Conferinta messenger 9 februarie
|
09 Feb 2009, 23:05
|||
|
|||
A fost o conferinta placuta cu membrii in numar de 7-9. Unii au iesit si altii au intrat pe parcurs. La inceput am fost putin debusolati pana ne-am organizat si am inceput cu concursul lui Regan. Cel care a primat a fost Ron, insa si Harry si Shayera au facut o treaba buna. Dupa terminarea concursului cu intrebari, am vorbit despre forum in general. Cum au aflat membrii de el,ce prieteni si-au facut, ce le-au placut la forum si ce nu. Apoi am inceput o mica discutie despre Harry Potter si in final a fost un dialog liber despre filme sau alte lucruri.
In general pot spune ca m-am distrat pe cinste si mi-a facut placere sa vorbesc cu ei. Chiar daca eu am iesit mai devreme, cei care au ramas sper ca si acum se distreaza. De abia astept urmatoarea conferinta so sper sa fim si mai multi. Acum sa rezolvam cu punctele. Vreau sa va reamintesc ca punctele castigate se pot schimba in galeoni. Un galeon este egal cu 15 puncte. 1)Shayera Hol un total de 1250 de puncte 100 de puncte le-a castigat bonus ca a raspuns la o intrebare la care nimeni nu a mai raspuns, 50 de puncte au fost bonus pentru participare, 500 de puncte pentru discutia libera de la sfarsit si restul punctelor au fost pentru concurs. 2) Eu, adica Kennya Slytherin=]] un total de 550 de puncte N-am participat la concurs insa punctele bonus pentru participarea le-am luat si cele 500 de la discutia de la sfarsit. 3)Harry Sticker un total de 1150 Punctele bonus cele 50 pentru participare, 500 pentru discutia de la sfarsit si restul la concursul cu intrebari. 4)Regan Jenelle Sticker are un total de 750 Puncte pentru participare, adica 50 si 500 pentru discutia de la sfarsit. Ce a ramas pentru concurs. 5)Sharma Sanara are un total de 750 Exact la fel ca Regan. Puncte pentru participare si discutie si ce a mai ramas pentur concurs. 6)Kim Ryan are un total de 550(PS:Bravo viperina mea) Sunt doar punctele pentru participare si discutia d ela sfarsit. La concurs nu a obtinut nici un punct. 7) Ron Moody are un total de foarte multe puncte adica 1900 Stiti deja punctele bonus, adica cele 50 pentru participare si cele 500 pentru discutii, iar ce a ramas a fost pentru concurs. Ron a raspuns la celel mai multe intrebari si a fost cel mai activ la acest concurs. 8)Within temptation are un total de 50 de puncte Adica punctele pentru participare, fiindca apoi a plecat si nu a mai participat la nici o activitate. 9)Anny Ireth Mithrandir are un total de 550 Ea a venit dupa ce s-a terminat concursul si a castigat doar punctele pentru participare si discutie. Multumesc tuturor care au participat si ne vedem curand la urmatoarea conferinta. pana atunci postati aici va rog cei care vor ca punctele sa se preschimbe in galeoni si de asemenea as vrea din partea voastra un mic comentariu despre conferinta. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
10 Feb 2009, 17:41
|||
|
|||
Stiu sigur ca veti citit printre randuri datorita faptului ca ce voi posta este foarte mul, aproximativ 36 pagini word dar la fel de sigur e ca probabil vor fi si curiosi care vor dori sa vada ce s-a intamplat la conferinta noastra si sigur vor citi tot.
App. Scuzati de multi-post insa altfel da eroare ca "lungimea mesajului nu e autorizata" Adriana has joined the conference. ~onitzza~ ~bumbuc~ has joined the conference. george_pisleag: salut! Adriana: oke Adriana: 4 zweet_kizz_ady has joined the conference. Adriana: mai aveti pe cineva de pe forum in lista sa-i intrebati? zweet_kizz_ady: salut george_pisleag: salut! bine ai venit Adriana: sa ma scuzati daca nu raspund acum, dar ma mai uit prin lista dupa membri Adriana: sa-i intreb daca vor si ei zweet_kizz_ady: anna mcnair? dan_x_tream has joined the conference. dan_x_tream: neatza george_pisleag: salut! zweet_kizz_ady: neatza Adriana: deci pana acum ce idei aveti? zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: asa si eu dan_x_tream: despe.... dan_x_tream: bago si p regane miss_arane has joined the conference. Diana-Elena Rotaru has joined the conference. dan_x_tream: Adriana: oh..ne-am mai strans miss_arane: =)=)=) Diana-Elena Rotaru: Salut george_pisleag: acum suntem 7 (numarul magic) zweet_kizz_ady: george_pisleag: mai asteptam si alti membri sau incepem discutiile? zweet_kizz_ady: si numarul meu preferat Adriana: si al meu Adriana: la fel Kim Adriana: zweet_kizz_ady: Adriana: a iesit cineva pana acum?O_O Adriana: sau mi s epare? Diana-Elena Rotaru: nope george_pisleag: Adriana incepem o conversatie de incalzire asa sau sa incepem cu un concurs proopus de mine? si adaptat la HP? Diana-Elena Rotaru: nu a iesit nimeni Adriana: Ok Geroge... Diana-Elena Rotaru: totusi as vrea sa stiu cine's miss_arane si zeweet_kizz_ady zweet_kizz_ady: intrebare de incalzire Adriana: ce ziceti sa incepem cu clasicul ce va determinat sa cititi si celelalte carti din HP dupa ce ati citito pe prima? george_pisleag: Deci concursul l-am explicat pe forum. zweet_kizz_ady: Kim Ryan george_pisleag: cine vrea sa fie prezentator(prezentatoare) eu propun pe Adiana Diana-Elena Rotaru: dieu tot pe Adriana george_pisleag: Adriana zweet_kizz_ady: si eu Adriana: ok..eu oricum nu pot sa particip ca sunt admina..desi mi-ar trebui ceva puncte pt casa=]]] Diana-Elena Rotaru: care...(dupa mine) e una dintre cele mai bune amine(nu ca au fost multe dar.. de imagine ) Diana-Elena Rotaru: Atunciii propun pe Dan si George george_pisleag: deci Adriana iti revine sarcina sa alegi un cuvant din HP (poate fi nume de personaj, vraja, sau altceva in eg cu HP) dan_x_tream: scz Adriana: lasa ca sunt eu dan_x_tream: am revenit dan_x_tream: am fopst plecat Adriana: voi sa castigati pct Adriana: pt casa george_pisleag: si aici pe mess pui ceva sub forma _ cate litere are cuv george_pisleag: si alegi un concurent zweet_kizz_ady: da zweet_kizz_ady: scuze Diana-Elena Rotaru: cine? george_pisleag: si el va tb sa intoarca literele si apoiu sa ghiceasca e explicat reg complet pe forum Diana-Elena Rotaru: ok Diana-Elena Rotaru: am vazut zweet_kizz_ady: mi-am amintit george_pisleag: ce ti-ai amintit? Adriana: George? ceva in genul spanzuratoarea? george_pisleag: Intr-un fel. Da. zweet_kizz_ady: mi-am amintit ca era explicat totul pe forum george_pisleag: .dar eu am privit concursul pe Kanal 1 se numea Kemaly Oyunu george_pisleag: se pare ca din acest joc s-au inspirat si ei cand au creat concursul dan_x_tream: back again a ramas cainele afara ) george_pisleag: e plictisitor jocul asta? poate propune altcineva alt concurs acum pe ultima suta de metri Adriana: si pun litera de la inceput si cea de la sfarsit? Adriana: si apoi underline in restul celorlalte cuv Adriana: ? george_pisleag: Nu. La concus nu se punea Diana-Elena Rotaru: as propune eu Diana-Elena Rotaru: un concurs zweet_kizz_ady: Nu mi se pare plictisitor... doar sa nu ne mai pierdem timpul explicandu-l george_pisleag: am vazut ca nu puneau