Balul de Craciun
|
27 Dec 2008, 22:23
|||
|
|||
Ada vazand ca treaba se cam incinge, si ca nimeni nu si-a dat seama de greseala facuta de ea ca a pus manele in loc de death metal. Dar ce era vina ei ca un CD cu Guta era pus intr-o carcasa de la Metallica? Whatever.
In Timp ce ea se plimba pe holurile scolii fredonand "Jingle Bells " se intalni cu Ginny care era cam impiedicata si dadu fara sa vrea cu capul de un geam care nu il observase. " Oo Ginny... si eu ma bucur sa te vad " spuse fata care observa ca Ginny isi facu un nou stil in a saluta. Ginny se ridica cu o fata distorsionata si incepu sa mimeze o capra in reproducere. " Oo Ginny... imi pare rau pentru tine " spuse Ada intristata. Incepea sa ii inteleaga limba din ce in ce mai bine. Dar, fara sa isi dea seama isi aminti ca defapt are ceva pentru Ginny. O puse pe fata cea destrabalata sa astepte, dar dupa doua secunde de stat in picioare, Ginny cazuse cu fata de marmura si se parea ca nu o sa se ridice prea devreme. Ada ajunse la usa camerei de zi a Ochilor-de-Soim . Dintr-o data o vocee se auzi si o intreba. " Ce este dincolo de luna si de stele? " Ada statea si se gandea. NIciodata nu a fost buna la asa ceva . Tot timpul intra cu ajutorul altcuiva. Deobicei a Lunei Lovegood, deoarece nimerea intotdeauna. " Pai cred ca... Dumnezeu!! " spuse fata cam prostita deoare nu vedea un alt raspuns. " Acesta este un raspuns demn de un Ochi de Soim. " " Ma bucur "... si fata intrase in camera de zi , unde il intalni pentru a3a oara pe Benny, care se pare ca inca mai repeta trick'ul de acum 10 ore. " Wa! Tu inca la asta te mai chinui? " intreba fata razand, dar nu primi nici un raspuns. O enerva chestia asta, asa ca nu mai continua sa ii spuna nimic. Dar totusi mai incerca reglandu-si voceea zgomotos. " Trebuie sa-mi iasa! Trebuie sa-mi iasa! ' erau singurele cuvine care ieseau din gura baiatului ceea ce o deranja si mai tare pe fata. Vazand astfel , fata se indrepta spre camera fetelor, de unde se intoarse cu doua cutiute . Una roz si una verde. Cea roz avea niste stelute si un frigider neglijat pictat de catre Ada in mai putin de cateva secunde, iar cel verde avea o caciula de Mos Craciun si un ciorap . Fata ii arunca baiatului cutiuta verde undeva pe langa el , iar cea roz o pastrase pentru prietena ei cea mai buna, Ginny. Intorcandu-se in Marea Sala, Ada ii inmanase lui Ginny cutiuta , pe care fata o deschise cu graba. Imediat o stralucire iesi din acea cutie, iar Ada nu se putu abtine sa nu zica ca acel lucru este facut de ea, din aur alb. Era un pandantiv in forma de frigider, iar pe spate avea gravat " Pentru o pwca lata, Ginny > ![]() Ginny lacrima incepand sa faca o balta in Marea Sala, toti fiind nevoiti sa o mute in alta parte [de asta s-a realizat tsunami'ul... ] in lac. |
|||
28 Dec 2008, 14:55
|||
|
|||
Hermione era nervoasa,dar totodata amuzata.Balta,provocata de Ginny,incepu sa se usuce,zarva provocata de incurcatura melodiilor a Adei incepu sa se imprastie,Raizen incepand sa respire linistit.Kennya il calma,apoi puse un CD de colinde,linistind atmosfera.Apoi fata se dadu jos de pe scena si se indrepta spre Hermione,fiind singurul loc linistit.
"Ohhh...in ce s-a transformat aceasta petrecere de Craciun!Manele,balti de lacrimi..."spuse Kennya enervata. "Asa este...Parca era petrecere de Craciun,nu discoteca,sau mai rau spital de nebuni..."spuse la fel de enervata Hermione. Kennya pleca spre Raizen,care acum statea jos si bea un pahar de suc de portocale.Fata se aseza langa el si incepura sa vorbeasca. Hermione incepu sa se plimbe,iar,prin sala si dadu peste cateva fete.Se opri si incepu sa stea de vorba ce ele,apoi dupa vreo jumatate de ora,dupa ce epuizara toate subiectele,pleca si se intalni cu alte fete si incepu iar sa stea de vorba. |
|||
28 Dec 2008, 23:04
|||
|
|||
Ginny Mc. era in Camera de Zi a Cercetasilor.Se mai admira o data.Arata minunat.Era imbracata intr-o rochie albastra,despicata pe o parte.(http://www.rochiamea.ro/images/uploads/prom056.jpg).
