Shery's Art
|
21 Nov 2008, 15:05
|||
|
|||
noh...sorry ca a durat atat...da' nush she am...adik..uitasem
![]() sorry ptr dublu post Ptr Samantha: ![]() ![]() Aja...si lu' sorika mea... ![]() ![]() Ji am mai facut cv aseara... ![]() ![]() Nu imi pl Dulce...si nici rbd...da' am fac aja. ![]() ![]() Nu imi place nici Beyonse ![]() ![]() Noh...asta imi place ![]() ![]() Nu sunt cine stie ce inebunita dupa Any...chiar n imi place...da' nu am she fashe. ![]() ![]() Cadiooo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nick nick nick de la Backstreet Boys ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kiss la toti...Eliza...Samantha...sper ca va plac ![]() ![]() |
|||
21 Nov 2008, 19:33
|||
|
|||
mersi mult. sunt foarte dragute. maine mi le pun
![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
21 Nov 2008, 19:36
|||
|
|||
nu ai pentru ce...
![]() ![]() ![]() ![]() ma bucur ca iti plac KiSs YoU ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
21 Nov 2008, 23:53
|||
|
|||
app, Bella, daca ti-as cere si eu un set, nu te-ai supara, nupz? Asa, sa-ti dau pozele:
![]() ![]() ![]() as vrea imaginile cu textul: Serenity Golbin ca un fel de titlu si mai jos, mai mititel: Magic girl in a magic world, merci! ![]() |
|||
22 Nov 2008, 00:04
|||
|
|||
Sorooo
Alea cu tata sunt magnifice, minunate, fantastice, mirifice, cele mai nenorocite Imi pun avataru'. Semnatura o las aia cu Sam, ca se supara Cu mine n-o sa mai am. Ce conteaza? Sam Dean Te ube, sora-mea Edit: Gata, mi-am pus avatarul. Ce cule sunt!!! [img(450px,250px):]http://i36.tinypic.com/2pzfwc3.jpg[/img]
Slytherin rullez! |
|||
22 Nov 2008, 13:12
|||
|
|||
Bine sulyoala....multumesc mul...si draga mea Jade...iti fac cu mare placere.
PS:am postat 4 capitole intr-o seara...Serenty[asa imi place sa iti zic]...iti dai seama cat m-am spetit?....=)) Bn bn bn...termin...auzi...Miha...si Jade..intrati odata pe mess ![]() ![]() |
|||
22 Nov 2008, 15:37
|||
|
|||
Sorry pentru dublu post...Draga mea Jade...sau Ingrid sau Serenity...cum vrei sa iti spun...a terminat
Am facut numai semnatusa...fiindca asa ai vrut tu...asa tia dorit inimioara ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
25 Nov 2008, 14:42
|||
|
|||
Ce taree
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
31 Jan 2009, 16:16
|||
|
|||
Asa...am mai facut ceva...dar voi stiti ca io am mania Sig-urilor?...numai Sig-uri am facut pana acum
![]() ![]() ![]() She zkumpy e Harry... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pe unele chiar nu am scris deloc...nu prea aveam imaginatie sau imi placea sa le las asa... ![]() Ultima e folosita de mine pe alt forum...adica ar trebui sa o folosesc ![]() ![]() |
|||
03 Feb 2009, 14:35
|||
|
|||
Sry pentru dublu post...dar am refacut setul pentru Samantha...akm m-am uitat ca a iesit cel mai majpa pe care l-am facut io vreodata...ma mir ca nu ma injurat
![]() Si cv pentru fratele meu pentru hi5 http://i39.tinypic.com/2cctdza.jpg Cre ca am gresit la scris ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|