Buna tuturor!!!
|
18 Aug 2007, 10:18
|||
|
|||
Ok, sa vedem de unde sa incep. Ma numesc Anghel Adelina. Varsta:13 ani; Inaltime: 1,63 (de fapt 1,60 dar prefer sa par mai inalta) Zodie: Gemeni(o zodie norocoasa); Greutate: aprox. 40 kg. (nu sunt slaba slaba, stati linistiti); Chip: asemanator cu cel al Hermionei-(numai ca nu am ochii ei, zambetul ei etc.) Locuiesc in Craiova. Prefer complimente de genul: "Esti inteligenta/desteapta" sau "Ai o imaginatie foarte bogata" sau "Esti amuzanta" (cand de fapt chestia cu "Esti stresanta si plictisitoare", am auzit-o de nenumarate ori). Oamenii ma considera o ciudata care este de pe alta lume. (vorbesc serios, chiar asa ma considera, dar nu prea imi pasa) Multi imi spun ca am creativitate, originalitate, si o imaginatie periculos de contagioasa. Sunt in clasa a a-7a (intru in toamna), si practic atletism. Sunt ABSOLUT moart(un fel de a spune) dupa animale. Daca vad un catel sau o pisica vagaboanda care umbla pe strada nu ma pot abtine sa nu ma duc sa il/o mangai sau sa o iau in brate. Stiu ca iau purici dar, pentru numele lui Dumnezeu, exista gel de dus de la "Body Shop". Sunt indragostit de engleza (cea britanica, nu dau doi bani pe americani ). Nu stiu de ce simt mereu nevoia de a comunica in engleza . Ador jocurile pe calculator. Stau vreo trei ore pe messenger, doua pe forum si doua si jumatate pe jocuri. Iubesc de nu mai pot serialul WITCH, si romanele desigur. Cand am vazut prima oara reclama cu WITCH pe jetix am simtit ca trebuie neaparat sa vad episoadele. Este singura poveste care a venit cu ceva cu totul si cu totul nou fatza de celelalte. (sunt mai mult cu serialul si cu romanele decat cu revista, desi recunosc ca tare as vrea sa gasesc primele numere din revistele cu benzile desenate ). Daca cineva mi-ar spune ca sunt modesta atunci inseamna ca nu m-a mai intalnit in viata lui. Am parul cat de cat lung, saten, ochii de culoarea cerului (albastrii). Urasc din caea-afara manelele. Acele sunete infernale impreuna cu niste cuvinte indecente formeaza melodii care iti infecteaza urechile cu paraziti sonori. Urasc matematica(nu ca o urasc, dar nu inteleg nimic din tot ce bombane profesoara pe acolo) dar imi place romana si engleza. La stilul vestimentar nu as avea multe de spus. Ok, poate doar cateva. Ma imbrac in ceva modest si frumos in acelasi timp. Pe cap nu port niciodata absolut nimic (fie ca e vorba de o sapca intr-o zi arzatoare sau o caciula intr-o zi racoritoare). Ok de fapt mai port cateodata. La pantaloni, blugii sunt aproape obligatorii. Imi place in permanenta sa ma imbrac elegant chiar si daca ma duc la antrenament. (ok, poate ca propozitia anterioara nu a fost adevarata). Si cam atat la vestimentatie. Imi plac foarte mult filmele. De fapt imi place doar sa ma uit la ele. Imi plac horror-urile care te tin mereu in suspans. Nu-mi plac chestiile cu nave spatiale, dar imi plac alea de aventura. Nu prea ma dau in vant dupa comedii (exceptii: "Diavolul se imbraca de la Prada", "Kate si Leopold", "Bridget Jones: La limita ratiunii", "Pantalonii calatori", "Tantalaul si gogomanul", "Eloise la Plazza", "Surviving Christmas", "Craciun cu familia Kranks" si inca vrea 2-3). Imi place sa scriu compuneri, povesti sau chestii de genul. Imi place sa citesc romane de aventura si comedie, SF. Imi place sa fac totul perfect chiar si in graba. Toti sa considera ambitioasa(adika unii). Nu-mi plac materiile la care trebuie sa tocesc, dar lectiile incerc oricum sa le invat logic. Desi invat bine nu sunt tocilara. Imi place rock-ul (nu cel satanist). Melodii cum a fi "Nickelback - How you remind Me" ; "Off Spring - Self Esteem" le ascult doar cand sunt obosita. Sunt o persoana careai nu ii place sa stea locului dacat daca sunt obosita. In permanenta trebuie sa fac ceva. Sunt obisnuita sa scriu cu viteza luminii la calculator, si nu prea imi pasa de putinele greseli gramaticale pe care le fac uneori. Ok, acum si cateva chestii negative despre mine. Oamenii imi spun ca sunt un pic mai...complicata si diferita fatza de ceilalti. Ma pot enerva foarte usor dar in mare pare reusesc sa ma stapanesc si sa-mi pastrez calmul. Nu sunt modesta ABSOLUT DELOC! Cercul meu de prieteni e foarte restrans, dar e mai bine asa. Mai bine 2-3 prieteni adevarati decat o suta carora nu le pasa de mine. Uneori cand imi sare tzandara prea tare si ma enervez