insa concurentii de obiei alegeau sa le intoarca pe astea 2 primele si sapiarda 200 pct Adriana: nu ca e plictisitor..e prea complicat george_pisleag: noi putem sa-l adaptam cum dorim Diana-Elena Rotaru: pot propune si eu un concurs.. daca intereseaza pe cineva Adriana: avand in vedere ca doar tu l-ai vazut si stii regulile Diana-Elena Rotaru: unul simplu Adriana: zi Diana george_pisleag: ok sa vedem alt concurs atunci Adriana: voi scrieti ca eu ma duc sa caut ceva pe care sa va scriu ca sa stiu cui dau puncte Diana-Elena Rotaru: se pun intrebari in legatura cu harry potter, fiecare valorand de la 100 de puncte la 500, depinzand de dificultate... pentur fiecare raspuns corect concurentul primeste valoarea intrebarii, iar dupa un raspuns gresit pierde jumatate din valoarea concursului Diana-Elena Rotaru: intrebarii Diana-Elena Rotaru: pardon dan_x_tream: da dan_x_tream: ar fi o idee Diana-Elena Rotaru: ce ziceti? dan_x_tream: da dan_x_tream: eu unul sunt deacord zweet_kizz_ady: frumos si usor dan_x_tream: k stiu sa raspund dan_x_tream: Diana-Elena Rotaru: pai Diana-Elena Rotaru: sa vedem Diana-Elena Rotaru: desi mai bine ar fi sa il jucam contratimp george_pisleag: sau ar putea fi ceva in genul cu intrebari cu 4 variante si intrebarile sa creasca in puncte ceva in genul "vrei sa fii miliardar?" dan_x_tream: ar fi bine dan_x_tream: fara variante Diana-Elena Rotaru: si knd apar intrebari complicate(ex: cum se numeste capitolul in care harry a mers la Xenophilius Lovegood?) dan_x_tream: ar fi prea usor ![]() |
|||
10 Feb 2009, 17:42
|||
|
|||
Diana-Elena Rotaru: fara
Diana-Elena Rotaru: without Adriana: ar fii prea usor miss_arane has left the conference. Adriana: poate daca vrei un indiciu Adriana: si pierzi din puncte Diana-Elena Rotaru: da dan_x_tream: da zweet_kizz_ady: da dan_x_tream: dar mai bine intrebare dan_x_tream: simpla Diana-Elena Rotaru: indiciile ar trebui sa valoreze de la 50 pct in sus george_pisleag: fara variante, ok. cum a propus Diana e ceva in genul Lantul Slabiciunilor care a fodst pe pro TV intr-o vreme si acum e pe BBC Diana-Elena Rotaru: eu n-am azut acea emisiune zweet_kizz_ady: nu conteaza... super idem shery Adriana: nici euO_O george_pisleag: acoolo nu se dadeau variante si la fel intrebarile variaza de la 10 la 500 pct Adriana: ca de obicei nu ma uit pe posturi de genul decat la filme dan_x_tream: te crezi mai destept de cat un copil de clasa a 5-a dan_x_tream: Diana-Elena Rotaru: cn? dan_x_tream: nu sti emisiunea dan_x_tream: george_pisleag: a asta a fost pe Prima anu trecut parimise cu virgil iantu zweet_kizz_ady: daca imi pui intrebari din [ma scuzati] sexologie, da =]]]] dabija95 has joined the conference. zweet_kizz_ady: dabija95: Hello! zweet_kizz_ady: salut dan_x_tream: dan_x_tream: george_pisleag: hello! bine ai venit dan_x_tream: dan_x_tream: sal dan_x_tream: dan_x_tream: Diana-Elena Rotaru: da Diana-Elena Rotaru: bine ai venit dabija95: ca sa ma stiti, sunt Ron Moody Adriana: ok...deci sa ma gandesc la niste intrebari Diana-Elena Rotaru: si cum te cheama? dabija95: ce ar trebui sa facem? Adriana: explicati voi dabija95: adica care este tema sau ceva de genul acesta Diana-Elena Rotaru: se pun intrebari in legatura cu harry potter, fiecare valorand de la 100 de puncte la 500, depinzand de dificultate... pentur fiecare raspuns corect concurentul primeste valoarea intrebarii, iar dupa un raspuns gresit pierde jumatate din valoarea concursului. indiciile caloreaza de la 50 pct in sus george_pisleag: pai deocamdata Diana a propus un concurs de cultura generala cu intrebari din HP dabija95: da dabija95: sunt bun la asta Diana-Elena Rotaru: eu Diana-Elena Rotaru: am dat copy&paste dabija95: putem sa punem si noi intrebari sau numai Adriana are voie? Adriana: diana..cum era cu punctele?adica cel mai mare puctaj pt o intrebare si cel mai mic Adriana: numai eu banuiesc sa castigati Diana-Elena Rotaru: 100-500 Adriana: voi punctele si galeonii Adriana: asa Adriana: ok Diana-Elena Rotaru: iar cursul de schimb in galeoni Diana-Elena Rotaru: ? dabija95: Nu trebuie sa dam primii raspunsul, nu ? Diana-Elena Rotaru: pai Diana-Elena Rotaru: primul care raspunde corect castiga george_pisleag: cursul de schimb as propune 13 pct = 1 galeon Diana-Elena Rotaru: dar Diana-Elena Rotaru: sa de dea cineva startul dan_x_tream: nush dan_x_tream: nu mai bine Diana-Elena Rotaru: ca unii scriu mai incet dan_x_tream: prin pm dan_x_tream: ? Adriana: Ok...prima intrebare asa ca fiti pe faza Diana-Elena Rotaru: nope george_pisleag: sau sa se mai gandeasca Adriana. Am zis asa ca 13 e cifra magica Diana-Elena Rotaru: 7 este magica! dan_x_tream: aici pui interbarea dan_x_tream: ? george_pisleag: sau 137 pct = 1 galeon? dabija95: 7 este cea mai puternica! dan_x_tream: sau p forunm zweet_kizz_ady: ce ziceti de 100 de puncte un galeon? sa nu ne mai chinuim george_pisleag: poate sa fie si 7 pct = 1 galeon Diana-Elena Rotaru: seven is the best number. the best magic number Adriana: nu Adriana: 15 puncte un galeon Diana-Elena Rotaru: 10 pct=1 galeon dan_x_tream: unde pui intrebatrile Diana-Elena Rotaru: da dan_x_tream: aici sau p forum dan_x_tream: / Diana-Elena Rotaru: unde? Adriana: aici Diana-Elena Rotaru: ok dan_x_tream: aaa dan_x_tream: ok dan_x_tream: baga mare Adriana: 1) In ce incapere a fost inchis Sirius in anul III la Hogwarts? Diana-Elena Rotaru: in dan_x_tream: casa? dabija95: In turnul de astronomie Adriana: nu Adriana: nu Diana-Elena Rotaru: biroul lui filch Adriana: nu dabija95: Intr-un tiurn Adriana: nu trisati sa va uitati pe net dan_x_tream: intrun grajd dan_x_tream: Diana-Elena Rotaru: nu dan_x_tream: stiu k lam salvat in jo Adriana: nu dan_x_tream: joc Adriana: am zis la Hogwarts Diana-Elena Rotaru: pai a fost inchias in... Diana-Elena Rotaru: ah... zweet_kizz_ady: In Camera Secretelor Adriana: nu Diana-Elena Rotaru: Adriana: =]] zweet_kizz_ady: stiam Adriana: va dau idicii? dan_x_tream: in toaleta Diana-Elena Rotaru: in camerea necesitatii dan_x_tream: da dan_x_tream: dane Adriana: este intr-un birou dan_x_tream: indicii dan_x_tream: biruoul lui snape Diana-Elena Rotaru: plesneala Adriana: dar pierdeti din puncte Adriana: nu Adriana: plesneala Adriana: ce comici sunteti=]]]]]]]] Diana-Elena Rotaru: un indiciu dan_x_tream: biroul lui dumbledore Adriana: nuy dan_x_tream: biroul lui McGonagall Adriana: nope dan_x_tream: dan_x_tream: unde dan_x_tream: Diana-Elena Rotaru: slughorn Adriana: =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] Adriana: nu zweet_kizz_ady: Lupin? Adriana: nu oana Adriana: nu kim Adriana: =]] zweet_kizz_ady: is tare : Diana-Elena Rotaru: un mic indiciu? zweet_kizz_ady: | dan_x_tream: da ink un indiciu Adriana: pierdeti din puncte Adriana: era profesor dan_x_tream: baiat/fata dan_x_tream: ? Diana-Elena Rotaru: baiat Diana-Elena Rotaru: cred dan_x_tream: profesor=baiat dan_x_tream: Diana-Elena Rotaru: da Diana-Elena Rotaru: chiar dabija95: biroul lui Aurora SInistra dabija95: sinistra Adriana: nope dan_x_tream: e fat asu baiat dan_x_tream: ? dan_x_tream: fata dan_x_tream: * Adriana: barbat dan_x_tream: in biroul meu : dan_x_tream: | zweet_kizz_ady: Diana-Elena Rotaru: pai... Diana-Elena Rotaru: fostul profesor de transfigurare? Adriana: nu=]] ![]() |
