Vajhat de-a lungul anilor
|
07 Nov 2008, 18:33
|||
|
|||
Am pasit greoi pe terenul de Vajhat.Aveam in mana o matura veche a scolii si imi aduceam aminte de anii cand eram portar al Viperinilor.Ce vremuri bune.M-am pus e jos,sprijinindu-ma cu spatele de bara lunga si asemanatoare unui stalp.Strigate vesele si rasete de copil ce aduceau a clinchet se auzira estompate,aduse de o pala de vant spre urechile mele.Am inchis ochii intrand intr-un fel de pensiv mult mai organic(capul meu pentru cine nu s-a prins)Eram anul IV.Desi visasem sa fiu portar intr-un meci de Vajhat de cand ma stiu,am intrat in echipa doar dupa ce Emily Borgers,fostul portar al Viperinilor terminase scoala.Cand am urcat prima data pe matura sub forma de jucator de Vajhat.....A fost o senzatie magnifica.....cand plonjam in aer dupa fiecare balon....si treceam pe langa un sfert din ele.......cand am cazut de pe matura si am ramas blocat in cercul unei porti si am asteptat ca coechipierii sa ma dea jos.......
Am deschis ochii.M-am urcat pe matura si am inceput sa fac tot felul de manevre tinand-o asa aproximativ doua ore.M-am intors apoi la castel simtind nostalgia vremurilor de demult. ![]() </i>Live togheter,die alone |
|||
20 Jan 2009, 05:19
|||
|
|||
A fost o zi grea, in care am avut test la 2 materii. Studiul Incuiatilor si Aritmantie. Dupa un asa efort trebuia sa iau o pauza si sa ma relaxez. Si ce erge mai bine cu relaxarea? Bininteles, sportul. Vajthat e un sport interesant si care te relaxeaza. Si cand il practicici dar si cand doar il privesti.
Asa ca merg in camera, imi las papirusurile, pana si tabelul de aritmantie pe birou, imi iau bagheta magica, care nu merg nicaieri fara ea si matura pe care nu o prea folosesc decat in jocul de Vajthat, in rest ma deplasez cu propriile aripi si ma indrept spre stadionul de Vajthat. Mi-era lene sa zbor asa ca ma folosesc de matura. Nu era nici un meci oficial asa ca tribunele erau goale. Doar cativa vrajitori-elevi ai Hogwarts-ului care se jucau Vajthat pe stadion. Nu imi permiteam sa ii deranjez pe micii-vrajitori din distractie, asa ca caut un loc cat mai bun si priveam joaca si distractia micilor vrajitori. Astptam ca ei sa faca o pauza, si poate ma vor invita sa ma alatur in repriza urmatoare. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|