pe patul de spital
|
11 Jan 2009, 16:52
|||
|
|||
camy se trezeste din somn pe patul de spital nedumerita intreaba " ce s-a intamplat?" la care infirmiera raspunde " in timp ce repetai vrajile ai alunecat pe podelele apia curatate de ingrijitor si te-ai lovit la cap " la care camy raspunde " care ingrijitor, ce vraji ,cine e camy? " infirmiera striga la madam Pomfrey. madam sosi in salon si intreaba "ce tot tipi draga ?" la care infirmiera zice" domnisoara camy nu-si aminteste nimic nici de lumea magica nici de ea " la are madam raspunde calma " nu te alarma de geaba si-a pierdut memoria dar trece cu o vraja de readucere a meoriei cat depre cucuilu de la cap cu o potiune nu te mai alarma" ; " dute si prepara potiunea in timp ce eu spun vraja " "bine madam ma duc" dupa rostirea vrajii camy isi reaminteste tot dar tipa dintr-o data " ma doare capu ce sa intamplat madam pomfrey?" la care madam zice " nimic draga ai alunecat si tea-i lovit la cap calmeazate ca o sa-ti treaca cu o potiune" soseste infirmiera cu potiunea " gata doamna " madam " bine daia-o sa bea ca vraja a functionat"
camy se simti bine din nou si multumi lui madam pomfrey si infirmierei. pleaca sa repete si restul de vraji dar mai atenta. |
|||
11 Jan 2009, 21:43
|||
|
|||
OCC:camy cred ca nu ai inteles ce e ala un RPG...daca incepi o poveste aici trebuie sa poata fi continuata...
BIC: Alina ajunse insfarsit in aripa spitatului se simtea oribil, in fata ochilor ii apareau doar puncte luminoase si camera se invartea odata cu ea,picioarele i se inmuiau, Mamadame Pomfrey se apropie de ea .. "Ce s-a intampplat?" "Nu stiu deodata am inceput sa ametesc si vad numai puncte luminoase in fata ochilor si simt cum..."fata nu mai apuca sa spuna ceva ca lesina.......... Peste cateva minute ea se trezi intr-unul din paturile din aripa spitaluluii ... "Ma bucur ca te-ai trezit....cum te mai simti?" "Ah putin ametita ....dar in rest totul e bine....sunt ok.."spuse Alina zambind..."Pai daca sunt bine as putea sa plec nu?" "Nu,nu poti...trebuie sa-ti mai fac cateva analize.....vreau sa vad din ce cauza ai lesinat..." "Dar nu pot ramane,prietenii mei nu stiu nimic de mine....se vor ingrijora.." "Lasa vor afla ei ca esti aici acum stai linistita aici..." Atunci usa se deschise si intra .... ![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
11 Jan 2009, 22:38
|||
|
|||
Atunci usa se deschise si intra Bella care se tinea de cap.
"Ce ai patit draga mea?"intreba Madame Pomfrey "Nu stiu,m-am trezit de dimineata si ma doare capul rau de tot,nu ar fi ceva de rau durerea,dar faza e ca imi e somn,ma simt ciudat,si nu ma pot concentra"spuse Bella "Eh...nu cred ca e ceva de rau"spuse Madame Pomgrey "Vad lucrurile tot cate doua,ati pus oglinzi?"intreba Bella "Te uiti crucisi,offff"spuse Alina "Eh...Madame,sunteti sigura ca nu mi-a trecut o sageata prin creier?...sau o sa fiu nevoita sa sufar o operatie pe creier?"intreba Bella "Nu,nici vorba,esti putin ametita,poate ai mancat ceva ce nu tia picat bine,sau,nu stiu,poftim,intindete"spuse Madame Pomfrey Deodata Madame Pomfrey se duse in cealalta incapere,iar Bella o intreba pe Alina: "Tu pentru ce esti aici?" "Nu stiu,ameteli"spuse fata "E adevarat,ne ataca martienii si ne fura creierele "spuse Bella "Esti sigura ca nu te-ai lovit la cap?"intreba Alina "Cu ce?...sunt normala"spuse Bella indiferenta "Daaaa...foarte normala"spuse Alina ironica "Ce vrei sa spui?"intreba Bella indicnata ![]() ![]() |
|||
12 Jan 2009, 00:13
|||
|
|||
"Pai ai inceput sa vorbesti de mrtieni..ti asta ti se pare foarte normal nu?Ah defapt ce ma mira asa esti tu mereu..."spuse Alina dadundusi ochii peste cap
"Domnisoara ia loc aici pe pat si stai intinsa ...cred ca te-ai lovit la cap.." "Ba nu mam lovit.." "Ba tei lovit..cum ai reusit?" "Eu una numi aduc aminte de nimic..." "Pai logik ca nu doar suferi de amnezie...ai cazut in cap ce dumnezeu.." "Mda cum zici tu..." Fetele continuau sa se certe iar Madame Pince incerca sa le potoleasca... "Gata terminati..nu va mai certati.." "Dar noi nu ne certam ne contrazicem...mereu facem asta.." "Aici ai dreptate..." "Hei tu parca erai bolnava...apropo de ce ai venit aici?" "Pai chiar tu ai zis ca sunt bolnava....am ametit miera rau chestii de astea...." ![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
12 Jan 2009, 00:33
|||
|
|||
Usa se deshise brusc,iar fetele tacura.Pe usa intra Hermione.Era alba ca varul si transpirata toata.Avea frisoane.
