Sharma Sanara
|
16 Jan 2009, 13:07
|||
|
|||
Salut! Sunt Sharma Sanara. Ma pot considera foarte norocoasa, sau poate ca scoala Hogwarts ar trebui sa fie bucuroasa, deoarece eu sunt prima zana la Hogwarts.
Sunt o fire visatoare, imi place foarte mult muzica, lectura si vrajile. CV Nume/Prenume: Sharma Sanara Sex: feminin. Varsta: 18 Data nasterii: 25 decembrie 1990 Locul nasterii: Fenwick Island, Delaware, SUA Statutul sangelui: sange-pur Descriere personala: -Fizica: inalta, 1,87 m, Satena, parul lung, ochi verzi ca smaraldul si o pereche de aripi ca de fluture, de culoare verziiar marginile negre cu pete albe. greutatea 75 Kg, stilul care il afiseaza in public: Prefera rochii de zi, de noapte, lungi sau scurte. Ii place culoarea verde si nuante de verde si albastru. In timpul misiunilor este imbracata intr-o fusta scurta si o bluza scurta care lasa sa i se vada buricul. Culoarea este desigur verde, acest costum lasand impresia a fi facut din frunze. -Psihica: Sanara este o fata visatore, curioasa, ambitioasa, timida fata de oamenii simpli, dar sociabila cu vrajitorii si are simtul umorului. Sanara este o vrajitoare ce detine puterea elementelor. 3 ganduri, 3 locuri si 3 momente: ganduri: bucurie, magie si casa matusilor locuri: Fiji, Hawaii si Tokyo momente: ziua de nastere cand am implinit 16 ani, ziua cand matusile au stabilit lgatura cu "taramul celalat" si am reusit sa vorbesc cu parintii mei si Craciunul petrecut in Hawaii care s-a dovedit cea mai amuzanta zi. Cea mai mare slabiciune a personajului tau: Unchiul ei care se ocupa cu lucruri necurate si a fost invins de matusile ei si trimis in Exil dar a reusit sa evadeze. Invins a 2-a oara de catre Harry se va rintoarce pentru a 3-a oara si Este principalul dusman al familiei Sanarei. El este cel ce i-a ucis aproape toata familia dar cand afla ca este unchiul ei, ea nu se simte in stare nici sa il raneasca. Sanara avea sa afle mai tarziu ca unchiul ei a fost si dusmanul familiei Potter si ca familia ei avea o oarecare legatura cu familia Potter. Asta inseamna ca Sanara este verisoara cu Harry? ... Care este taria de caracter a personajului: Speranta Istoria familiei: Familia ei (tatal, bunicii, 2 dintre surori si o verisoara) au fost ucisi cu 8 luni inainte de nasterea ei. Acelasi ucigas a lovit din nou la fix 1 an de la prima lovitura, pe cand Snara avea doar 3 luni, ucigandu-i si mama. Sanara, a fost luata in grija de cele 2 matusi ale sale. Mama Elvyne Sharma era o vrajitoare frumoasa, blonda, cu ochi albastri, inteligenta, pasionata de magie si fenomene paranormale, aceasta pasiune mostnind-o si Sanara. tatal Gidash Sharma era un vrajitor foarte cunoscut in 7 tinuturi si 7 regate. Arbore genealogic -mama Elvyne Sharma -tata Gidash Sharma -frati/surori Faylinn Sharma, Shaylee Sharma (care nu mai sunt in viata) si Katrina Sharma -rude apropiate Josephine Sharma si Selene Wagner (matusile) Prieteni: Elisa Maza o fata obisnuita, intalnita la scoala generala, fosta colega de scoala cu 4 ani mai mare, care intre timp a devenit detectiv, ajutandu-si tatal in meseria de politist. Relatia cu ea este inca activa, este cea mai buna prietena. Lorelle, Nerida si Raisie cele 3 vrajitoare surori, intalnite in Padurea de Argint, in noaptea de Sanziene. Relatia cu ele este una de amicitie. Hermione si Anny : prietene de nedespartit datorita unei vraji de prietenie facuta accidental de mine. Ionas, Adriano si Ianos Toti 3 fosti colegi de scola generala, curiosi peste masura, care se invarteau pe langa mine, si imi cereau sa ii ajut la farse facute colegilor profitand de puterile mele pe care mi le descopeream. Ei se dadeau preteni de fatada insa intr-o zi pe cand eram in parc si ma catarasem intr-un castan, venise si ei sa stea pe banca si atunci i-am auzit facand un juramant. Din acea zi relatia cu ei, s-a incheiat. Sophie-colega din Anul VI de la Hogwarts. Suntem cele mai bune prietene. Materii preferata: Transfigurare, Potiuni Materii pe care le detestati: Aritmantie, Istoria Magiei Locul preferat de la Hogwarts: Locul care va impresioneaza cel mai mult la scoala magica si care va face cea mai mare placere sa petreceti timpul acolo Locul care va displace: Locul care va face sa va simtiti nu ca acasa si va da un sentiment ciudat Membrii care v-au inspirat cel mai mult si cei care v-au displacut: Aici puteti sa puneti cateva cuvinte despre persoanele care v-au atins intr-un mod placut la suflet si cele pe care nu le suportati Interese/Hobby-uri: Ce va place sa faceti in timpul liber sau ce ati vrea sa practicati Slujba: Ce ati vrea sa deveniti dupa absolvirea la Hogwarts Alte note: Puteti adauga si alte lucruri minore care conteaza, de exemplu: -note luate la ore -puncte castigate -participarea la concursuri si diferite activitati ale forumului etc ![]() |
|||
16 Jan 2009, 18:41
|||
|
|||
Eu iti urez un calduros bun venit.
Sincer nu stiu daca te-ai sortat, fiindca acum nu-mi merge mailul si nu pot sa verific. Daca e ma uit mai tarziu si te trec la casa sau voi ruga alt admin daca ii prin online pe mess. Daca ai nevoie de ajutor sa ma intrebi. Ori imi trimiti un pm, ori poti sa-mi dai add pe mess. Sper sa te distrezi aici si sa iti faci multi prieteni. Imi place descrierea ta, modul tau de a face rpg si ne mai vedem pe forum. Edit later: gata, am rezolvat si cu sortarea. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
16 Jan 2009, 19:05
|||
|
|||
Bine ai venit >
![]() ![]() |
|||
16 Jan 2009, 19:53
|||
|
|||
Bun venit!Happy posting si sa fii activa!
![]() Speranta moare ultima! |
|||
16 Jan 2009, 21:19
|||
|
|||
Welcome!
Happy posting! Sa iti faci muulti prieteni si sa te distrezi! |
|||
16 Jan 2009, 21:21
|||
|
|||
Va multumesc frumos pentru urari.
![]() |
|||
16 Jan 2009, 21:55
|||
|
|||
Bine ai venit la Cercetasi!!! (*)
Sper sa iti faci multi prieteni...Have Fun ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
16 Jan 2009, 22:36
|||
|
|||
Hello >
![]() Sa te distrezi Si cum a zis si Bella bine ai venit la cerce...chiar avem nevoie de cat mai multi membrii la cerce sa suntem foarte in urma... ![]() *Voi radeti de mine ca sunt diferita eu rad de voi ca sunteti toti la fel....... *Intotdeauna sa-ti ierti dusmanii; nimic nu-i enerveaza mai tare. |
|||
17 Jan 2009, 12:54
|||
|
|||
bun venit si have fun
![]() ![]() |
|||
17 Jan 2009, 19:35
|||
|
|||