Produse
|
04 Oct 2008, 23:16
|||
|
|||
Produse
Buna. In caz ca doriti sa va cumparati ceva de baut in timp ce stati cu prietenii la o masa, dati post-reply, iar noi va vom servi cu mare placere. Bauturi pentru adulti numai si numai pentru adulti: - Bere cu aroma de lamaie (alc. 5 %) --> 0,25 galeoni buc. - -"- cu aroma de struguri (alc. 23 %) --> 0,25 galeoni buc. Bauturi Universale: - Berezero (alc. 1.5%) --> 0,25 galeoni buc. - Suc (arome: portocale, lamai, kiwi, banane, capsuni, etc) --> 0,25 galeoni buc. Bauturi amuzante: - Suc care iti da aripi de liliac --> 0,5 galeoni buc. - Bere care iti fac chilotii sa tremure --> 0,5 galeoni buc. - Nectar care iti face picioarele sa danseze --> 0,5 galeoni buc. - Must din Chilotina care te face sa arati ca si Chilotina timp de 2 ore --> 1 galeon buc. - Sirop cu esenta de ciorap Smolly care iti ofera timp de o ora intreaga carlige la fel de bune si rezistente ca ale lui. --> 1 galeon buc. - Vodka ce iti mareste curajul timp de 5 ore --> 0,5 galeoni buc. Voi mai scrie cand vom mai primi marfa [cand voi mai avea idei =))] Aceste produse le puteti cumpara cu baxul, adica cate 6 intr-un bax. Un bax = reducere 2 galeoni. De-asemenea le puteti lua acasa, si va va tine mai mult timp. CUMPARA 2 LA PRET DE UNA!!! |
|||
06 Nov 2008, 22:43
|||
|
|||
As dori si eu o Berezero, un suc de kiwi si unul care iti da aripi de liliac, bere care`ti face chilotii sa tremure si nectar care iti face picioarele sa danseze.
Ma apuc de baut Ce de vanzare ti`am facut Multumesc anticipat ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
14 Nov 2008, 18:59
|||
|
|||
As dori un suc de lamaie cu kiwi si portocale.
|
|||
20 Nov 2008, 19:57
|||
|
|||
Vin in scopuri pasnice!
Sper ca mai sunt vanzatori pe aici.. Ca ziua lui Smolly e la usa [mai degraba in perete] si vreau sa comand cate ceva de pe aici [iau pe datorie, asta e:-s ca hahalina senior nu e on si nu mai am rabdare sa cumpar=))] Asa. Deci comand: - Berezero [1 bax + 2 buc] - Suc [1 bax + 2 buc] cu: capsuni; portocale; lamai; piersici; banane; kiwi; struguri; pere - Suc care iti da aripi de liliac [1 bax] - Bere care iti fac chilotii sa tremure [1 bax] - Nectar care iti face picioarele sa danseze [1 bax] - Must din Chilotina care te face sa arati ca si Chilotina timp de 2 ore [1 bax] - Sirop cu esenta de ciorap Smolly care iti ofera timp de o ora intreaga carlige la fel de bune si rezistente ca ale lui [1 bax] - Vodka ce iti mareste curajul timp de 5 ore [1 bax] Mai trece si Kennya pe aici. Ia ea budinca [cica budinca=))))] adica bauturile strict pentru adulti [de parca se va respecta regula=)] Hohoo, hai ca ti'am facut vanzare:-> |
|||
20 Nov 2008, 20:43
|||
|
|||
Ginny.. fiind magazinul meu , ti le voi da pe gratis
![]() ![]() |
|||
20 Nov 2008, 20:50
|||
|
|||
Oo
Ce vanzatoare de treaba De acum incolo toate bauturile le cumpar de aici :-> PS: trebuia sa cer cate 100 din fiecare =] |
|||
26 Dec 2008, 20:17
|||
|
|||
As dori o Vodka ce imi mareste curajul timp de 5 ore...Am ceva de rezolvat cu Plesneala
![]() |
|||
11 Jan 2009, 17:02
|||
|
|||
1 suc de kiwi-0.25 galeoni
|
|||
11 Jan 2009, 22:51
|||
|