Merse impleticit pana la madame Pomffrey si ii ceru ajutorul. "Draga mea,dar ce ai patit?"spuse ingrijorata madame Pomffrey. "Nu ma simt bine,am frisone si ameteli si..." Fata nu apuca sa termine ce avea de spus ca lesina. Se trezi jumatate de ora mai tarziu.Era pe un pat de spital cu un termomentru in gura. "A te-ai trezit!"facu madame Pomffery. Ii lua termometrul din gura si il examina. "38 cu 9.Aproape de 39.Draga ai stat afara in fusta si tricou?" "Nuuuu...Dar Pevees m-a stropit cu apa cand eram afara si am cam inghetat."explica Hermione "Strigoiul ala nesimtit!"facu o fata din dreapta Hermionei. Abia atunci fata observa ca nu era singura.Mai erau Alina si Bella. "Voi de ce sunteti aici?"intreba fata. "Ameteli,dureri de cap,martieni..."incepu Alina,dar se opri primind un ghiont in coaste de la Bella. "Gata...lasati-o in pace.Are nevoie de odihna."spuse Madame Pomffery. Femeia o inveli pe Hermione,iar fata adormi imediat. |
|||
12 Jan 2009, 16:18
|||
|
|||
"Ah ea nu poate sa strea mai mult de 5 minute treaza.."spuse Bella...
"Las-o nu vezi ca e obosita...Eu as avea chef sa fac ceva...uhh...ce bine ca a plecat..."fata murmura ceva si deodata paru un spiridus mic si cocosat..."Ma bucur ca ai ajuns ce zici..ne aduci si noua niste mancare?Mi sa facut cam foame cat am stat aici..." "Imediat ..." "Chiar imi era foame...dar cum.." "Am reusit?...Ah pai la cat timp am stat aici am invatat sa chem usor spiridusii de pe aici...imi aduc mancare si in timpul orelor...."spuse Alina chicotind.... "Superrr daca as putea sa fac asta...." "Pai e simplu trebuie sa spui numele spiridusului si el va aparea...." "Si de unde naiba sa stiu eu cum ii cheama..." "Ah pai ii intrebi.." "Mda pai stii eu nub prea conversez cu ei..." "Ah puteti vorbi mai incet eu incerc sa dorm"spuse Hermione adormita... "Nu tie foame?.." "Pai doar umpik...ce aveti de mancare?" "Pai stai sa vedem ce ne aduce ...spiridusul..." "Ha..dar cum a intrat un spiridus aici?Sau mai bine zis de unde a aparut?" "E o poveste lunga..."spuse Bella ![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
12 Jan 2009, 22:14
|||
|
|||
"Da...lunga...am terminat-o in 12 secunde,daca numar bine"spuse Alina
"Ehe...12 secunde pot insemna ore,sau zile"spuse Bella "Oooooo...nuuuu....iar o apuca martienii"se vaicarii Alina "Hm...gata fetelor"spuse Hermione Fetele tacura,dar Bella nu putu sa tina mult tacerea si spuse: "Oare ce ne aduce?" "Pe mine ma intrebi,dar sa nu crezi ca iti aduce ce vrei tu,daca nu stie"spuse Alina "Ha?.../ ![]() "Aha...de aia esti asa de plinuta..."spuse Hermione,clar,glumind "Nu sunt plinuta...ha"spuse Bella facand o scena de fitoasa Fetele isi aruncara cateva priviri urate,cand pe usa intra spiridusul,iar Bella spuse: "Deci...cum te cheama?" "Pispirici,dar ce vrei,nuuu,nu tu,numai tu nu...te rog...cheama-l pe Sferderic,te rog,nu pe mine..."spuse spiridusul "Dar ce am facut eu?"intreba Bella uimita "Esti insuportabila,nu te suport,si fara suparare"spuse spiridusul si pleca "Cica...dupa ce imi zice ca sunt enervanta si insuportabila,si sa nu ma supar,cica,pleaca asa"spuse Bella chiar uimita intorcandi-se la cele doua fete "ooooo...papanasi!"mai adauga fata si se cufunda in mancare ![]() ![]() |
|||
12 Jan 2009, 22:26
|||
|
|||
Hermione se uita la Bella care infuleca panasii.Alina schimba,apoi,o privire cu Hermione si incepura sa rada.
