Thread Closed 
The Crime before Christmas Masquerade
03 Jan 2009, 12:43
Raizen Isildur Wrote:
Black Rose Wrote:Foarte frumos citat, Raizen, dar baietelul tau tot nu a pus o parte urmatoare. Oare mai intai o da la prfesoara lui de romana sa o corecteze de ii ia asa mult?
Hai mai repede, ca nu am de cine sa ma mai iau []...
Uimeste-ne!

Te-ai luat de mine destul, nu-ti ajunge ? :-W

Btw ba, sa ma anuntati cand vine Joe Jonas [the looser] in Romania, sa il castrez Asa singura optiune a ta Black Rose, va fi eu Mwhaha Devil

Chill, Raiz, chill. Nu ajungi tu inaintea mea la Joe Jonas. Si daca cumva indraznesti sa-l castrezi, atunci te omor eu, si nu kylee style, ci plangandu-l pe Joe. Sa nu te atingi de niciun fir de par din capul lui Joe al meu!!!

Si hai wey cu next! Azi!

[Image: 20htuyu.jpg]
Find all posts by this user
04 Jan 2009, 16:22
Black Rose, orice ar face Raizen cu Joe [inafara de a'l omori=)], tot tu ramai sa il ingrijesti:->
Joe ca Joe, dar ai vazut ce tutti frutti e Nick? =P~
O avea Joe standardele impuse de legea frigiderelor roz cu stelutze [par mai lungut si drept] dar Nick e asa culLove
Dar daca s'ar intampla ceva rau cu frate'sau, imi dau seama cata tristete pe Nick:-< deci Raizen, te pui contra a doua mujere furioase=]] si nu cred ca e tocmai raiul pe pamant.
De fapt te pui si cu [era sa zic pe=)] Elena. Noi doua ne razboim pe Nick. [ desi niciuna nu asculta Jonas Brothers 8-> ]

Revenind la subiect .. [de fapt am uitat care era subiectul] ah da, pune odata urmatorea parte=]
04 Jan 2009, 18:03
Hey!! Stiu ca si Nick arata bine =p~. Si Kevin Vai, pe toti mi i-as pastra, dar ma limitez la Joe... Mie imi place si muzica lor... defapt m-am indragostit de ei dupa ce am ascultat "When you look me in the eyes", nu dupa Camp Rock. Sunt mai tru . Anyway, canta bestial, arata bine, ce mai vreti? they rock!

Joe e al meu x(. Sa nu se atinga nimeni de el Tounge.

P.S. Ce-a ajuns din topicul lui Edward, sau al cui era...

06 Jan 2009, 18:40
Joe e gay ... am vorbit cu 3 fete si zic asta despre el. Si chiar e gay

Visit this user's website Find all posts by this user
06 Jan 2009, 20:33
Crezi ce vrei Thinking? Daca tu crezi ca asa arata un gay ... problema ta. Eu raman cu ale mele [] .

08 Jan 2009, 23:02
Am avut o intalnire de uregenta la scoala cu fetele de pe coridor. Si toate mor dupa Jonas Brothers. Ma rog, aproape toateFinna dar niciuna nu zice ca e cineva gay..

Oricum nimeni nu mi'l ia pe Nick =P~

Ps: Iar am uitat ce fel de toapec e asta..
09 Jan 2009, 16:16
OMG deci am trecut de la ficu lu Edward "The Crime before Christmas Masquerade" am ajuns la discutii despre Jonas Brothers
Ce ? am vazut ca ati zis ca Joe e gay asta de unde ati mai scoso?
Nu prea seamana a gay.. Kevin seamana mai mult a gay

[Image: thAnime_girl_1-1.jpg]

*Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel.......

*Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare.
09 Jan 2009, 16:17
aa da chiarFinnamai pune cnv urmatoru capitolHappywide?

[Image: gossipgirlcopy.png]
09 Jan 2009, 17:23
Sa stii. Kevin asta poarta tocuri la cizme

Nick are diabet.. saracul:-< dar e frumoooos
09 Jan 2009, 18:03
Are diabet? Vai, ce naspa, saracutul... Stiati ca a fost prieten cu Miley Cyrus inainte sa fie atat de cunoscuti?
Despre Joe nu am mai auzit nimic despre el...
Mi-am downloadat discografia lor ... E absolut bestiala... cea mai tare din istorie

Thread Closed