Urari Zile de Nastere
|
15 Jan 2009, 20:56
|||
|
|||
La Multi Ani Mihai Eminovici!!!...
Deci mie imi place mai mult Mihai Eminovici decat Mihai Eminescu...prefer originalul Si multumesc Eminescu sau Eminovici,cum ti-oi zice...pentru poeziile tale Mai ales preferata mea "La Steaua"... Deci,inca odata... La Multi Ani!!! ![]() ![]() |
|||
15 Jan 2009, 21:59
|||
|
|||
Happy Birthday Eminovich
![]() PS: de fapt. Cum pot sa urez "la multi ani" unui mort? |
|||
15 Jan 2009, 22:18
|||
|
|||
Ehe...nahnah...totusi Hahalino...e ziua lui
![]() Saracu,dc s-a nascut? Ca am de facut o plansa despre el...eu singura ![]() Despre boala lui,si cum a murit...si etc etc etc...deci... De ce a trebuit sa moara?...ca sa imi dea mie de lucru? ![]() ![]() |
|||
16 Jan 2009, 16:01
|||
|
|||
HAPPY BIRTHDAY HAILEY
![]() SUnt prima care ii ureaza "la multi ani":-> AM CUCERIT LUMEAA !!! Mwhaha Sa cresti frumoasa si fericita> ![]() Si sa ne mai scrii capitole la Cronicile nu stiu caror surori.. Drosden sau Dresden=] |
|||
16 Jan 2009, 16:58
|||
|
|||
HAPPY BIRTHDAY HAILEY.
Multa Sanatate, fericire si tot ce iti doresti si un calduros LA MULTI ANI! ![]() |
|||
16 Jan 2009, 18:04
|||
|
|||
Da... Habbt Birthday nu stiu care..
dar .. hei ... eu nu-l agreez deloc pe Eminescu, deoarece a fost un tut...nu l-a placut nici o fata.. si s-a pus pe scris poezii...si pana mea.. a murit de sifilis.. care este o boala prin transmitere s**uala deci... ![]() Am fost la Liceul de Arta si apreciez Arta din toate punctele de vedere. Il apreciez pe Mozart, pe Beethoven , pe Bach, dar nu astia care au bauat un pahar de rachiu si au facut o poezie. Sau care au avut o partida de S**... sincer.. ![]() oricum... OnTopic... inca o data la multi ani Hailey |
|||
16 Jan 2009, 19:28
|||
|
|||
Scz de offtopic, dar Ada, Eminescu a fost indragostit de una. Imi sta numele ei pe limba acum. Insa l-a inselat cu caragiale=]]
De aia mereu poeziile lui sunt idilice. Nu este vorba de nici o dragoste reala, chiar daca fanteziia lui de femeie perfecta este aia blonda cu ochi albastrii, care seama exact cu femeia de care ti-am zis ca era indragostit. Din cauza ei nu se suportau Caragiale si Eminescu=]] La multi multi ani Hailey! "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
16 Jan 2009, 19:33
|||
|
|||
Ehe...Veronica Micle cine a fost?...nu la iubit pe Eminescu?...ha?...Nu a fost bolnav...adica da...dar...nu era cum zici tu....adica...suferea de maniaco-depresiva....deci...nu cum zici u cu s** si nush ce...dapz...e adevarat ...vedea bani in loc de frunze...si chiar imi plac poeziile lui romantice
![]() Orikum...lasa...a trecut... ![]() Nu vedem la anul La Multi Ani HAILEY! EDIT ![]() PS: ![]() ![]() ![]() |
|||
16 Jan 2009, 20:01
|||
|
|||
Thank you, everybody! >
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
16 Jan 2009, 23:58
|||
|
|||
Happy b-day Hail >
![]() Lots of luv,hugs,fulfilled wishes & whateva you want! 14,huh? Niiiiiiice ![]() Eu mai am putin si scap de 14 asta ![]() Ron is..hmm..how should put it?..MINE. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Urari | Charlizze Di Rino | 14 | 4,807 |
29 Apr 2008, 22:22 Last Post: Deea Potter |