Ce ai face daca ai fi Smolly si ar trebui sa...?
|
24 Dec 2008, 15:03
|||
|
|||
as accepta apoi as fugi.......[detest baletu]
Ce ai face daca ai fi Smolly si ar trebui sa mananci carne de om zilnic? ![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
25 Dec 2008, 18:17
|||
|
|||
Nu as manca-o! =]
Ce ai face daca ai ffi Smolly si ai accepta sa canti "Oh,te iubesc"? Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
25 Dec 2008, 18:24
|||
|
|||
Pai depinde.. daca ar trebui sa cant gagicii pe care am agatat'o in club [=) hei! se presupune ca sunt Smolly, nu? El nu e fidel] as canta.. daca ar trebui sa ii cant Chilotinei as lua'o la fuga englezeste..
Ce ai face daca ai fi Smolly si ai fi provocat de rivalul tau sa il cureti la fund [=)] pe Lordul KktCuOchi? Daca o faci, rivalul tau se va inchina in fata ta si tu vei deveni cel mai bun dintre cei mai buni ! |
|||
25 Dec 2008, 21:58
|||
|
|||
I`as zice ca as face`o, dar daca se linge el mai intai
![]() Ce ai face daca ai fii Smolly si ar trebui sa cureti excremente smoloase (Copyright Ginny ) de catel ? ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
25 Dec 2008, 22:15
|||
|
|||
As fugi intr-un veceu.
Ce-ai ai face daca ai fi Smolly si ai dansa conga-monga-ranga-tanga cu semnul de victorie o Chilotinei[anume chilotii] pe cap si Chilotina in fata ta? Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
25 Dec 2008, 22:19
|||
|
|||
M`as ingrozi si i`as pune ei chilotii pe fata.
Ce ai face daca ai fii Smolly si ar trebui sa mananci doar legume timp de 2 ani ? ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
26 Dec 2008, 14:42
|||
|
|||
Pai cred ca i leas indesa sotiei pe gat ca sa manance ea porcaria asta
Ce ai face daca ai fii Smolly si ar trebui sa mergi sa muncesti la camp? ![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
26 Dec 2008, 20:26
|||
|
|||
As accepta.
Ce ai face daca ai fi Smolly si ai dansa tanga-ranga? Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
26 Dec 2008, 21:11
|||
|
|||
Pai cred ca i-as taia ficateii in forma de inimioara.
Ce ai face daca ai fi Smolly si ai fi pus sa sapi dupa frigidere roz? |
|||
26 Dec 2008, 23:01
|||
|
|||
As ruga-o pe Ginny sa ma ajute.
Ce ai face daca ai fi Smolly si ai chema o alta tipa secsi in casa ta cand nu e Chilotina? Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Test: Would Smolly Date You?(ro) | Anna McNair | 9 | 1,894 |
16 Aug 2011, 20:29 Last Post: Fleur Delacour |
|
Plan de batalie! ZIUA LUI SMOLLY!!! | Ginny Malfoy | 17 | 2,885 |
15 May 2011, 13:21 Last Post: Melisse Y. Carter |