Ce ai face daca ai fi Smolly si ar trebui sa...?
|
26 Dec 2008, 23:13
|||
|
|||
pai as fi foarte fericit
![]() ![]() ![]() Ce ai face daca ai fi Smolly, si un alt monstru Smolly ar vrea sa iti fure locul? |
|||
26 Dec 2008, 23:17
|||
|
|||
L-as bate la box.
Ce ai face daca ai fi Smolly si Chilotina s-ar intragosti de un hombrei secsi ?[mai ales dupa parerea ei foaarte] Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
26 Dec 2008, 23:19
|||
|
|||
i-as zice "esti gay :|"
Ce ai face daca ai fi Smolly si ai fi nevoit sa te speli? ![]() |
|||
26 Dec 2008, 23:29
|||
|
|||
As fugi pe cealalta parte a lumii
Ce ai face daca ai fi Smolly si Chilotina te-ar invita la o matusa de-a ei indepartata? Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
27 Dec 2008, 00:20
|||
|
|||
As avea grija sa imi iau o pelerina invizibila
Ce ai face daca ai fi Smolly si ar trebui sa asculti manele/ :_s |
|||
27 Dec 2008, 00:58
|||
|
|||
M`as impusca in cap.
Ce`ai face daca ai fi Smolly si ar trebui sa cheltui un milion de $ ? ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
27 Dec 2008, 01:45
|||
|
|||
As accepta cu cea mai mare placere[cumparaturile si cheltuirea banilor sunt pasiunile mele best frens]
Ce`ai face daca ai fi Smolly si ar trebui sa mananci mancare mestecata deja? ![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
27 Dec 2008, 14:34
|||
|
|||
As vomita-o!
Ce ai face de ai fi SSmolly si ar trebui sa accepti sa te duci pe Machu Puchu? Va rog nu scrieti replicile personajului meu
|
|||
27 Dec 2008, 16:00
|||
|
|||
as zice "Machu puchu"
Ce`ai face daca ai fi Smolly si ar trebui sa te epilezi ![]() |
|||
27 Dec 2008, 21:46
|||
|
|||
oo doamne.. m'as tavali pe jos pana o renunta tulul ala care mi'a zis sa fac asta:-s
Ce ai face daca ai fi Smolly si ar trebui sa te kkcesti pe covorul rosu de la Hollywood? =]]] |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Test: Would Smolly Date You?(ro) | Anna McNair | 9 | 1,895 |
16 Aug 2011, 20:29 Last Post: Fleur Delacour |
|
Plan de batalie! ZIUA LUI SMOLLY!!! | Ginny Malfoy | 17 | 2,915 |
15 May 2011, 13:21 Last Post: Melisse Y. Carter |