Alte idei
|
26 Jan 2009, 22:10
|||
|
|||
Sanara, e o idee buna.
Din pacate, timpul meu e egal cu -1. Asadar, deocamdata nu pot cauta prea bine, dar o sa incerc sa fac tot ce pot. Multumesc ! Reagan, sa fac un topic unde puteti posta retetele potiunilor ? ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
26 Jan 2009, 22:54
|||
|
|||
Anny, pai pot sa caut eu. Ti le pot spune eu. Aici. Voi edita postul.
Edit: Animomania Efecte ![]() Mortalovivamania Efecte: Reinvie Mortzii pentru jumatate de zi Saloria Efect: Aduce celui care bea o stare de relaxare si comfort. Totul dureaza doua ore. HoNoLuLu- potiunea intelepciunii Potiune contra racelilor si a gripei ![]() Cam astea le-am gasit. ![]() |
|||
27 Jan 2009, 20:37
|||
|
|||
exact, Anny. Asta voiam
![]() |
|||
28 Jan 2009, 20:57
|||
|
|||
Sanara, am adaugat potiunile acelea.
Multumesc ^ ![]() Reagan, daca vor fi postate retetele ... cine le va mai cumpara ? Adica nu stiu, cred ca nu am inteles bine. Vreti doar sa postati retetele ... ? ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
29 Jan 2009, 17:19
|||
|
|||
nu. vreu sa postezi tu numele retetei=descriere. In topicul acel aadaugi asta in postul tau, iar apoi ne stergi postul. Ne trimiti un PM prin care iti trimitem reteta, iar, de fiecare data cand cineva comanda o reteta, sa i se fie luati galeonii si sa primeasca reteta. Mi-a venit ideea de la sistemul magazzinului "Stiker's bookshop".
![]() |
|||
29 Jan 2009, 20:19
|||
|
|||
Da, dar in cazul acesta cred ca iar se vor ivi neintelegeri.
Ca sa pot face asta, as dori sa cer permisiunea celor de la Stiker`s Bookshop inainte. Daca veti fi de acord, eu nu am nimic impotriva. Vreau sa fiti de acord din cauza ca asta are legatura si cu acele carti, iar astfel s`ar putea ca unora sa nu le placa prea mult ideea. ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
|||
30 Jan 2009, 20:15
|||
|
|||
Asa...inca mai sunt Vanzator DM?...adica ca si tine Anny...oricum...nu
conteaza...putem sa lucram impreuna...nu am avut prea mult timp pentru regulament...daca nu nu...[daca vrei ma acup de tot...de cum in colo... ![]() Asa...sa imi scutur ideile din cap. -Seva Arborelui Nebuna [cica il inebuneste pe cel care consuma..] -Praf din cornul unui inorog [m-as gandi sa fie foarte foarte rara...] -Potiunea celui nevazut [te face nevazut] -Marea Maritza [Apa din Nil...amestecata cu sange de caprioara...o picatura din ea in 15 litrii de apa curata culoarea de pe orice obiect si ramane alb...cik ] -Potiunea Charolynei [Iti schimba infatisarea in ce persoana vrei tu...efectul se pierde atunci cand crestetul capului iti e atins...wai de viata mea ] -Sanoro Misical [Un lichid care te ajuta sa ai vocea a 30 de artisti,trebuie numai sa le sti numele] Nu sunt cine stie ce...dar.... Deci...vrei sa lucram impreuna...desi cred ca nu vrei...nu am fost activa aici :-s....cum doresti tu ![]() ![]() |
|||
30 Jan 2009, 20:36
|||
|
|||
Shayera, cum sa nu vreau sa lucram impreuna?[-(
Bine ai revenit colega :>! Pai .. ma gandeam sa faci un post cu produsele tale la topicurile potiuni si la celalalt (ingrediente) - daca ai vreo idee. Cred ca ar fii mai bine sa vorbim pe mess alte chestii ... maria_kiss4u15 ![]() ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
|||
30 Jan 2009, 20:39
|||
|
|||
Normal ca fac...esti co scumpa
![]() ![]() ![]() Asa...acum fac prin word...si dupa aia dau copy si paste... Gata ti-am dat add... ![]() ![]() ![]() |
|||
01 Feb 2009, 12:01
|||
|
|||
As dori sa propun o noua potiune. O potiune care daca o bei, orice poza ti se face in x timp cat dureaza efectul ei, in poza vei iesi ca o silueta de lumina, ca o fantoma.
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|