"De ce radeti?"intreba Bella uimita. "Si ziceai ca nu esti plinuta?Te-ai vazut vreodata cum mananci?"spuse Alina inca razand. "Ceeee...imi e foame.Ce vreti?"se scuza Bella. "In felul acesta te vei ingrasa mai repede decat daca manaci mai incet."ii explica Hermione. Bella se opri din infulecat si incepu sa manance calm. "Nu stiu cum sunteti voi,dar mie imi este somn!Apropo:Alina sa stii ca eu nu adorm asa usor.Pot sa stau mai mult de 5 minute cand sunt sanatoasa."spuse Hermione. Alina rosii si isi ceru scuza. Hermione se lasa pe spate si adormi. |
|||
12 Jan 2009, 23:02
|||
|
|||
"Mda iar sa culcat...nici macar nu a mancat.."se vaicari Bella...
"Ti-a lasat tie mai mult...." "Mda cum zici tu...Chiar tu nu mananci?" "Mmm nu multumesc...ah mia pierit pofta de mancare..." "Mie nu.." "Ah da am sesizat..asta..." "Asa sunt eu ce vrei nu ma pot abtine..." "Eu da..." "Pai de aia esti asa schiloada..." "Eu nu sunt schiloada...." "O nuuu esti asa de grasa.."spuse Bella ironica... "Mdea cum zici tu cred ca o sa ma culc si eu..." "Ah si pe mine ma lasati sa vorbesc singura?" "Vorbesti cu martienii deci ai cu cine vorbi..." "Eu nu..." "Ssst taci ascunde mancarea si bagate in pat aud pasi..." "Ah no putut sa tea mai mult .....ce naiba ii veni sa vina acuma..."spuse Bella in timp ce incerca sa ascunda mancarea ![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
28 Jan 2009, 22:52
|||
|
|||
Deodata Hermione se trezi simtind miros de mancare.Nu mai mancase de 7 ore,iar stomacul nu era prea incantat de asta.
"Domnisoara McGonagall,parca erati bolnava." Hermione se uita bulversata in jur.O zari pe madame Pompffrey langa patul alaturat.La vederea femeii Hermione se ingalbeni si se intinse. Dupa un sfert de ora femeia parasi incaperea.Atunci toate trei fetele se ridicara si incepura sa mance. "Dupa ce ca dormi mult imi mai mananci si mancarea...."spuse Alina ironic. "Hey...nu am mancat de 7 ore.Tu de cate ore nu ai mancat?"spuse Hermione nervoasa. "De....de.....de.....2 ore si jumatate." Hermione se opri din mestecat.Inghiti si spuse: "Poftim?Vrei sa rupi paturile de aici?" "Ce vrei sa spui?"intreba Alina suparata. "Pai daca vei continua sa manci din 3 in 3 ore,ca bebelusii,o sa devi o balena." Alina schita un zambet stanjenit.Si ea isi dadea seama ca manca prea mult dar daca stomacul ii cerea ce sa faca? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
La spital ranit | John Weasley | 5 | 1,387 |
14 Apr 2009, 14:08 Last Post: Fred Southwind |
|
la spital | John Weasley | 6 | 1,512 |
11 Mar 2009, 18:53 Last Post: Fred Southwind |