|||
10 Feb 2009, 17:42
|||
|
|||
dan_x_tream: quiell ala dar ala era in 1
dan_x_tream: dan_x_tream: quirell* Adriana: am zis anul III dan_x_tream: Adriana: la hogwarts dan_x_tream: off dan_x_tream: nu stiu dan_x_tream: dan_x_tream: hagrid dan_x_tream: Adriana: va lasati batuti? Adriana: =]]]]]]]]]]]]]]]]]] Diana-Elena Rotaru: da dan_x_tream: HAGRIIID dabija95: biroul lui Biroul lui Flitwick ? dan_x_tream: zweet_kizz_ady: hai sa spunem toti profesorii la rand Adriana: da Ron Adriana: =]] Diana-Elena Rotaru: da Adriana: ala e raspunsul dabija95: Yupiiii dan_x_tream: dabija95: Adriana: o suta de puncte ca v-am dat prea multe indicii si a trecut mult timp dan_x_tream: next question!!! Diana-Elena Rotaru: yes dabija95: tell us...i want to know! dan_x_tream: me too Adriana: 2) Adriana: care este numele magazinului celor 2 gemeni Weasley? Diana-Elena Rotaru: bing dan_x_tream: bong Diana-Elena Rotaru: bong dan_x_tream: \ zweet_kizz_ady: Weasley Bin Bong dan_x_tream: bing bong dabija95: Wealey boing bong dan_x_tream: zweet_kizz_ady: bing* dabija95: bing bong dan_x_tream: Diana-Elena Rotaru: am zis prima dabija95: am gresit dan_x_tream: kre o raspuns Adriana: Kim a raspuns corect... Diana-Elena Rotaru: si eu Diana-Elena Rotaru: dar am scris gresit dabija95: Weasley Bing Bong Diana-Elena Rotaru: din graba dan_x_tream: si eu dan_x_tream: dan_x_tream: in fine Adriana: ba nu dabija95: da dan_x_tream: dan_x_tream: next dan_x_tream: Adriana: stai Adriana: elena zweet_kizz_ady: deci Adriana: a fost zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: nu conteaza zweet_kizz_ady: mai sunt intrebari dabija95: mi s-a dus falanga pe o ! Adriana: da stai dabija95: si am scris boing Adriana: ca nu diana Adriana: ca nu a zis si Weasley bing bong dan_x_tream: okkk dan_x_tream: am lamurit dan_x_tream: spune-ti urmatoarea dan_x_tream: Diana-Elena Rotaru: da Adriana: ba nu..Kim nu a pus G zweet_kizz_ady: exact Adriana: singurul care a zis complet a fost tot Ron zweet_kizz_ady: Adriana: =]]] zweet_kizz_ady: tastatura asta zweet_kizz_ady: dabija95: i am the best and f...k the rest Adriana: ok..urmatoarea intrebare george_pisleag: daca aveti microfoane se poate sa facem concursul oral? dabija95: nu dabija95: ca dati mai repede dan_x_tream: eu am dan_x_tream: george_pisleag: adriana ce spune george_pisleag: mrgem pe tastatura? dabija95: da Adriana: 3)Care este deparatamentul in care a lucram Rufus Sxrimgeon inainte sa fie facut Ministru Diana-Elena Rotaru: da Adriana: al Magiei? dabija95: aurori Adriana: nu Adriana: tastatura Diana-Elena Rotaru: aia cu roba mov dabija95: Departamentul aurorilor Adriana: nu e ron aurori dan_x_tream: de cercetare dan_x_tream: ? Adriana: nu dabija95: a fost seful departamentului aurorilor Adriana: nu george_pisleag: departamentul de control a creaturilor magice? Adriana: nu dan_x_tream: vrajusititei dan_x_tream: Diana-Elena Rotaru: da Adriana: nu dan_x_tream: relatii cu publicul dan_x_tream: ? Adriana: nu dan_x_tream: de control al creaturilor magice dan_x_tream: Adriana: nu Adriana: s-a mai zis dan_x_tream: accidentelor dan_x_tream: ? Diana-Elena Rotaru: departamentul de control al comunicatiiilor si transporturilor magice Adriana: nu dan_x_tream: de punere in vigoare a legillor Adriana: da Adriana: harry dan_x_tream: Adriana: 300 de puncte dan_x_tream: oo da dabija95: eu cat am ? dan_x_tream: le-am luat p toate la rand dan_x_tream: Adriana: tot 300..la intrebarea cu multe indicii doar 100 si la cealalta 200 dabija95: bn dan_x_tream: next dan_x_tream: Adriana: asa zweet_kizz_ady: george_pisleag: sa fie intrebari si din primele 2 vol Diana-Elena Rotaru: next dan_x_tream: nu dan_x_tream: dan_x_tream: sau da dan_x_tream: zweet_kizz_ady: sau nu conteaza dan_x_tream: din ce vrea Adriana: Care este porecla lui Sirius? dabija95: nu ma intereseaza de unde este Diana-Elena Rotaru: Amprenta dan_x_tream: amprentaa dabija95: Amprenta Adriana: diana Diana-Elena Rotaru: dan_x_tream: bv dabija95: zi ceva mai greu Diana-Elena Rotaru: yupyy dan_x_tream: dabija95: nu deastea dan_x_tream: daa dan_x_tream: cu ma fost prima dan_x_tream: Adriana: multi nu le stiu pe alea grele si trebuie sa dam dan_x_tream: cum a * Adriana: sanse la toti dan_x_tream: ok dabija95: ceva cum ar fi "Care a fost porecla lui Severus Plesneala?" sau ceva care apare in carti Adriana: Care este prenumele lui Ochi Nebun Moody? dabija95: Alastor Adriana: da roon Adriana: ron* zweet_kizz_ady: of dabija95: Alastor Moody dan_x_tream: asta sinhcer nu o stiam dan_x_tream: Adriana: =]]] dan_x_tream: aici suntem numa tocilari dan_x_tream: ? zweet_kizz_ady: eu? nuu dan_x_tream: adik nu ma consider dar toti ati citit cartilee dabija95: da Adriana: asa Adriana: urmatoarea dan_x_tream: dan_x_tream: : Adriana: Cati frati are Ron? dan_x_tream: 7 dan_x_tream: dabija95: 6 zweet_kizz_ady: 5 dan_x_tream: 5 dan_x_tream: 4 dan_x_tream: 3 dan_x_tream: 2 dan_x_tream: 1 Adriana: harry Adriana: a nimerit dabija95: aaaa si charlie dan_x_tream: dan_x_tream: cate pct dan_x_tream: dan_x_tream: 300 dan_x_tream: dabija95: erau 6 Adriana: Unde si-a ascuns Hagrid vechea bacheta dupa ce a fost exmatriculat? zweet_kizz_ady: nu conteaza zweet_kizz_ady: erau 7 in total dabija95: in umbrekla Adriana: da ron Adriana: ai intarziat oana Adriana: =]] Adriana: Cum o cheama pe prietena lui percy? dabija95: Luminita Limpede george_pisleag: Luminita Limpede Adriana: da Adriana: ron dabija95: I am tge chosen one dabija95: dabija95: Bill, Charlie, Fred, George, Ginny dabija95: Percy dabija95: erau 6 dabija95: eu am zis 6 dan_x_tream: nam fost p faza la interbarea asta orkm nu o stiam ) zweet_kizz_ady: pey... ron nu e fratele lui ron dan_x_tream: corect dabija95: da nu poate fi propriul frate Adriana: Cine i-a dat lui Hermione permisul sa intre in Sectorul Interzis? ![]() |
|||
10 Feb 2009, 17:43
|||
|
|||
zweet_kizz_ady: McGonnagal