Parul si-l lasa pe spate,ajungand pana la coapse.Albastrul rochiei contrasta foart bine cu parul ei negru.La machiaj renuntate,dandu-si doar cu un luciu de buze,si un pis de fard de obraz,ca prea arata ca un mort. Iesi de incapere si se indrepta spre Marea Sala.Totul era pustiu.'Toti sunt in Marea Sala!'gandea fata.Ajunse in fata usii si o deschise.Ramasese inmarmurita.Culorile rosu si verde contrastau foarte binu cu hainele colorate ale fetelor,iar negrul costumelor baietilor erau imprastiate peste tot,facandu-i pe purtatori sa semene cu niste furnici in mijlocul apei. Observa ca sora ei se plimba prin sala.Nu avea stare,ceea ce o enerva foarte mult pe Ginny Mc. "Hey,Hermi,ce faci?"intreba Ginny Mc. fericita. "Aaa,surioara!Fac bine.Tu?" "Deasemenea!"spuse Ginny Mc. Fetele incepura sa stea de vorba.Ascultau colindele linistite,spuneau glume 'nevinovate' cand deodata prof.McGonagall se apropie de ele. "Ce faceti,dragele mele?"intreba profesoara. "Bine!"spusera fetele in cor. "Ginny Mc.,imi facem griji pentru tine.Credeam ca nu ai sa mai vii!"spuse profesoara si incepu sa zambeasca. Hermione pleca de langa ele si se indrepta spre cateva fete din casa ei. "Este suparata.Niciodata nu razi in preajma ei si asta o supara.Niciodata nu ii spui sa esti ingrijorata pentru ea.Si asta doar pentru ca nu a intrat la Cercetasi.Scuza-ma dar ma duc la ea!"spuse Ginny Mc. suparata si pleca la Hermione. Fetele se impacara,[de fapt nu se certara niciodata ![]() Ginny Mc. decise sa nu participe la concursul cu scrisorile,asa ca evita pe cat posibil masa cu pene si pergamente. |
|||
28 Dec 2008, 23:38
|||
|
|||
Ooc: eu sunt Ginny. Bine? Te rog sa nu iti mai zici Ginny pur si simplu [adica vorbesc cu Ginny McGonagall]. Eu ma numesc Ginevra pe forum demult, dinainte sa vii tu, si nu am de gand sa imi schimb numele. Si apoi ne confunda lumea.
Ginny era foarte emotionata de cadoul prietenei ei scumpe, Pwca Lata Ada. Tot asa, lacrimand, bietii oameni de prin sala inchiriasera niste barci vandute ilegal in Romania, care aveau pe spate niste inscriptii 'Made in China' si se plimbau linistiti pe acolo. Ginny ii zise Adei, foarte fericita: "Si eu am ceva pentru tine!! Dar mai intai trebuie sa imi amintesc pe unde e" o imbratisa, iar biata ochi-de-soima isi dadea pwca. Sau sufletul. Ceva. Ginny realiza ca purta niste blugi foarte largi, un tricou labartat cu Linkin Park, o sapca si niste tenishi foarte foarte vechi. Se gandi ca putea intra si asa in sala. Dar nu facu nici doi pasi ca un grup de fatwci, colegele ei de camera, navalira pe ea si o luara cu ele catre Turnul Astropufilor. " oo doamne CUM TE'AI IMBRACAT???" racnira ele. Una lesina. O tarara pana in dormitor , unde incepura sa umble prin cufarul lui Ginny, aruncand rochii in stanga si'n dreapta. "Asta nu... nici asta .. Fa Leano ce parere ai de asta? Nu.. nu e buna .. Dar kktul asta? Si asta .. oo Ginny de unde o ai pe asta? ![]() ![]() "Mai e si asta, dar eu zic ca mai potrivita e aia de acolo" Si continuara asa pana cand biata Ginny adormi, cand fu zguduita de una din colegele ei de camera. " da da mi'am chimbat chilotii ieri mama" tresari speriata roscata. "Ginny ti'am gasit rochia perfecta ![]() ![]() "Asa" Ginny imbraca rochia, adormita. Se indrepta alene spre tenishii sai, cand