lamurit.merci oricum ![]() Ron is..hmm..how should put it?..MINE. |
|||
21 Dec 2008, 14:54
|||
|
|||
Bine ai revenit Lulu ! omg de ce te-ai resortat?!? Mii ciuda ca Bella Swan(nu te supara pe mine Bello) nu te putea intrece la Cerce. Nu prea avem Cercetasi activi.
Oricum succes la Vipi fa-o mandra pe Kennya (mujera) cum ne-ai facut si tu pe noi. Bisous .A App mai pot ramane vara-ta? Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Kurt F. Malfoy | Kurt F. Malfoy | 3 | 1,844 |
04 Apr 2012, 17:14 Last Post: Isolde du Maurier |
|
Ginny Anne Alden. | Ginny Anne Alden | 8 | 3,109 |
03 Feb 2012, 18:17 Last Post: Rosalie Vivienne Alden |
|