Vanzare
|
14 Feb 2009, 21:11
|||
|
|||
Nume/Prenume Personaj: Raka Malfoy
Numele Baghetei pe care vreti sa o cumparati: Bagheta Magica a Serpilor. Cutia numarul 4. Stocul din care face parte: 30 ![]() |
|||
15 Feb 2009, 20:50
|||
|
|||
Am venit sa te storc de produse ^^ = ))
1. Burete - 1 galeon 2. Spray pentru luciul baghetei ( capsuni, coacaze si lamai - cate un spray cu fiecare aroma ) - 6 galeoni 3. Crema Natural (iarba proaspata) - 5 galeoni 4. Crema Acerola - 4 galeoni 5. Crema DHC - 4 galeoni 6. Crema Fyi (capsuni si lamaie verde ) - 10 galeoni Multumesc. ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
15 Feb 2009, 21:26
|||
|
|||
Bagheta si produsele au fost livrate in cufere.
Va multumim mult pentru vanzarea facuta! Mai ales tie Anny!!!=]]] Te mai astept! "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
15 Feb 2009, 21:40
|||
|
|||
Si eu pe aici ^_^
Nume/Prenume Personaj: Stacia Sabre Numele Baghetei pe care vreti sa o cumparati: Bagheta Magica a Asfintitului Stocul din care face parte: 30 Cutie: cutia 3 Multumesc ^_^ |
|||
15 Feb 2009, 21:47
|||
|
|||
Sharma Sanara
6)Bagheta Magica a Dragonului Stoc 30 Cutia 2 (mov) ![]() |
|||
15 Feb 2009, 22:36
|||
|
|||
Kennya, cat a facut comanda mea .. ?
Eu mi-am afcut socoteala si am crezut ca imi raman mai multi galeoni Nu face totul 30 galeoni ? Nu aveam vreo 52 galeoni ? Scuze de deranj, dar imi planuiesem sa mai dau peste cap si alt magazin ¸.·´¨¯¨·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨ `·.¸`·.,¸_¸,.·´¸.·´¨¯¨`·.¸
☻„Sã înveþi fãrã sã gândeºti este fãrã sens; sã gândeºti fãrã sã înveþi este periculos.”☻ Confucius |
|||
15 Feb 2009, 22:50
|||
|
|||
Preturile baghetelor nu apar pe nicaieri. Ma gandesc daca am destui bani pentru cea care am comandat-o.
![]() |
|||
17 Feb 2009, 00:55
|||
|
|||
Ohoo... si inca cati, Sanara!
Scuze ca intervin Quote:Toate baghetele care au in stoc 30 de baghete costa 7 galeoni, pentru cele cu 10 in stoc, datorita raritatii, costa 15 galeoni Btw, iti iei bagheta ca a mea ![]() Cause everytime we touch I get this feeling, And everytime we kiss I swear I could fly! |
|||
17 Feb 2009, 00:59
|||
|
|||
Sincer nu m-am uitat cine are si ce baghete. Mi-a placut la bagheta faptul ca contine praf din aripa unei zane de padure, si numele ei. Dragonii sunt animalele mele preferate.
![]() |
|||
20 Feb 2009, 17:23
|||
|
|||
Kim, cele mai des vandute sunt Baghetele Dragonului=]] eu sunt mandra ca am fost prima care si'a cumparat una:->
Scuze pentru off ^ ![]() ![]() PS: hahi, daca reusesti sa pescuiesti prin cufarul meu pana la celelalte profuse de aici pe care le am, poti sa pui crema DHC acolo? ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|