Adriana: nu zweet_kizz_ady: minerva Adriana: nu dan_x_tream: snape Adriana: nu dan_x_tream: dumbledore Adriana: nu dabija95: Lockhart Adriana: oana Adriana: a raspuns corect george_pisleag: Lockart dan_x_tream: nice dan_x_tream: =>D Adriana: =]] dan_x_tream: zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: bv george_pisleag: tastez cam greu )) zweet_kizz_ady: next george_pisleag: next Adriana: La ce varsta vrajitorii sunt considerati adulti? dabija95: 17 zweet_kizz_ady: 17 dan_x_tream: 04 dan_x_tream: 17 Adriana: ron dan_x_tream: george_pisleag: 17 Adriana: Cine l-a ucis pe Ochi Nebun Moody? dabija95: voldemort dan_x_tream: voldemoort dan_x_tream: Adriana: da ron dan_x_tream: da nu mai spune ochi nebun k numi place cum suna dan_x_tream: dan_x_tream: ) dan_x_tream: :]]]]] zweet_kizz_ady: dabija95: stiu dabija95: nuss dabija95: nici nu stiu cate puncte am Adriana: se castiga puncte si daca vrea poate sa-i transforme in galeoni Adriana: asa Adriana: urmatoarea Adriana: Care este adresa familiei Dursley? dan_x_tream: aoleooo dan_x_tream: stai sa iau cartea dan_x_tream: dabija95: nr 4, privet drive dan_x_tream: dan_x_tream: mda george_pisleag: Str Boschetelor nr 4 parca? dabija95: o stiu in engleza Adriana: bravo george dan_x_tream: > Adriana: aici vorbim romana ron dan_x_tream: dan_x_tream: dabija95: pai Voldemort este in engleza dabija95: sau ma rog din franceza vine dabija95: si inseamna Zborul Mortii dabija95: nuuuu zweet_kizz_ady: dan_x_tream: numi place franceza dan_x_tream: o urasc dabija95: nici mie dan_x_tream: si am 2 ore p saptamana Adriana: M-ai innebunit Ron..vad ca esti disperat dupa competitie Adriana: asa Adriana: urmatoarea george_pisleag: da next dabija95: dar m-am documentat pe net Adriana: Cine a distrus Matura Nimbus 2000 lui harry? zweet_kizz_ady: hagrid dabija95: salcia batausa Adriana: nu Adriana: da ron zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: am inteles... cine a adus matura Adriana: Asa..urmatoarea=]] dan_x_tream: da hagrid yo aduso dan_x_tream: ? dan_x_tream: dan_x_tream: defapt da zweet_kizz_ady: nush dan_x_tream: fulger ia dat-o mcgonagall Adriana: Cui ii apartine tabla de sah gicantica in volumul i? zweet_kizz_ady: ok zweet_kizz_ady: nu conteaza dabija95: mcgonagall Adriana: da ron dabija95: Minerva McGonagall dan_x_tream: zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: ce tare zweet_kizz_ady: nici eu dabija95: nu va ingramaditi la autografe! zweet_kizz_ady: dan_x_tream: da ce esti modorcea dan_x_tream: Adriana: Cum il cheama pe centaurul care l-a salvat pe Harry in Padurea Interzisa? dan_x_tream: omfg dan_x_tream: dabija95: firenze Adriana: da ron george_pisleag: Firenze dan_x_tream: d udne ai stiut wa dan_x_tream: zweet_kizz_ady: de unde stii atatea? dabija95: de pe net dan_x_tream: zweet_kizz_ady: pff nu-mi zi ca stii toate cartile pe derost dan_x_tream: trisezii dabija95: si am citit toate cartile dabija95: stiam astea de dinainte Adriana: Cum o cheama pe fantoma casei Astropufilor? dabija95: Elena oChi-De-Soim dabija95: Doamna Gri Adriana: da oana dabija95: aaaaa zweet_kizz_ady: bravo Adriana: Care este numele scolii lui Dudley? Adriana: bravo oana george_pisleag: Smeltings dabija95: aaa da dabija95: stiati ca j.k.rowling a zis ca Godric Cercetas traieste? dabija95: si este cel mai mare animagus din lume? dabija95: este Calmarul Gigantic Adriana: ok..gata cu concursul asta ca vad ca unii s-au plictisit....acum sa facem dezbateri zic eu Adriana: pe orice tema din HP dabija95: nuuuuu zweet_kizz_ady: ok Adriana: ba da dabija95: ma rog! zweet_kizz_ady: pff tre sa merg sa mananc Adriana: ca unii nici nu mai raspund dabija95: george_pisleag: si eu catre puncte am? dan_x_tream: pb Adriana: 200 george zweet_kizz_ady: vin repede dan_x_tream: eu am 600 Adriana: Pofta buna Kim zweet_kizz_ady: sper george_pisleag: ok mersi. zweet_kizz_ady: multumesc dabija95: eu cate puncte am si care este cursul valutar? daca esti amabila dabija95: mama...parca sunt Tom Riddle dabija95: numai ala se baga pe sub piele dabija95: ipotetic pe sub piele Adriana: nu,,oana ai 600 Adriana: iar ron Adriana: are 1400 dabija95: si care este cursul te rog! Adriana: si diana 200 dabija95: 1 galion este egal cu cate puncte Adriana: 15 puncte Adriana: un galeon dan_x_tream: brb la masa dan_x_tream: : george_pisleag: eu vreau pct mele transformate in galeoni Adriana: Ok... Adriana: oana dabija95: voi stiti de unde sa luati stiri Harry Potter ? george_pisleag: cred ca se paote alege sa ramana asa sau sa se transforme nu? fiecare cu alegerea lui? Adriana: ai un bonus de 100 de puncte ca ai raspuns la: Adriana: Adriana: ce ziceti sa incepem cu clasicul ce va determinat sa cititi si celelalte carti din HP dupa ce ati citito pe prima? dan_x_tream: eu vreau doar punctyele dan_x_tream: epntru casa dan_x_tream: dabija95: http://ro.veritaserum.com Adriana: ok..imi ziceti pe forum ok? Adriana: ca nu va tin minte acum Adriana: asa..sa ma gandesc la un subiect de dezbatere dabija95: de ce nu aruncat dumbledore potiunea aia pe jos? george_pisleag: Am citit prima carte si mi s-a parut forte interesanta. Vreau sa aflu cum se descurca Harry pana la urma. Eu mi-as fi dorit ca Harry sa nu se mai intoarca la Dursley ci sa stea la Weasley dabija95: in pestera? Adriana: nu george Adriana: nu se mai raspunde Adriana: la aia Adriana: =]] Adriana: pun acum un nou subiect Adriana: doar sa-l scriu george_pisleag: ok dabija95: de ce nu aruncat dumbledore potiunea aia pe jos? Dabija Stefan: in pestera? puteti sa veniti cu idei ? dabija95: l-a pus in pocal si nu putea dupa aceea sa il arunce? Adriana: Haideti sa vorbim chiar de forumul nostru. Ce va determinat sa va inregistrati? Care a fost prima voastra impresie despre forum si membri? Cine a fost primul vostru prieten si daca vreti sa povestiti ceva care va marcat cu privire la comunitate? dabija95: sau sa-l puna in gura si sa-l scuipe? dabija95: stai sa ma gandesc george_pisleag: Formatul RPG si faptul ca este concurs cu Galeoni si pct george_pisleag: george_pisleag: mai ales temele la rele de curs si magia dabija95: Mi-a placut ca este foarte asemanator cu uniiversul Harry Potter george_pisleag: este subiectul meu preferat zweet_kizz_ady: am revenit Adriana: si de prietenii care vi i-ati facut aici ce ziceti? Adriana: care a fost prima persoana care v-a atras atentia? dabija95: Prima impresie a fost ca este foarte organizat si in limba romana (nnu ca ar fi o problema in engleza) dar este accesibil mai multor oameni si de obicei nu am vazut forumuri Harry Potter romanesti asa de bine organizate! Adriana: La mine a fost Waydreamer cand m-am inregistrat pt prima oara si erau doar 15 membri inregistrati dintre care 6 activi Adriana: da oana=]]..ca scrisesei tu la parerea despre membri ca iti era frica de mine=]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] zweet_kizz_ady: Siu de forum de la Shayera... de fapt inainte l-am gasit pe un site cu forumuri, dar asta e alta poveste... mi-a placut ca era RPG, ca era despre harry potter. Prima persoana care am cunoscut-o a fost Shayera, pentru ca vorbisem deja cu ea pe mess. Adriana: cred ca Ginny e prima care se observa in forum Adriana: ca este altfel zweet_kizz_ady: Adminii mi s-au parut cei mai de treaba care i-am intalnit. Mi-a placut umorul lui Ginny du Hahalina si autoritatea Kennyei zweet_kizz_ady: di* ana maria has joined the conference. ana maria: zweet_kizz_ady: salut ana maria: buna Adriana: Buna Anny..Mersi ca te-ai alaturat dabija95: prima persoana care mi-a atras atentia a fost nu mai tin minte (cum o cheama) ceva cu Ravenclaw si e din galati ![]() |
|||
|||
|
|||
Adriana: rowena?