una din colegele sale de camera ii dadu peste mana "SA NU TE PRIND!!" Suparata Ginny lua alti pantofi, dar nu se potriveau cu rochia. Mai dura ceva pana terminara colegele sa se scobeasca in urechi si sa ii ea o pereche de pantofi maro cu toc si un lantisor. "Asa.. si coafura" Fluturand din bagheta, una din colege ii schimba parul lui Ginny, facandu'l sa arate asa. Apoi, alta colega de camera ii facu manichiura - exact in stilul Ginevrei, care nu suporta unghiile lungi, cu cristale Zvaroski. Toate colegele plecara, vizibil multumite de rezultat. Ginny se apuca sa cotrobaie prin cufar dupa iPod'ul ei si dupa cadoul pentru Ada. Gasindu'le pe amandoua, sari in sus de bucurie si se duse in Marea Sala, ascultand Supermassive Black Hole - Muse la maxim. Pe drum multi hombrei se holbau la ea , probabil de la melodie. Sau altceva. Cand ajunse in Sala Mare, se duse mai intai la Kennya sa o imbratiseze si sa isi motiveze intarzierea - halise niste jeleuri jefuite de la spiridusi - facand niste membrii S.P.A.S. sa afiseze niste strambaturi. O mai intreba daca poate sa scrie scrisoarea aia mai tarziu [acum ii era lene]. Apoi o cauta pe Ada si ii dadu un pachetel in forma de stelutza roza, si o imbratisa . Inauntru erau mai multe chestii: un desfunzator de veceuri, o bratara din aur foarte foarte grea cu o placa sk8 lunga de 3 cm agatata de ea, o pralina cu gust de pwca si o pereche de chiloti secsosi . "Te iubesc Pwca Latoo> ![]() |
|||
29 Dec 2008, 03:05
|||
|
|||
" Vaai ... Ginny ... ador aceste cadouri !! Sa stii ca le-ai nimerit la fix!!! Nu stiu ce sa-ti mai dau, dar am sa ma revansez . Nu scapi tu doar cu atat. " si Ada se indeparta inapoi spre camera de zi a Ochilor-de-Soim, unde din nou fu nevoita sa treaca prin camera de zi unde Benny inca statea acolo, dar de data asta pe canapea.Ada nu ii mai zise nimic, cand auzi un scurt.
" Imi pare rau" , dar Ada nu baga de seama si isi continua drumul spre camera fetelor. Intrand acolo, deschise cufarul iar inauntru gasi mai multe cadoase pe care nu mai avea rost sa le dea, caci era prea tarziu de acum. Avea unul pentru Kennya, Raizen , Anna si pentru alti elevi care nu prea avea contact, astfel celelalte i le daruise lui Ginny. Le puse pe toate intr-o cutie mai mare. Se intoarse ianpoi fiind zdrobita de multimea de cadouri. Cand fu nevoita sa treaca inapoi prin camera de zi , il observa pe Benny din nou, care o opri. " Stii.... imi pare foarte rau. Am citit continutul cadoului si ... " dar nu apuca sa termine ca Ada deja plecase. Era prea grabita ca sa asculte povestile de amor ale unora. Desi nu erau de amor. Era fericita daca erau asa. Odata intrata in Marea Sala, se indrepta spre Ginny si ii intinse ditamai cutia .Erau de toate acolo. Bauturi de la magazinul Adei, tot felul de chestii de la Zonko si diverse lucruri improvizate, chiar si accesorii din diferite metale pretioase. Se indrepta in continuare spre Kennya, caruia ii daduse un pachetel verde cu insemnele casei viperinilor. Inauntru se afla o batista verde cu un sarpe, iar in interiorul batistei tot un pandantiv, dar cu un cap de sarpe in interiorul unui frigider. Bineinteles ca Ada nu rezista sa se laude pentru faptul ca ea l-a facut. Mergand mai departe ii inmana un cadou intr-o cutie albastra cam cat un televizor de