Perfecti
|
07 Feb 2009, 22:10
|||
|
|||
M-am gandit sa alegem si pe forumul nostru cate doi perfecti la fiecare casa.
Vor fii diferiti fata de Sefii de Casa si vor fii niste membrii relativ activi. Daca nu sunt activi nu prea au cu ce ajuta forumul. Stiu ca ducem lipsa de baieti, dar noi vom accepta si cate doua fete. Deci va rog sa va dati nominalizatii aici. Propuneti cate doi membrii de la fiecare casa care pot ocupa acest loc si apoi se vor alege cei care au cele mai multe propuneri. Daca e vreo problema putem sa si votam. Dar tot aia e daca votam sau facem propuneri. Asa ca va astept si va anunt ca puteti sa va propuneti si pe voi insiva. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
07 Feb 2009, 23:13
|||
|
|||
Cercetasi
Sharma Sanara (eu) Marry Mistery Viperini Renee Black Rebecca-Anne Malfoy Astropufi Hermione McGonagall Anny ireth Mithrandir Ochi de Soim Ada Mc Nair Din pacate la Ochi de Soim doar Ada e cea mai activa. Restul celor de la ochi de soim se pare ca au uitat de acest forum. Apropo Kennya cred ca ai uitat de regula sa nu se propuna ei insisi ci sa lase sa fie propusi de altii. ![]() |
|||
07 Feb 2009, 23:18
|||
|
|||
Cred ca nu ai citit cu atentie ce-am zis.
"Vor fii diferiti fata de Sefii de Casa si vor fii niste membrii relativ activi." Shayera, eu si Ginny suntem sefe de Casa. Deci nu au cum sa fie prefecte. "Asa ca va astept si va anunt ca puteti sa va propuneti si pe voi insiva." "Apropo Kennya cred ca ai uitat de regula sa nu se propuna ei insisi ci sa lase sa fie propusi de altii." Ba da. membrii au voie sa se auto voteze daca au impresia ca merita acest post. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
07 Feb 2009, 23:45
|||
|
|||
Sper sa nu par prea......nesimtita.
As dori sa ma propun ca Perfect.Avand in vedere programul meu scolar,toata seara o am relativ libera asa ca pot intra in fiecare zi. Deci....Oricum voi alegeti. |
|||
08 Feb 2009, 19:23
|||
|
|||
Ada si Shayera nu sunt sefe de Casa? Eu asa credeam.
Legat de propuneri... E destul de greu sa propun pe cineva.La Cercetasi sunt mai multe variante, la astropufi la fel, dar la viperini si la ochi de soim nu prea sunt membrii activi. [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
08 Feb 2009, 19:37
|||
|
|||
hei . adica ce vrei sa spui? eu sunt activa adica. atat cat pot
![]() |
|||
08 Feb 2009, 19:58
|||
|
|||
Nu ma refeream la tine pentru ca eu credeam(de fapt inca mai cred pana ma lamureste si pe mine cineva cine este sef de casa la cercetasi si ocd) ca esti sefa de casa si in mod normal nu am putea sa te mai votam. In concluzie ma refeream la ceilalti ocd care nu prea sunt activi...
[ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
08 Feb 2009, 20:01
|||
|
|||
Sefi de Casa
Shayera Holl(Cercetasi) Raizen Isildur(ODS) Ginny di Hahalina(Astropufi) Kennya Slytherin(Viperini) "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
08 Feb 2009, 20:11
|||
|
|||
Multumesc, Kennya!
Asa... propunerile mele: Viperini: Jade Slytherin Ochi de soim: Ada McNair Astropufi: Anny Ireth Mithrandir Hermione McGonagall Cercetasi: aici este cel mai greu.... Habar n-am, ma mai gandesc [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
08 Feb 2009, 20:18
|||
|
|||
Cercetasi :
Mary Mystery Lyra Dust Astropufi : Anny ireth Mithrandir Hermione McGonagall Ochi-de-Soim : Eu ![]() si altcineva nu prea are cine sa fie, deoarece nimeni nu mai e activ . nici macar Raizen are si el probleme.. il inteleg. deci nu e nimeni ![]() nici eu nu sunt asa cum eram odata ![]() Viperini : Jade Slytherin , si altcineva nu stiu . |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|