Continua propozitia...
|
12 Dec 2008, 21:48
|||
|
|||
Astia chir nu stiu cand sa se opreasca?
|
|||
20 Dec 2008, 18:43
|||
|
|||
La semaforul verde de smarald al vieti trecatoare si spulberata de durere chin si uitate aprinse pe trupurile oamenilor sinistrii...
[img
|
|||
20 Dec 2008, 19:20
|||
|
|||
Sinistru este cimitirul din spatele castelului lui Dracula.
PS: John trebuie sa incepi cu ultimul cuvand al propozitiei precedente. |
|||
20 Dec 2008, 21:09
|||
|
|||
Dracula este o lunga bucheludeazla
[img
|
|||
21 Dec 2008, 15:13
|||
|
|||
Bucheludeazla este o naroazA.
|
|||
21 Dec 2008, 18:02
|||
|
|||
OOC Bucheludeazla este o carte de pe timpurile lui Creanga ce nai citit Amintiri din Copilarie !!!!!!!!!!!!!!
Asa ca nu pot continua propozitia! [img
|
|||
21 Dec 2008, 20:14
|||
|
|||
oo doamne
![]() Imi pare rau ![]() Stau acum sa ascult un copil dus ce este Bucheludeazla =] Abia acum ai citit si tu Amintiri din copilarie? Ca vad ca le memorezi pe toate. Uimitor. Si am zis "naroaza" ca sa rimeze.. de fapt nu rimeaza prea bine, dar suna apropiat cat de cat. Nu poti continua propozitia! Ai fost muscat de un paianjen constipat de maini si nu ti le mai poti folosi? Ah, ba nu, de creier de fapt. Si grija ca nu mai functioneaza cum trebuie. Si chiar aveam de gand sa ma impac cu toti.. Ah da, vezi ca ai facut 6 posturi la Jocuri la un interval de cateva minute=] Pentru ca John ne'a luminat cu neputiinta lui de a continua o propozitie, continui eu. Naroaza este acea furnica bagata in sarmalele din cratita Chilotinei .. |
|||
21 Dec 2008, 20:29
|||
|
|||
Chilotina este cea mai buna sotie sa lui Smolly.
|
|||
31 May 2009, 11:34
|||
|
|||
Smolly este un monstru enervant de mare, negru cleios si numai bun ca sa repare drumurile, in cel mai nefericit caz poti sa-i dai foc si sa arunci apa cand te plictisesti si se face piatra, o eficienta scurta si rapida moarte.
Satis D. Ashcroft
I wil be your future i was your past and i am your present, fear me for no good wil come to the while i exist. |
|||
31 May 2009, 17:50
|||
|
|||
Ooc : Esti un goatec d'ala sau ce?
si bun cuvant sa incep o propozitie, mdea.. Moartea e opusul rozului . ( Asta ca urmatoarea prop. sa fie cat de cat vesela ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
La cinci cuvinte -> propozitia/fraza . | Lewin Lovwell | 91 | 15,143 |
12 Jan 2013, 20:35 Last Post: Tom Ronald Smith |