mare, iar inauntru era un hanorac element [fiind firma Adei preferata , s-a gandit ca poate cine stie], si o sapca enjoi. [nu oricine avea asa ceva]. Raizen nu era prea incantat, dar mergea atata timp cat era moca. Acum era ultima persoana caruia trebuia sa ii dea cadoul. Era Anna carui ii dadu un pachet mare de tot, cam cat a lui Ginny, astfel Anna se bucura foarte tare. Inauntru gasi un hanorac Animal , o sapca Adio, niste sk8 shoesi Fallen, o curea etnies, niste blugi Globe, niste ciorapi circa , o placa enjoi Plus multe stickere cu toate firmele de skateboarding. Astfel , Ada primi multe imbratisari de la sora ei. IN sfarsit ajunse la ultimul cadou , care i-l inmanase lui Berny. Era o cutiuta foarte mica, dar dupa privirea Adei parea ceva foarte semnificativ. Berny deschise cu graba, iar in niterior gasi o unghiera. " Dragul meu frate. Stiu ca ai nevoie de asa ceva mai mult ca oricine." si Ada pleca imbratisandu-l si pe el . Dupa care, simtea ca mai trebuie sa faca ceva. Urca din nou scarile din marmura. Se duse in camera de zi unde nu mai era nimeni. Batu in usa camerei baietilor, iar o vocee trista se auzi dincolo de usa cu bolta. " Cine e ? " " Sunt eu ... Ada ! Da-mi drumul te rog. " Imediat usa fu deschisa de Benny. " Auzi.. scuza-ma ca te intreb dar ai vrea sa te reintorci cu mine la bal? imi lipseste compania unui baiat. " Benny accepta neschitand nici o expresie. Ajunsi inapoi in Sala Mare, Ginny vazand care este treaba puse imediat o melodie romantica. Ada ii venea sa o stranga de gat, dar o lasa balta. Plus ca era imbracata in blugi , hanorac si skate shoesi. Dar.. cine se mai uita? |
|||
29 Dec 2008, 22:28
|||
|
|||
Hermione mergea prin sala alaturi de sora sa Ginny Mc.Observa ca majoritatea colegilor isi daruiau cadouri unul altuia asa ca se hotara sa ii dea si surorii sale unul.Isi atinse bratara ca bagheta,iar cadoul se mari instantaneu.Il dadu lui Ginny Mc.,iar aceasta intreba mirata ce este cu el,iar Hermione ii raspunse ca este un cadou de Craciun si ca nu accepta niciun refuz din partea ei.
Ginny Mc il deschise.Inauntru se afla un glob de cristal care ii arata pe parintii lor in orice moment al zilei. "Trebuie doar sa il atingi cu bagheta si sa spui:'Vreau sa vad ce fac parintii mei!',iar acestia vor aparea.Din pacate nu poti vorbi cu ei,nici macar nu stiu ca tu ii vezi...Am si eu una."spuse Hermione. Ginny Mc ramasese muta de uimire. "Merge doar la parinti?"intreba fata dupa ce isi reveni. "Nu!Poti vedea pe oricine din orice colt al lumii."spuse Hermione. "Ma itreb...oare..."gandea Ginny Mc. "Merge!"spuse Hermione anticipand ceea ce gandea Ginny Mc. Fetele se imbratisara,apoi se dusera la masa cu bauturi.Ciocnira un pahar de suc de portocale in cinstea Craciunului. |
|||
29 Dec 2008, 22:44
|||
|
|||
Ginny Mc era fericita.Acum statea impreuna cu sora ei si ciocneau un pahar de suc in cinstea Craciunului.Ce putea fi mai frumos?In mana tinea cadoul primit.Isi aduse aminte ca are si ea un cadou pentru Hermione,dar il lasase in Camera de Zi.Fata pleca dupa el.Iesi din Marea Sala si o lua la fuge pe coridor.Ajunse in fata tabloului,spuse parola si intra.Dadu buzna in camera fetelor,scotoci in cufarul ei si in sfarsit gasi cadoul.Era o cutie medie impachetata cu o hartie cu insemnele Astropufilor.
