MBS
|
08 Feb 2009, 21:58
|||
|
|||
Eu cu Hahalina Junior(adica Ginny di Hahalina) ne-am gandit sa va testam putin cunostintele in initiale. Dupa ce se ghiceste ce este vom si discuta mai pe larg despre respectivul subiect. Initialele magice sunt:
MBS Momentan nu voi da informatii ajutatoare, doar daca va incurcati de tot. Desi cred ca unii stiu ce inseamna. Sau nu. Vedem acum=]]] Tot ce va pot spune este ca e ceva maret de care eu si Hahalina suntem mandre sa reprezentam si suntem fane infocate ale acestora. Daca ne cunoasteti cat de cat cred ca o sa va dati seama pana la urma. Uite ca am dat si un indiciu ![]() Topicul nu e ceva serios. Insa ne mai distram si noi si va astept raspunsurile. Sa vad care ghiceste primul. Hahalino, tu sa nu spui nimic. Chiar daca nu are legatura cu rpg-ul, cei care posteaza aici o sa primesca ceva de la nasica Hahalina Senior pentru ei si casa lor:> "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
08 Feb 2009, 22:21
|||
|
|||
Sigur hahi, doar nu sunt turnatoare sa spun ce stiu:->
Si de la matusa Hahalina Junior primiti cate ceva :-> vedeti voi ce va pregateste ea .. va dau un indiciu care va lamureste : primiti cate ceva de la Zonko=]] Mai ales la al' care gaseste primul raspunsul nenorocit:-> |
|||
08 Feb 2009, 22:44
|||
|
|||
Din cate va cunosc [nu va prea cunosc], MBS ar putea fi initialele la cele mai nenorocite cuvinte. Ma gandesc la cateva posibilitati
Marele Besinos Secsos :-> sau Misteriosul Besina Secsi Mnah... am nimerit-o? :-s ![]() Cause everytime we touch I get this feeling, And everytime we kiss I swear I could fly! |
|||
08 Feb 2009, 22:50
|||
|
|||
Nu e chiar acesta raspunsul, dar ai intuitia buna in privinta lucrurilor care ne innebunesc pe mine si pe Hahalina Senior =]]
Si pentru originalitate, eu iti dau 10 chestii pe care le vrei de pe la Zonko pe gratis, iar Hahalina Senior iti ofera 10 galeoni si 100 puncte. >< |
|||
22 Feb 2009, 23:21
|||
|
|||
Umblam prin forum ºi am dat de asta.
Sã vedem. Din câte am citit pe forum ºi in posturile rp ºi postul lui Kim de deasupra nu e ceva serios. Aºa cã îmi încerc ºi eu norocul. Ce ziceþi de marþea barbatiilor sexy sau miercurea ![]() You can never plan the future by the past.
![]() |
|||
22 Feb 2009, 23:41
|||
|
|||
Nu e chiar asa, dar mi place cum gandesti=]
Intr'adevar, daca initialele ar fi fost inventate de noi, cam asa ar fi sunat=] oricum MBS e ceva mystyc 8-> Btw , ai si tu 10 produse pe gratis de la Zonko de la Ginioasa:-> [alegi de acolo ![]() |
|||
22 Feb 2009, 23:49
|||
|
|||
Eu cred ca este:
Marele Baron Smoala [in fine e Lord dar il fac eu acum baron]. Nu bag mana in foc ca este un raspuns bun,dar sper sa va satisfaca. |
|||
22 Feb 2009, 23:50
|||
|
|||
Cred ca e ceva in engleza.
Mystic Blue Tumbler sa fie asta cumva? ![]() |
|||
23 Feb 2009, 00:09
|||
|
|||
Sunteti cu totii comici=]]]]]]]
Nu este nici un raspuns bun pana acum. Si eu care credeam ca o sa ghiceasca cineva pana acum. E ceva ce imi place mie si hahalinei foarte mult. De la mn aveti o suta de puncte pentru casa si 10 galeoni. La fel si pentru tine Chaz. Banuiesc ca de la hahalina Sharma si hermione aveti tot 10 produse. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
23 Feb 2009, 00:14
|||
|
|||
mata baseste sapun ?
![]() Sa fie asta oare?? ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|