Thread Closed 
Parerea despre membrii
28 Jan 2009, 22:43
Shayera esti o membra valoroasa pentru forum.Esti activa,ai un numar mare de posturi si ai si un RPG bun.Esti si o fata draguta si simpatia.Apropo frumos avatar si semnatura.
Find all posts by this user
28 Jan 2009, 22:52
Aha...si ce zici si de scrisul alaturat?

Dapz...si tu Hermi esti foarte activa si esti foarte valoroasa...
Mie una imi e drag de tine...
Iubesc sa fac RPG cu tine
Esti foarte de treaba...
si...nu mai stiu ce sa zic...dar sa sti...ca din partea mea iti urez un "Toate Bune si Succes in orice!"

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
29 Jan 2009, 16:31
Shayera...
Noi ne cunoastem de ceva timp. Cu timpul am inceput sa cunosc membrii asa cum sunt ei in realitate si nu numai pe forum in hainele personajului.
Esti o persoana modesta, care mereu este acp;p unde e nevoie de ea. Esti activa si dai un plus forumul prin starea ta de spirit.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
29 Jan 2009, 17:04
Kennya esti o admina excelenta si te felicit din tot sufletul pentru acest lucru.Esti prietenoasa si ii ajuti pe membri, iar RPG-ul tau este foarte bun.
Felicitari!

Nu prea imi place ca nu esti fana(n-am gasit alt cuvant) a spiridusilor de casa, dar asta e...

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
29 Jan 2009, 19:32
Mary imi place de tine.
Esti o fata draguta si imi place foarte mult sa fac RPG cu tine. (ca si cu Shayera deasemenea).
Rpg-ul tau este simpatic,normal.
Esti si o membra valoroasa,activa.
Sper sa ne intalnim mai des in Rpg. KissKiss

ooc:Multumesc Shayera pentru urare.
29 Jan 2009, 19:51
Hermi...
Sincer prima oara nu am stiut la ce sa ma astept de la tine.
Insa cu timpul am observat ca esti o membra valoroasa, mereu aici sa ajuti membrii sau sa le dai indicatii. Una dintre cele mai active membre la rpg.
Ce pot sa spun mai mult. E o onoare sa te avem printre noi!

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
29 Jan 2009, 23:44
Pai si eu as putea sa spun multe despre tine.
Daca nu ma aduceai tu inapoi pe acest forum probabil ca acum nu am fi avut aceasta relatie.
Chiar am ajuns sa tin la tine mai mult decat o prietena oarecare. Stim multe una despre alta si putem vorbi liber despre orice fara sa ne certam. Stii mereu sa apreciezi calitatile adevarate ale oamenilor si mereu esti cea care destinde atmosfera.
Esti o persoana care se atasaza foarte usor de oameni si mereu esti o prietena de incredere.
pe forum nici sa nu mai zic despre actvitatea si vechimea ta.
Sper sa pastram aceasta relatie mult de acum incolo fiindca mereu vom fii cea mai iubita pereche de hahaline.
Nu uita ca mi-ai promis ca vom deschide Hahalin SRL mai devreme sau mai tarziu:>

30 Jan 2009, 00:26
Hahalin SRL?...ioi Love...unde il deschideti...shi cu she...
Asa...avand in vedere ca ma doare gatul de mor...nu pot vorbi...:-s
Si ca cica se zice ca in curand va fi sfarsitul lumii...sa ne traim viata si sa zic toate bune despre tine Kennya.
Esti foarte de treaba...imi place ffff mult RPG-ul tau.
Esti plina de viata...[sa te omor?...sa vad daca o sa mai fi plina de viata?...hihihi...]...asa deci...scuza-mi iesirile dar raceala asta imi intuneca mintea.Avand in vedere ca nu pot numai sa scriu...
Daca ma chinui sa vorbesc intru in coma...:-s...
Ok....Deci...ce sa mai zic despre tine...esti super Kennyo Wink....
Ok...pentru mine esti cea mai valoroasa membra de pe forum...sa nu ma intelegeti gresit...ii iubesc pe toti membri...ca prieteni.
Si toti sunt valorosi...fiecare membru in parte,in afara de cei care se inscriu si nu mai intra altu' si mai mult pe forum...Happywide
Asa...sa nu lungim vorba...esti de treaba...super...si esti tare...si nush ce sa mai zic...oricum...te pwp KissKiss ....
Si ma inclin in fata dumneavoastra Lady Kennya...

Kiss Va adoricesc Kiss
30 Jan 2009, 18:50
Shayera, esti o fata foarte draguta si de treaba, cel putin aceasta este impresia pe care mi-ai lasat-o mie.
Te porti foarte frumos cu membrii si esti o cercetasa adevarata(nu degeaba esti Sef de Casa )
In plus, imi place foarte mult cum faci rpg.
Era sa uit... ai o semnatura suuuper Love

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
30 Jan 2009, 19:53
Mulshumesc pentru Semnatura...poi nah...filmul Alba-Ca-Zapada...Finna...imi place foarte mult...hihi

Si tu esti o super membra la Cercetasi...esti foarte activa...
Te pricepi sa faci seturi...ma refel la graphic...adica....toti am vazut asta
Toti Cercetasii ar plange daca ai pleca...si deaia...tu nu vrei sa ne provoci suferinta...nupz?...hihi...
Esti foarte de treaba...dragutza...inteligenta...sa nu mai vorbin de rpg ca la asta poti da lectii ca multi membrii de pe forumul acesta...[la asta nu ma includ pe mine ca sunt de tot amarul]...asa deci...esti super tare tipo Wink...cum imi plashe sa spun io

Kiss Va adoricesc Kiss
Thread Closed 

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Parerea despre membri Bell Evans 188 42,173 31 Jan 2013, 11:11
Last Post: Agnes Marie Lovel
  Ce crezi tu despre forum ? Raizen Isildur 3 2,156 10 Feb 2012, 09:15
Last Post: Isabella River
  Totul despre zodii Bell Evans 79 17,307 25 Mar 2011, 15:35
Last Post: Belle Marie Snowdrop
  Un documentar despre vrajitorie Maya Lovegood 5 1,876 22 Jan 2009, 12:42