Iesi din camera si alerga dinou pe coridor,pana in Marea Sala.Intra pe usa si se indrepta spre Hermione.Ii inmana cadoul,iar fata il deschise.Inauntru se afla o roba nou nouta.Era din matase naturala,iar pe tiv erau cusute mici cristale.In piept era cusuta cu migala emblema Astropufilor.Avea manecile evazate si se inchidea doar la piept printr-o simple legare a doua snururi. Hermione o imbratisa pe Ginny Mc.,ii multumi,apoi se duse in Camera de Zi a Astropufilor pentru a lasa roba. Se intoarse jumatate de ora mai tarziu.Incepura sa vorbeasca cand deodata,se apropie de ele... |
|||
29 Dec 2008, 23:03
|||
|
|||
OOC: am sa trec peste faza cu apropiatul
![]() ![]() Astfel Ada se simtea foarte bine in timp ce dansa cu baiatul acela pe care nu demult il cunoscuse odata cu venirea ei la Hogwarts in Express. Pe atunci il considera un pampalau, dar acum isi schimbase parerea. I se parea chiar foarte dragut, Era chiar unul dintre cei mai buni prieteni. In timp ce Ada fu rasucita intr-un final de melodie, baiatul scoase si el un cadou impachetat intr-o hartie rosie, foarte mic ce este drept. Ada il deschise cu sfiala, iar inauntru gasi o bucata de hartie scrisa cu pix rosu: " Te plac! " . Ada nu schita nici o expresie, dar in sufletul ei era destul de fericita, deoarece ea nu il considera cel mai bun prieten, pentru ca nu-si putea imagina ca baiatul ar considera-o ceva mai mult de atat. " Aah " spuse Ada cu jumatate de gura, deoarece nu stia ce sa spuna. Baiatul ii zambea in timp ce inca mai dansa. Dar Ada era prea socata. Nu stia ce sa mai zica. Se departa usor de el fara a starni prea multa suspiciune si se indrepta rapid spre Anna care se pare ca dansa si se simtea foarte bine. Ada ii dadu biletul , si primi un pumn prietenesc din partea fetei. Ada se simtea nasol . Nu stia cum sa stea cat mai departe de Benny care vorbea cu toata lumea. " Anna.. ce frumoase melodii " iar Ada incepu sa danseze, dand cu fundul in fiecare om care avea ghinionul sa fie pe acolo. " O nu!! Din nou se apropie un cataclism natural :-s" |
|||
30 Dec 2008, 16:38
|||
|
|||
OOC:app, continui eu
...cand de odata se apropie de Jade, care alerga agitata de colo pana colo. Groaznic moment isi mai gasise si ea , ca sa intarzie in ziua balului de Craciun. "Salut!"spuse Ginny Mc. incercand sa dea mana cu ea. Vazand ca insa ca roscovana era ocupata cu maratonul, renunta, si isi retrase mana. Jade cobora la subsol, in Camera De Zi a Viperinilor. Nu era nimeni acolo fiecare aranjandu-se, sau deja aflandu-se la bal. Fata intra in dormitorul fetelor, si incepu sa-si caute de imbracat prin diverse locuri dubioase. Alese o rochie de un verde inchis, ce se potrivea de minune cu parul ei, nici prea lunga, insa nici prea scurta( http://i42.tinypic.com/21j81ly.jpg ), niste pantofi destul de simplii, primiti in dar de la o prietena de-a ei de la orfelinat( http://i39.tinypic.com/2dig8js.jpg ), parul ei, roscat si rebel si l-a aranjat, urmand sa arate cam asa: http://i39.tinypic.com/4utpvn.jpg (numai parul si fata), o manichiura facuta de cand s-a nascut(aproape ![]() Si pregatita, pleca in graba fara sa se mai fardeze. Avea o gramada de cadouri de dat, si foarte putin timp. Intra in Marea Sala, ca un adevarat tzunamii, facandu-i pe toti sa se uite la ea. Alerga pana la Kennya care era prin apropiere, auzind un elev de la Astropufi, zicandu-i prietenei ei: "Uite, vezi? Cand esti Viperin, alergi tot timpul, si mori de tanar. Mai bine ca esti Astropuf." Ignorand replica "dezarmanta" a acelui baiat, ii dadu Kennyei o cutie maricica in care se aflau serpi(de plastic) agatati de insigna reprezentand casa lor, si o bratara de argint pe care era gravat numele ei, cu smaralde. Lui Raizen ii darui niste adidasi Puma, foarte la moda, pe care acesta ii primii calduros. 'Se parea ca chiar avea denoie de astea, sarmanul, are hainele cam ponosite...'