ana maria: nu ai pentru ce dabija95: parca Adriana: asa Anny..sa vezi care e subiectul Adriana: Haideti sa vorbim chiar de forumul nostru. Ce va determinat sa va inregistrati? Care a fost prima voastra impresie despre forum si membri? Cine a fost primul vostru prieten si daca vreti sa povestiti ceva care va marcat cu privire la comunitate? dabija95: samantha ravenclaw era ana maria: mersik zweet_kizz_ady: Mi-a placut ca erau multi membrii activi, multe posturi si RPG de calitate. dabija95: mi-a placut sa discut cu Hermione McGonagall dabija95: a fost klumea cand m-am duelat cu ea dabija95: care? dabija95: ahaaa dabija95: stiu dabija95: ce-mi mai nascoceste mintea... dabija95: aha dabija95: si acum cn esti ? ana maria: pai nu stiu .. eu cautam ceva de facut .. ma cam plictiseam mi`a placut de prima data forumul si membrii, ca altfel nu ma mai inregistram primul prieten a fost scumpa de Kennya nu stiu daca a fost ceva care m`a marcat neaparat ... Adriana: Ah da...Mi-a placut mult de tine Anny ca nu m-am chinuit cu tn cum fac cu alti membri sa le repet de reguli Adriana: si sa citeasca pe la anunturi Adriana: si erai si de treaba dabija95: deci primul nume a fost shayera holl dupa care ai venit la bella swan dupa care la shayera holl ? ana maria: sincera sa fiu, am citit regulile si tot ce era pe la anunturi de dinainte sa ma inregistrez Adriana: O_O_O esti un fenomen Anny zweet_kizz_ady: M-am imprietenit si cu Ada McNair, Anny Ireth Mithrandir sunt niste fete foarte de treaba, ca si toti membrii de altfel zweet_kizz_ady: e pe aici? zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: ana maria: Adriana: Care este duetul voastru preferat? Eu optez pentru Ada si Ginny..Fetele astea sunt criminale impreuna zweet_kizz_ady: tu erai? ti-am copiat numele de pe forum zweet_kizz_ady: asa si eu george_pisleag: eu optez pentru Adriana (Kennya) si Ginny ana maria: nu mai pot sta pa-paaaaaa ana maria has left the conference. george_pisleag: traiasca firma Hahalin Adriana: Mai tineti minte cand bateam eu campii rau de tot cu Ginny, Ada si trajedia?..un membru mai vechi mi-a zis ca suntem prea deplasate Adriana: Firma Hahalin o sa ajunga mare Adriana: va pun la VIP-uri pe toti Adriana: aa..cu lordul Smoala? Adriana: =]]] zweet_kizz_ady: dabija95: si ce inseamna asta ? dabija95: ca suntem vip-uri ? george_pisleag: app. Cu ce se va ocupa firma Hahalin? BD cu lordul Smoala? zweet_kizz_ady: suntem viaipiuri? zweet_kizz_ady: Adriana: mie inventia preferata a ginoasei sunt drepturile masinilor de spalat, robo-ciorile si Lordul Smoala Adriana: da Kim=]]..si Oana..Era Sarmaua-chan Adriana: numele Adriana: =]]]]]]]] zweet_kizz_ady: sunteti geniale... ma intreb cum va venit ideea de lordul smoala zweet_kizz_ady: Adriana: Dar am vorbit numai de bine..Ce nu v-a placut la acest forum,/ Adriana: ? Adriana: ti-a fost frica de mn? Adriana: =]] Adriana: hai zi dabija95: eu nu inteleg de ce nu i-a prea placut lui Stefanie A. Frauke duelul dintre mn si Hermione McGonagall ? zweet_kizz_ady: Sincer... mi-ar trebui 353464243 [inventia hahalinei cred =]]] de ani sa ma gandesc ce nu mi-a placut la forum zweet_kizz_ady: aa da dabija95: pana la urma trebuia sa castige cineva zweet_kizz_ady: nu mai trebuie 353464243 sa ma gandesc dabija95: numai ca ea a ajuns in aripa spitalului! george_pisleag: singurul lucru care nu imi place sunt testele HP in engleza Adriana: in romana nu prea se gasesc... zweet_kizz_ady: imi era frica [whaaat? nu mi-e frica de nimic ] ca poate nu o sa-ti placa RPGul meu, Kennya zweet_kizz_ady: dabija95: voi ati vazut noile postere oficiale Harry Potter si Printul Semipur ? Adriana: =]]]]]]]]]]]] Nu Kim...Oanei ii era frica de mine ca eram prea severa dabija95: vorbesc cu toti ! zweet_kizz_ady: Adriana: sa stii cand ma enervez nu iert pe nimeni zweet_kizz_ady: dabija95: cn vrea sa i le dau ? le-am pus wallpaper la telefon! george_pisleag: Adriana uite ca acum am prins un mpoment sa te intreb ceva. La ministerul magiei ai voie sa postezi doar daca esti ministru? sau poti si in calitate de persoana obisnuita si sa ceri ceva ministerului? george_pisleag: de exemplu Adriana: da..poti sa postezi in calitate d epersoana daca ai nevoie de ceva de la ministru Adriana: nu oana...doar ne cunoastem de atata timp Adriana: iti ziceam daca era=]] zweet_kizz_ady: ai deranjat-o ca nu i-ai spus ca outa e acum puicuta Adriana: da Kim..Ai dreptate dabija95: Are cineva hi5 ? Adriana: =]]] zweet_kizz_ady: cate puncte se dau pt intrebarea lui ron? george_pisleag: eu zweet_kizz_ady: george_pisleag: am hi5 dabija95: bn Adriana: E gratis la intrebarea de la Ron=]] dabija95: te caut acum si iti dau add george_pisleag: ok zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: si de HP? dabija95: ce intrebare Adriana ? zweet_kizz_ady: esti mai obsedata de lotr decat de hp? dabija95: ca am pus multe Adriana: a intrebam oana cate puncte dau la intrebarea cu Hi5 dabija95: ahaa ! zweet_kizz_ady: si eu is obsedata de piratii din caraibe zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: asa te vreau zweet_kizz_ady: mi-ai zis Ady Adriana: te cheama Adriana? Adriana: : zweet_kizz_ady: pe mine? zweet_kizz_ady: nu zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: Adriana: Adriana: Ady de la ce vine? zweet_kizz_ady: adina zweet_kizz_ady: Adriana: aaaaaaaaaaa Adriana: O_O_O_O_O_O Adriana: Nu..Ca la scoala toti imi zic Adi Adriana: si de aia zweet_kizz_ady: cu y de tipar zweet_kizz_ady: mare zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: nu conteaza zweet_kizz_ady: si erai fericita ca ma cheama adriana as fi vrut eu zweet_kizz_ady: mai sunt intrebari? zweet_kizz_ady: ca am deviat cam mult.. Adriana: Ok...Care este personajul vostru preferat si de ce Adriana: de ce? Adriana: a Adriana: =]] Adriana: alte motive? zweet_kizz_ady: HarryRon PotterWeasley zweet_kizz_ady: dabija95: Harry Potter pt ca este curajos, iubaret, inteligent. dabija95: Draco pt ca este sexy desi nu-mi plac baietii zweet_kizz_ady: Dar cel mai mult tot Ron imi place pentru ca in primul rand e foarte amuzant. Si asta respect si imi place la orice persoana dabija95: vreti sa va dau profilul de youtube a lui Tom Felton (Draco Malfoy) ? dan_x_tream: si u chiar crezi k e el dan_x_tream: dabija95: da dan_x_tream: Stai k imi fac si eu Daniel dan_x_tream: Ridcliffe dabija95: pt ca are video-uri personale dan_x_tream: dan_x_tream: orcine le poate pune dan_x_tream: las-o balta dan_x_tream: dabija95: stai o clipa Adriana: =]]]]]]]]] zweet_kizz_ady: Harry imi place cel mai mult pentru ca e curajos dabija95: stai ca in 15 sec ti-l dau zweet_kizz_ady: alea-s secunde Adriana: La mine nu mai e nevoie sa spun cine e preferatul nU? zweet_kizz_ady: o clipa e... 4353 de secunde dabija95: http://www.youtube.com/user/feltbeats dabija95: Voldemort nu-i asa ? Adriana: evident george_pisleag: La mine hermione Granger. Este o fata isteata si imi place faza ca fuge mai mereu la biblioteca Diana-Elena Rotaru has left the conference. dabija95: si mie imi place pt ca are ceva din Hitler! dabija95: defapt este hitler al vrajotorilor dabija95: You are a fool Harry Potter....and you will loose everything! dabija95: zweet_kizz_ady: dabija95: george_pisleag: asa mai erau ceva idei ca sa ne imaginam si sa inventam vraji si farmece george_pisleag: asta bineintleas dupa ce terminam discutiile HP zweet_kizz_ady: dabija95: ai vazut ce efect special de doi bani are filmul ala Ciclopul ? dabija95: parca este joc video pt Windows 95 Ciclopu; dabija95: imi place este asemanator cu Hp dan_x_tream: da dan_x_tream: nu e asemanator dan_x_tream: zweet_kizz_ady: Shery, esti mortala! Asa ai facut si cu Fire&Ice. Abea astept sa-l vad . Dupa ce l-ai vazut ai spus ca nu e chiar asa de fain. dan_x_tream: dabija95: cred ca J.K. Rowling a inventat Pensivul dupa Oglina aia din LOTR dabija95: oglinda zweet_kizz_ady: pff nici n-am observat ca si voi vorbeati de fire&ice -_-' george_pisleag: vad ca Adriana de ceva timpp nu a mai spus nimic dan_x_tream: fire&ice e naspa dan_x_tream: nu mia prea paluct zweet_kizz_ady: nici mie... dabija95: si Inelul ala parca este un Horcrux dabija95: si Gandalf este un batran intelept ca Dumbledore si jucat de acelasi personaj dabija95: doar ca in LOTR este maid e gasca dabija95: l-ati vazut pe Cabral ? zweet_kizz_ady: bine... vorbim de lotr sau de hp? dabija95: in Fire&Ice ? zweet_kizz_ady: sau de fire&ice? dabija95: aman2 zweet_kizz_ady: aman4 zweet_kizz_ady: ce ziceti de piratii din caraibe? zweet_kizz_ady: glumeam dabija95: mi-ai luat vorbele din gura zweet_kizz_ady: eh... mai sunt intrebari? dabija95: eu vroiam sa spun aman3 dar mi s-a intepat mess-ul dabija95: nu mai raspundea dabija95: mi-ai dat accept la hi5? dabija95: oana ? zweet_kizz_ady: ce-i cu orlando bloom? Adriana: =]]]]]]] Kim esti criminala dabija95: ooooo dabija95: si e si privat! dabija95: zweet_kizz_ady: stiu asta zweet_kizz_ady: cum sa fiu criminala daca n-am omorat pe nimeni? dabija95: Adriana: ok..sa va zic dabija95: k Adriana: eu trebuie sa ies..insa voi mai ramaneti..mai stau 5 min ca sa fac topicul cu ce s-a intamplat la conferinta si cate puncte are fiecare..ca apoi sa postati acolo sa ziceti care vreti galeoni zweet_kizz_ady: de ce nu ti-ai pus sa nu ti se trimita emailuri la notificari? dabija95: in ce sectiune este ? zweet_kizz_ady: ok dabija95: topicul ? zweet_kizz_ady: eu cred ca n-am nici un punct Adriana: Chiar m-am distrat si va multumesc ca ati fost asa activi... Adriana: Kim tu ai 500 zweet_kizz_ady: Adriana: toti primesc 500 bonus zweet_kizz_ady: de unde? zweet_kizz_ady: a Adriana: pentru discutiile din finak Adriana: l Adriana: nu la concurs Adriana: aaa..si mai sunt 50 de pct Adriana: bonus pt participare Adriana: o sa vedeti cand postez Adriana: ce si cum zweet_kizz_ady: la concurs raspundeam mai mult... dar ron stie toate cartile pe derost zweet_kizz_ady: si.. bravo Adriana: Va urez o seara buna si mai vorbim pe mess sau pe forum! dabija95: bravo mie Adriana: Va kiss kiss!] dabija95: sunt ultras Harry Potter dan_x_tream: papa dan_x_tream: dan_x_tream: si euies dan_x_tream: : zweet_kizz_ady: Multumim! O seara buna si tie dan_x_tream: dabija95: noapte buna Adriana has left the conference. zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: eu sunt ultras.. dabija95: mi-l tatuez pe piept! zweet_kizz_ady: nu zic ce ca ma-njurati dan_x_tream has left the conference. dabija95: plecati ? zweet_kizz_ady: mnaah ![]() |
|||
|||
|
|||
zweet_kizz_ady: mai statzi?
zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: da george_pisleag: Adriana parca mai spunea cineva chiar si eu am sustinut ideea ca spre final ceva sa ne imaginam ca suntem vrajitori si sa invntam vraji zweet_kizz_ady: dabija95: cand incepeam sa ma simt bn ? dabija95: sa vedem zweet_kizz_ady: deci dabija95: sa caut in dictionarul de latina george_pisleag: vad ca am ramas cam putini zweet_kizz_ady: vraja confuziei dabija95: Confudus zweet_kizz_ady: da zweet_kizz_ady: dabija95: asta este deja inventata zweet_kizz_ady: ingrediente zweet_kizz_ady: necunoscute zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: serios? dabija95: Limba de miel fript dabija95: george_pisleag: a pplecat Adriana dabija95: picioare de broasca raioasa in perioada de gestatie zweet_kizz_ady: hai... dabija95: astea sunt ingrediente zweet_kizz_ady: sa`i facem o surpriza zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: sa inventam vraji dabija95: ce surpriza ? dabija95: ahaa zweet_kizz_ady: si sa le postam... undeva... intr`un topic zweet_kizz_ady: cu rpg zweet_kizz_ady: george_pisleag: da george_pisleag: app Anny ireth este pe aici? zweet_kizz_ady: ok dabija95: welcome back! dabija95: de ce ? dabija95: de ce? zweet_kizz_ady: dabija95: de ce ? george_pisleag: eh vroaim sa o intreb ceva dabija95: ahaa zweet_kizz_ady: a dabija95: zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: cand ii ziua ta? dabija95: si cati ani implinesti ? george_pisleag: ziua mea? anul asta pica de Paste george_pisleag: fac 23 dabija95: am implinit pe 13 decembrie zweet_kizz_ady: a mea in 14 martie zweet_kizz_ady: ce aproape eram zweet_kizz_ady: am zis 15 dabija95: bv george_pisleag: app stiti ca sansele ca ziua celor nascuti in luna Aprilie sa pice Pastele sunt cam mici? Si nu toti cei nascuti in Aprilie au aceasta sansa? zweet_kizz_ady: te`am facut mai mare cu o zi zweet_kizz_ady: george_pisleag: cel putin pt mine este o ocazie UNICA nu stiu daca se va mai repeta zweet_kizz_ady: da zweet_kizz_ady: hai sa vb si noi despre ceva... zweet_kizz_ady: in afara de hp dabija95: cam asa ceva dabija95: vreau un Horcrux! zweet_kizz_ady: ce carti ati mai citit? [nu ma omorati ] zweet_kizz_ady: dabija95: george_pisleag: pai ce pot sa zic despre mine. Cea mai mare pasiune a mea este numismatica zweet_kizz_ady: secretele fetelor dabija95: nik george_pisleag: in afara de HP am mai citit Colt Alb dabija95: Heidi! dabija95: george_pisleag: si atat zweet_kizz_ady: cea mai educativa carte pt fete george_pisleag: in rest la greu manuale de info zweet_kizz_ady: inconjorul lumii in 80 de zile zweet_kizz_ady: m`o pus tata zweet_kizz_ady: si carti de groaza george_pisleag: sio carti lecturi ce ne punea la scoala ca Ion de exemplu zweet_kizz_ady: aa da mai am vreo 2 capitole din ``umbra`` de john saul george_pisleag: a si Padurea Spanzuratilor zweet_kizz_ady: si am mai cetit cosmarul george_pisleag: A vroiam sa spun ceva. Mai e cineva numismat? Adica mai colectioneaza cineva bani vechi? zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: nimik george_pisleag: a si care aveti bani vechi care nu ami au valoare circulatorie, si vreti sa scapoati de ei (contactati-ma)( zweet_kizz_ady: mie-mi place numerologia zweet_kizz_ady: secretele fetelor dabija95: mai poate ma lamuriti voi va rog...de ce nu a putut (sau n-avrut; sau nu i-a trecut prin cap lui J.K.Rowling) Dumbledore sa arunce potiunea aia din pocal pe jos sau s-o scuipe dabija95: ?? zweet_kizz_ady: educativa, amuzanta, coola etc. zweet_kizz_ady: george_pisleag: despre ce potiune e vb? dabija95: naspa george_pisleag: ce efect a avut asupra lui Dubmbledore? zweet_kizz_ady: din cartea a 6-a? george_pisleag: a 4-a cred zweet_kizz_ady: aa zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: nu mai stiu dabija95: Once drunk, though, it caused the drinker to see 'terrible things', experience almost unbearable burning in one's insides, and induced dehydration. If the drinker still had strength left after consuming the potion, he would be unable to drink water that did not come from the lake; Upon disturbing the water an army of Inferi would rise from the lake and attempt to kill him. george_pisleag: paai nu stiu dar cred ca o fi in cartea pocalul de foc dabija95: il face pe cel care a bauto sa vada lucruri teribile dabija95: si simte ca arde din interior zweet_kizz_ady: si in ce carte era? dabija95: se deshidrateaza zweet_kizz_ady: si io simt k inghet in interior zweet_kizz_ady: jucam... dabija95: si numai cu apa din lacul cu infer o poti bea ca aguamenti nu functioneaza zweet_kizz_ady: triburile zweet_kizz_ady: da m-am plictisit dabija95: era in Harry Potter si Printul Semipur zweet_kizz_ady: stiam! george_pisleag: app despre potiunea micsorarii nu se zice decat in cartea 3-a ca Herry avea tema de la Snape sa faca un eseu despre ea? in rest nu se intampla ca un personaj sa bea la un moment dat aceasta potiune? dabija95: se pare ca nu dabija95: era mai naspa sa fii mic dabija95: ca te strivea voldemort dabija95: zweet_kizz_ady: ce gata? zweet_kizz_ady: aa zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: si eu zweet_kizz_ady: da dc nu vb de piratii din caraibe? zweet_kizz_ady: dabija95: kennya nu mai revine ? zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: ok zweet_kizz_ady: sa vb de orlando bloom zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: ati vazut filmu ala... elizabethtown? zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: heey zweet_kizz_ady: orlando bloom zweet_kizz_ady: si eu L dabija95: dc nu vorbim de Michael Gambon (Dumbledore) care are un copil cu amanta, este casatorit si are un copil de 40 de ani care nu are copii! zweet_kizz_ady: de rev dabija95: dabija95: asa este zweet_kizz_ady: si mie mi`o placut filmu zweet_kizz_ady: era comedie, nup? zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: chiar george_pisleag: app ce actrita o joaca pe mc Gonagall? zweet_kizz_ady: hai sa vb de spiderman zweet_kizz_ady: ce? dabija95: Maggie Smith dabija95: aia o joaca zweet_kizz_ady: io nu zweet_kizz_ady: ionu varumio ma salutata azi [incredibil zweet_kizz_ady: george_pisleag: a si ma tot intreb eu ceva. Cei care trebuie sa joace roluri de copii cum se aleg? daca ei nu au nici un studiu in actorie? george_pisleag: pe pile? dabija95: http://www.darkmark.ro/cafenea-f3/confer....htm#35317 zweet_kizz_ady: poate ca o facut teatru cand erau mici... dabija95: ce a scris kennya dabija95: nik zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: ma sperie zweet_kizz_ady: sincer dabija95: pai Daniel Radcliffe s-a dus la casting pt ca sufera de dispraxie zweet_kizz_ady: ii amuzant el da are o mutraaaa.... zweet_kizz_ady: haldir? zweet_kizz_ady: pey... nu pre-mi place zweet_kizz_ady: da imi place zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: stiu stiu zweet_kizz_ady: da de Aragorn? dabija95: voi faceti conferintele cand este luna plina ? zweet_kizz_ady: da zweet_kizz_ady: da dabija95: uau zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: ioi zweet_kizz_ady: