Dorinta
|
14 Feb 2009, 13:40
|||
|
|||
Interesanta poveste.
"Hermione, ce mai spune legenda? cine i-a transformat pe frati in serpi si de ce?" "Pai tu cine crezi?"raspunse Hermione. "Vrei sa spui ca "STIM NOI CINE" ? -Exact el. Si asta s-a intamplat hiar aici in Sala trofeelor acum 50 de ani. Iar mai tarziu unul din acesti frati a ucis-o pe Myrtle. -Ma intreb ca avand in vedere ca asta s-a intamplat chiar in aceasta sala ce s-ar intampla daca ne-am intoarce in timp cu 50 de ani in urma si l-am oproi pe STIM NOI CINE sa ii transforme pe frati in serpi? intreb eu. -Eu nu vad nimic ce sa schimbe prezentul prea mult. Doar ca Myrtle nu va mai fi fantoma. Eu mi-o imaginez pe Myrtle la 70 de ani aratand tot asa tanara ca la 16 ani si fiind o vrajitoare buna, si ma gandesc ca ar fi putut fi o profesoara foarta buna. Spune Anny. Si nu vor mai fi basilici. completa Hermione. Deci ce ziceti fetelor, ar fi o aventura buna? intreb eu. -Cred ca da. Spuse Anny, Hermione si Kennya in cor. Dar cum vrei sa ne intoarcem in timp? pentru clepsidra timpului ne trebuie o groaza de aprobari de la ministerul magiei. spuse Hermione,. -Nu avem nevoie de ea cand avem asta. Si le arat bratara mea. EEste o bratara fermecata care functioneaza ca o masina a timpului. Uite cum se face: din cate vedeti jumatate este segmentul principal si alte 7 segmente (cilindre micute) reprezinta: secunde, minute, ore, luni, ani, decenii si secole. fixam codul x10 din segmentul ani. Apoi intoarcem bratara de 5 ori in sensul invers al acelor de ceasornic apoi ne prindem de maini si apoi una din voi va trebui sa imi atinga bratara cu bagheta spunand cuvantul "tempo" Dupa ce am facut intocmai si initial nu am simtit nimic. "Nu s-a intamplat nimic" spuse Kennya. Ba da. Uite rafturile cu trofee sunt mai goale. Au disparut trofeele din ultimii 50 de ani. Spun eu. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|