(nu stia, insa, ca intotdeauna ce se intamplase de fapt. Datorita manelelor Adei, ajunsese asa, insa acesta incerca sa-si pastreze demnitatea). Apoi, venind vorba de Ada, o zari pe acolo, cu cataclismele ei absolut naturale, si pasii ei de dans. "Ada, ar trebui sa ma inveti si pe mine miscarile tale, asa poate am norocul sa raman singura pe scena!"rase ea, dandu-i un cadou super jale Adei. Si chiar ii placea. Era un pachet mare cam cat o masa de biliard(app, expresii uzuale ![]() Lumea era inca inbulzita la un colt. Ce se petrecea acolo? Nu stia nimic, asa ca se hotara sa intrebe pe unul dintre ei, mai rasfirat: "Hey, baiete, stai putin. Care este surpriza(adica ce s-a intamplat, pe limba ei)?" "Nu stii?!? Se organizeaza un concurs, cu tema: SCRISOARE PENTRU MOS CRACIUN! Te poti si tu inscrie, trebuie sa-ti pui insa numele si casa in care esti!"si pleca mai departe. Jade nu participase pana acum la nici un concurs, nu o interesau,. insa acesta ii atragea in mod sigur atentia. Asa ca incepu: Jade Janel Slytherin
Viperini Draga Mos Craciun,
Este pentru prima data cand iti scriu, iar acest lucru ma bucura nespus. La orfelinat, multa lume vorbea despre tine, insa niciodata nu avusei sansa sa te cunosc. Insa in legendele citite era si numele tau mentionat, iar curiozitatea ma impingea sa stiu mai multe.Erai descris ca avand o barba mareata, bogata, ochii albastrii iti erau blanzi, si iubitori, iar vesmantul tau gros avea culori albe si rosii. Nu stiu daca intradevar acesta este adevarul, insa doresc sa-ti spun despre dorintele mele pentru acest an: in primul rand, as dorii o casa in care sa locuiesc, departe de acel orfelinat, nu stiu, undeva la tara, departe de harmalaia orasului. Caci eu nu am banii suficienti pentru acest lucru. In al doilea rand, imi doresc mie, si cunoscutilor mei, numai sanatate si bucurie, sa fim veseli in continuare, bucurandu-ne de incredibila viata. As mai dorii sa ai grija de veverita mea, in acest timp, cand eu ma aflu la Hogwarts. Spune-i sa nu se ingrijoreze, caci eu ma aflu printre ai mei, printre prieteni. Atat imi doresc,lucruri prea marete zic eu pentru o fata ca mine, si sper sa mi le poti oferii. ***Numai sanatate si fericire, Jade S. Jade impaturii usor scrisoarea, si o puse in urna, cu inima batandu-i cu putere. Stia ca ceruse mult mai mult decat meritase, insa chiar avea nevoie de ele. Si spera din suflet ca Magia Craciunului, va patrunde si la ea, in sufletu-i inghetat. ![]() |
|||
30 Dec 2008, 17:09
|||
|
|||
Intre timp , Ada inca se tina de Jade, multumindu-i pentru cadoul ei. Ii placeau foarte mult manechinele, si se pare ca deja unul din manechie suferea, fiind acoprit de Ada, care il pupa peste tot. [bine ca erau doar din plastic].
Dupa ce Ada isi terminase treaba, s-a gandit sa faca ceva sa nu se plictiseasca. Astfel indreptandu-se din nou spre scena, scoase un CD cu Kataklysm care il adora pur si simplu. Era albumul lor "In the arms of devastation" pe care Ada pur si simplu il adora. Odata Cd'ul intrat inauntru, prin boxe au iesit sute de note care ii innebuneau pe unii. Toti veneau nervosi spre Ada care , se ascunse dupa microfon. Se duse repede la Benny si ii spuse " Benny! Te rog...ascunde-ma.. adica.. acopera-ma . Camufleaza-ma" si Benny scoase 2323 de haine. Ii dadu o plerina care sa isi ascunda fata, si o masca de Mos Craciun[altceva nu avea la el]. " Acum , nu te va mai recunoaste nimeni. Nici macar eu nu te recunosc" spuse baiatul zambind, cand un om necunoscut trecea pe acolo. " Sal Ada! Ce faci costumata intr-un costum de Mos Craciun? " Ada isi lua avand cu puterea vanturilor spre tavanul Marii Sali , si incepu sa imprastie bombe mirositoare care puteau arunca totul in aer [erau doar vanturile ei], cand un desfunzator de Wc'uri veni din usa. Nu avea nevoie de matura. Desfunzatorul facea treaba. Ada zbura pe desfunzator cu multa demnitate [fulgere si melodii patrotice pe fundal], cand fu daramata de o rosie stricata. " ooo rosii stricate" si asa se terminase totul . Muzica fu oprita din nou, de data asta combina muzicala era mutata undeva unde nimeni nu poate ajunge, iar Ada manca rosiile stricate, care erau aruncate necontenit in ea. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Balul de Halloween | Raizen Isildur | 34 | 9,799 |
02 Dec 2011, 22:55 Last Post: Bell Evans |
|
Stare de Visare - Balul | Kayla A. Summers | 5 | 1,834 |
03 Jan 2011, 00:38 Last Post: Raizen Isildur |