tre sa visez cu cnv in seara asta dabija95: vreau sa fiu varcolac dabija95: ca m-a muscat acum 3 luni un caine de picior zweet_kizz_ady: se spune ca daca visezi cu cineva de sex opus intr-o noapte cu luna plina... acea persoana e aleasul/aleasa inimii george_pisleag: pa daca nu ducem discutiile spre horror dabija95: si vroiam sa fiu george_pisleag: nu vom visa nimic zweet_kizz_ady: dc sa tac? zweet_kizz_ady: tre sa visez cu mamarutz` in seara asta zweet_kizz_ady: stiu zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: da zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: nu-mi mai zi adina zweet_kizz_ady: de cate ori zweet_kizz_ady: ti-am zis sa-mi zici @dY? zweet_kizz_ady: george_pisleag: eu imi imaginam spre sfarsit ca vom duce discutiil spre horror ca e luna plina asta dar din contra vad ca discutiile au alunecat spre comedie george_pisleag: e luna plina astazi zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: personaju meupreferat zweet_kizz_ady: legolas zweet_kizz_ady: apropo zweet_kizz_ady: ca veni vorba de horror zweet_kizz_ady: v-ati uitat la supernatural? george_pisleag: spune george_pisleag: ah inca nu l-am vazut george_pisleag: cand a fost? zweet_kizz_ady: de fapt... e serial dabija95: m-am uitat la cateva episoade zweet_kizz_ady: anul trecut s-a difuzat sezonul 3 parca zweet_kizz_ady: anul asta nu am mai auzit de el pe la tv zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: sam zweet_kizz_ady: si dean zweet_kizz_ady: ai vazut k o ajuns in iad? zweet_kizz_ady: pai... zweet_kizz_ady: am vazut de nush cate ori zweet_kizz_ady: chestia aia... demonu.. zweet_kizz_ady: o intrat in nush ce fetita zweet_kizz_ady: sam, dean si... batranu ala... cum il cheama? zweet_kizz_ady: o plecat la vanatoare de demoni zweet_kizz_ady: dean vedea adevarata fata a demonilor din oameni... k era intre pamant si iad si de aceea vedea zweet_kizz_ady: dupa ce o iesit demonu din feita, o intrat in fata aia... zweet_kizz_ady: cum o cheama? zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: aia blonda... zweet_kizz_ady: hey da numa io vb aici? zweet_kizz_ady: no lasa zweet_kizz_ady: iti povestesc pe privat george_pisleag: eu mai sunt zweet_kizz_ady: nu cred ca intereseaza pe toata lumea zweet_kizz_ady: care cu hp? zweet_kizz_ady: george_pisleag: da cam asa e sau pate nu toata lunea la vazut dabija95: va dau si voua dabija95: stiu dabija95: sunt tari george_pisleag: a din cei care sunteti pe conf care a-ti vazut Farmece? george_pisleag: a fost pe TVR 2 la 18 acu 2 ani pak? george_pisleag: parca? zweet_kizz_ady: nu cred k-am vazut zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: aa zweet_kizz_ady: chiar ca-s tari dabija95: george esti obsedat? dabija95: crezi ca tion virusi pe calculator ? george_pisleag: Am patit-o o data dabija95: desi stiu sa fac virusi care iti fac sa iti reinstalezi windows-ul dabija95: gasesti pe youtube george_pisleag: stii vb aioa. Cine se frige in ciorba sufla si in iaurt dabija95: iti arata avolo dabija95: da dabija95: ma bucur ca va plac dabija95: vreti sait cu stiti HP ? dabija95: http://ro.veritaserum.com george_pisleag: o data eram pe un forum de hackeri si spuneau acolo cum se fac niste virusi-farsa zweet_kizz_ady: aa zweet_kizz_ady: si io-l stiu dabija95: poate nu-l stiu ceilalti dabija95: atunci ma bucur zweet_kizz_ady: si eu stiu sa fac niste virusi falsi pt propriu calc zweet_kizz_ady: cica scrii acolo This is a fake virus dabija95: ce sa-ti dau ? pozele? pt nimic! totdeauna ajut un ultras HP sau LOTR cand are nevoie! zweet_kizz_ady: si cand deschizi programul iti apare ca ti se reseteaza pc-ul in cate secunde pui zweet_kizz_ady: ideea e ca trebuie sa intri prin run sai sa scrii nu mai stiu ce ca sa inchizi dabija95: nu dabija95: aici lucrezi in noteppad, pui un cod si il salvezi sub format .bat dabija95: cu extensia .bat zweet_kizz_ady: aa zweet_kizz_ady: il stiu si pe asta dabija95: da zweet_kizz_ady: da dabija95: stiu dabija95: dar nu fac dabija95: voua va place seria GTA ? dabija95: si mie dabija95: cn a jucat GTA IV ? dabija95: eu nu dabija95: ca nu pot dabija95: nu mere la mn pe pC! zweet_kizz_ady: nup dabija95: am 1.5 GB Ram; Placa video Nvidia GeForce 6200 zweet_kizz_ady: virusu ala dabija95: si nu merge zweet_kizz_ady: era cumva sa scrii in notepad zweet_kizz_ady: start zweet_kizz_ady: start zweet_kizz_ady: start dabija95: nu zweet_kizz_ady: de cate ori vrei si sa-l salvezi sub forma bat? zweet_kizz_ady: ti se deschide command prompt de multe ori zweet_kizz_ady: dabija95: il caut acum zweet_kizz_ady: io asa-l stiam dabija95: din ce orase sunteti ? zweet_kizz_ady: cluj zweet_kizz_ady: dabija95: Galati zweet_kizz_ady: stiam zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: am nimerit`o ![]() |
|||
10 Feb 2009, 17:44
|||
|
|||
zweet_kizz_ady:
dabija95: sunteti departe! zweet_kizz_ady: io mi-s ardeleanca dabija95: sau la un click distanta mai bn zis zweet_kizz_ady: click zweet_kizz_ady: noo k n-am ajuns la tn dabija95: eu normal m-am nascut in Macin, Tulcea, zweet_kizz_ady: dabija95: bv tie! zweet_kizz_ady: asa zweet_kizz_ady: next george_pisleag: Braila zweet_kizz_ady: cu ce echipe do fotbal tineti? george_pisleag: si vin des la Galati dabija95: Steaua zweet_kizz_ady: george_pisleag: Steaua zweet_kizz_ady: gata zweet_kizz_ady: nu ma-njurati zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: sa zic? zweet_kizz_ady: hai k zic zweet_kizz_ady: da nu ma-njurati zweet_kizz_ady: dabija95: http://www.youtube.com/watch?v=ON6TjiSIoDcWatch With Me zweet_kizz_ady: CFR zweet_kizz_ady: da zweet_kizz_ady: dabija95: asta este virusul dabija95: care ? zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: da dabija95: ahaa dabija95: CFR zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: u zweet_kizz_ady: stelisto zweet_kizz_ady: canti imnu lu cfr? zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: dabija95: hubrid dabija95: hibrid dabija95: dabija95: zweet_kizz_ady: asa zweet_kizz_ady: next q zweet_kizz_ady: sportul vostru preferat? dabija95: Who the fuck is romania? zweet_kizz_ady: dabija95: Quidditch zweet_kizz_ady: in afara dabija95: no ofense, i really like it zweet_kizz_ady: ok zweet_kizz_ady: bn zweet_kizz_ady: vajthatz zweet_kizz_ady: george? dabija95: joc o gramada Harry Potter: Quidditch World Cup zweet_kizz_ady: bn zweet_kizz_ady: a meu ii... zweet_kizz_ady: oana taci zweet_kizz_ady: ghiciti dabija95: fotbal la tn ? zweet_kizz_ady: yep zweet_kizz_ady: oana am zis sa taci george_pisleag: pai imi place vajthatul din cate e descris in HP pacat ca nu e joc pe pc c asa cea (inca) zweet_kizz_ady: peey zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: dac am chef zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: aa dah si imi place sa joc portar dabija95: football- > banality zweet_kizz_ady: heeey dabija95: romanian footbal george_pisleag: eu tea-, adaugat dabija95: niste giboni care fac hiahia si gata dabija95: zweet_kizz_ady: ba... zweet_kizz_ady: eu is portar la echipa de baieti de la noi de la sc zweet_kizz_ady: dabija95: cati ani aveti? normal dabija95: nu in visele voastre dabija95: 13 zweet_kizz_ady: peste o luna fac 13 george_pisleag: 22 si urmeaza 23 in aprilie zweet_kizz_ady: io`s cea mai mica dabija95: eu is pe locul 2 george_pisleag: cati ani ai? sunt curios dabija95: 13 decembrie 1995 zweet_kizz_ady: nu rge-i cel mai mare? zweet_kizz_ady: io-s cea mai mica zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: 14 martie 1996 zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: george* zweet_kizz_ady: george_pisleag: aha. A Auleo, cineva va rog sa inventeze un programel pt mess care sa deschida casuta pt ultimu adaugat. Ca imbatranesc asteptand sa caut george_pisleag: pew cine adaug ultimu dabija95: un fel de redial ? dabija95: scrie acolo sus id-ul george_pisleag: adica eu adaug, apoi nu stiu caut prin 999999 insi? george_pisleag: pe ult adaugat? dabija95: nu dabija95: trebuie sa ii stii id-ul george_pisleag: pe zweet george_pisleag: am adaugat-o ultima da nu o gasesc dabija95: caut-o zweet_kizz_ady: cauta-ma zweet_kizz_ady: la Kim Ady zweet_kizz_ady: george_pisleag: da te-am gasit dabija95: il stiti pe nicusor de la braila? sper sa nu sariti cu gura sa spuneti ca sunt manelist zweet_kizz_ady: da cati ai online? dabija95: nu este manelist george_pisleag: deci duoa cum se vede nu intotdeauna litera id-ului coresp cu litera userului dabija95: este un boschetar din braila dabija95: dar vorbeste urat nuss daca v-ar placea george_pisleag: nu am tb cu boschetarii dabija95: nu il stii? george_pisleag: nup zweet_kizz_ady: dabija95: doarme la hallele din piata mare george_pisleag: si nu as vrea sa vad vrueun boischetar zweet_kizz_ady: ioooi zweet_kizz_ady: melodia zweet_kizz_ady: mi-o tr? zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: ok dabija95: vreti sa-l vedeti pe nicusor (va avertizez vorbeste urat) dabija95: ?? dabija95: george_pisleag: dabija poate o data dat fiind ca suntem "vecini" poate o sa ne vedem. Pacat ca pe forum nu am si o "vecina" dabija95: e vedeta pe YouTube zweet_kizz_ady: nu ms george_pisleag: asa le spun la Galateni dabija95: vecini ? george_pisleag: da dabija95: dabija95: cn vrea s-o vada o vede aici dabija95: http://www.youtube.com/watch?v=gSsgHqtEU...latedWatch With Me dabija95: sufera de sindromul Tourrete dabija95: adica ai niste ticuri zweet_kizz_ady: dabija95: de nicusor vorbesc dabija95: l-ati vazut pe fernando de la caransebes? cica canta! a fost la acces dirsct are o fata parca a bagat capul in WC si a tras apa dabija95: puteti da pe mute daca nu va place melodia( eu o detest) dabija95: http://www.youtube.com/watch?v=ucoyz_oW0T0Watch With Me dabija95: dar sa-i vedeti fata dabija95: manea dabija95: de doi bani dabija95: sau lautareasca dabija95: naiba stie ce este zweet_kizz_ady: dabija95: a\dar are niste versuri de poveste zweet_kizz_ady: vb lu kennya zweet_kizz_ady: ce comici suntetzi dabija95: M-am casatorit c-un barbat tampit, eu ii spun sa spele geamul el se joaca cu ligheanul, eu ii spun sa spele usa el se joaca cu papusa! dabija95: e de doi bani zweet_kizz_ady: Shayera Hol un total de 1250 de puncte zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: Kim Ryan are un total de 550(PSravo viperina mea) zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: mneah zweet_kizz_ady: de unde le shtie ron p toate? zweet_kizz_ady: apropo dabija95: unde scrie dabija95: ? zweet_kizz_ady: cum te cheama? zweet_kizz_ady: http://www.darkmark.ro/panoul-cu-anuntur...-t1831.htm dabija95: la panoul cu anunturi zweet_kizz_ady: ce mai ziceti? dabija95: eu is cel mai tare! dabija95: va pup! dabija95: nu as fi putut fara voi zweet_kizz_ady: dabija95: zweet_kizz_ady: eu o sa-mi transform un galeon zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: neeh zweet_kizz_ady: n-are rost zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: mai bn las punctele zweet_kizz_ady: is mai imp zweet_kizz_ady: mai ales k numa io shi kenny am fost de la vipi george_pisleag: aha. Da cam putini viperini. App vreun ochi de soim in conf? NEMA dabija95: eu zweet_kizz_ady: dabija95: sunt ochi de soim george_pisleag: astropufi au fost? zweet_kizz_ady: crek zweet_kizz_ady: anny zweet_kizz_ady: cred ca zweet_kizz_ady: of prescurtarile astea dabija95: ne-a facut VIP-uri ? zweet_kizz_ady: Cred ca au fost si astropufi inconferinta. zweet_kizz_ady: george_pisleag: a hai sa facem un experimnt zweet_kizz_ady: da dabija95: pe forum dabija95: si ce inseamna asta ? george_pisleag: ne-am intelege daca am vorbi doar in prescurtari? zweet_kizz_ady: dabija95: ce putem face ? george_pisleag: adica orice cuv sa fie in lmbaj mess zweet_kizz_ady: k ne putem pun o tablita la gat pe care sa scrie V.I.P zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: ioi luv presc zweet_kizz_ady: george_pisleag: ca tot veni vb de prescurtari zweet_kizz_ady: nu prescura prescurtarile zweet_kizz_ady: hai zweet_kizz_ady: incepem? zweet_kizz_ady: START zweet_kizz_ady: george_pisleag: da zweet_kizz_ady: zc cv mey dabija95: cf-ti prtni mei ubitzi ? zweet_kizz_ady: nik zweet_kizz_ady: dabija95: ma buc. ca nu fc nik dabija95: nu-mi plac prescurtarile dabija95: hai ca plec dabija95: pa zweet_kizz_ady: mie-mi plac zweet_kizz_ady: pe mess zweet_kizz_ady: adia? zweet_kizz_ady: george_pisleag: ok revenim atunci dar sa stiti cam inteles perfect ce s-a discutat dabija95: mi-a facut placere sa vorbesc cu voi dabija95: mai ales ca nu va stiam zweet_kizz_ady: ok zweet_kizz_ady: noapte buna dabija95: zweet_kizz_ady: george_pisleag: noapte buna zweet_kizz_ady: si io fac asa dabija95: noapte buna zweet_kizz_ady: dabija95: si visati in noaptea asta la cn va place zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: ms dabija95: ca se spune ca o sa fie perechea voastra zweet_kizz_ady: george_pisleag: bye-bye zweet_kizz_ady: alesul inimii zweet_kizz_ady: pa dabija95: si o fata speciala sa vina sa ma resusciteze george_pisleag: pt cine pleaca dabija95: pa dabija95: zweet_kizz_ady: Dabija Stefan has left the conference. zweet_kizz_ady: nooah zweet_kizz_ady: zweet_kizz_ady: aa zweet_kizz_ady: ok zweet_kizz_ady: Kim Ady has left the conference. ![]() |
|||
10 Feb 2009, 21:07
|||
|
|||
ioi...u inca o mai ai...
Stai...io nu fusesem?...cum de nu sunt pe acolo...? Magie Deci io eram pe acolo...mama...ce dispar ~onitzza~ ~bumbuc~ has joined the conference. Atat...si io dispar din peisaj,are pc-ul tau cv cu mine? :-s ![]() ![]() |
|||
10 Feb 2009, 21:32
|||
|
|||
Eu chiar vroiam sa te intreb ceva la sfarsitul conferintei cand ramasesem doar eu si cu tine dar nu imi raspunsesi. Nu ai vorbit toata conferinta. Si nu stiu de ce. Poate sa confirme orice alt membru care a fost la conferinta ca nu ai vorbit absolut nimic toata conferinta. Sau poate ca ai vorbit dar la mine nu se vedea. Nu stiu care a fost problema.
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Conferinta 20:00 azi | Raizen Isildur | 15 | 3,284 |
05 Jan 2012, 21:29 Last Post: Kennya Allen |
|
Conferinta | Raizen Isildur | 16 | 3,546 |
11 Nov 2011, 23:26 Last Post: Bell Evans |
|