tare de tot pe cineva (ocazii rare) atunci se petrece ceva urat de tot. Nu ca as fi batausa sau asa ceva (Doamne fereshte), dar daca nu merge varianta 1: Cu frumosul sau nici varianta 2: "Ignorarea", atunci se aplica varianta 3 (nu vreti sa stiti). Desi am note destul de mari nu prea imi invat lectiile acasa. Pur si simplu le invat in pauze. Nu stiu de ce dar dupa ce le citesc de vreo 3-4 ori imi raman in minte pur si simplu. (da' sa nu spuneti la nimeni). Nu am copiat sau trisat vreodata la un test. Iubesc vacanta (ca toata lumea). Sunt foarte economa si as vrea sa dau la facultatea de sport(da' mai e pana atunci, deci...). Uneori multi imi spun ca sunt cu capul in nori dar nu stiu cum eu simt ca sunt foarte rational. Sarbatorile mele preferate sunt Halloweenul si Craciunul. E chiar distractiv sa te duci in fiecare an la Canadienii din campus, costumata, si sa spui "Trick or Treat?" . Imi place sa-mi invit prietenii la mine si sa facem o groaza de chestii care ne plac. Tara mea preferata, dupa cum probabil ati remarcat, este Anglia, iar pe al doilea loc este Egipt. Imi place sa urmaresc: W..T.C.H. ; Mesaje de Dincolo (de pe PRO TV) ; Te crezi mai destept? si atle seriale de pe jetix si cartoon network. Si apropo, id-ul meu este elyon_lumina, si habar n-am sa folosesc hi5-ul. Anotimpul meu preferat este vara. Sunt rezistenta la caldura . Prefer rolele in locul bicicletei. Imi place sa-mi fac numai prieteni adevarati. Nu-mi plac baietzii care au multe fitze. Personalitatea mea are mai multe laturi. Cred. Uneori imi place sa fiu retrasa, calma, linistita si tacuta. De aproape treisprezece ani sunt pe aceasta planeta si nu reusesc cu niciun chip sa ma integrez in societate. Chiar nu stiu de ce. De multe ori ma simt confuza si nu stiu daca sa fiu pesimista sau optimista. Doamna psiholog, care a venit in clasa noastra si ne-a facut un test de personalitate tuturor, ne-a adus rezultatele si am aflat despre mine urmatoarele :
-complicata -lipsita de curaj -ordonata -imaginatie -creativitate bogata Acum cate ceva si despre preferintele mele in legatura cu vremea. Imi place foarte mult sa vad ca ninge (indiferent de anotimp). Fenomenul naturii care ma atrage cel mai mult dupa zapada si ninsoare este ploaia. Vara si toamna imi place sa stau pe balcon si sa privesc cate vreo furtuna prin trecere. Intr-un fel sau altul simt ca ploaia, fulgerele, tunetele, vantul si norii care intuneca cerul, ma fac sa ma simt linistit si impacat cu mine insami. Nu prea imi place sa fie soare sau vreme frumoasa (asta daca nu cumva vreau sa ma duc pe afara). Ok, cam atatea despre mine. Scuze ca v-am spus cam putine, dar daca vreti sa stiti mai mult nu trebuie decat sa intrebati. ![]() ![]() T.V- Traieste-ti viata...la maxim!!!
|
|||
18 Aug 2007, 10:24
|||
|
|||
Doamne...Am inceput sa vad cerculete albe la cat ai scris
![]() Asa ca bine ai venit si sper sa ne intelegem cat mai bine...Sa vedem la ce casa pici.Poate a dat norocul peste mine ![]() "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
18 Aug 2007, 10:31
|||
|
|||
Salut, Adelina! Nici eu nu am reusit sa citesc totul... Nu trebuia o descriere atat de completa...
|
|||
18 Aug 2007, 10:31
|||
|
|||
Aha..Sincer,semanam foarte mult..Mi-a luat ceva timp sa citesc..
Inaltimea,greutatea si zodia o avem la fel ..Doar ca eu am 11ani ..Si mie imi place atletismul..Prefer ninsoarea,ploaia decat soarele..Urasc manelele..Nu sunt prea curajoasa..Si multe altele.. Sincer.Am uitat multe lucruri despre tine..Am tot citit si am uitat!In fine,bun venit p site! Ei..eu am reusit sa citesc tot!E foarte interesant..Am o intreabare ,nu va miratzi: Din ce zi,luna ejti nascuta? ![]() ![]() |
|||
18 Aug 2007, 12:34
|||
|
|||
Gata, am reusit sa citesc... Poi da, si eu cam seman cu tine... iubesc mult animalele... imi place Anglia, Egiptul... Mesaje de dincolo... WITCH si inca multe altele...
|
|||
19 Aug 2007, 14:19
|||
|
|||
da..esti speciala..nice
![]() |
|||
19 Aug 2007, 16:49
|||
|
|||
Bun venit pe forum, blackangel. Nu te doare mana ?? Cum ai reusit sa scrii atat de mult ?? Nu mai conteaza oricum ... Happy posting and have fun !!
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Buna! | Rosalie Vivienne Alden | 4 | 1,570 |
12 Sep 2010, 19:12 Last Post: Scarlett Soul |
|
HEY......Buna | clauss12s | 1 | 1,211 |
31 Aug 2010, 21:21 Last Post: Hayley M. Alden |
|