Stacia Sabre
|
15 Feb 2009, 18:24
|||
|
|||
Nume/Prenume: Stacia Sabre
Sex: feminin Varsta: 16 Data nasterii: 13 Aprilie Locul nasterii: Romania Statutul sangelui: sange semi-pur Descriere: Sunt o persoana destul de inalta, cu o greutate medie. Forma fetei mele este alungita, insa parul meu putin ondulat, castaniu, nu foarte lung ii confera o forma mai ovala, si scoate ochi verzi in evidenta. Ma consider o persoana destul de comunicativa, insa am momente de antipatie. Sunt "buna cu cei buni si rea cu cei rai" . Sunt o fire destul de competitiva, si egoista. Imi place sa citesc si sa experimentez diferite vraji, potiuni etc. Urasc cand sunt inconjurata de multe persoane sau cand primesc complimente [se intampla si asta, mai rar, insa se intampla] Imi place in special Transfigurarea si Ierbologia, insa detest Istoria magiei. Friends: Alex Evans [ boyfriend ] Poza cu personajul meu[doar ca ochii sunt normali ![]() |
|||
15 Feb 2009, 18:35
|||
|
|||
Welcome! >
![]() Bun venit in Comunitatea noastra si Distractie placuta! Nu uita sa te sortezi ![]() O las pe Kennya sa iti spuna sa citesti regulile si sa postezi la RPG, cum le place adminilor. Eu iti doresc sa iti faci multi prieteni si sper ca o sa iti placa aici! ![]() Cause everytime we touch I get this feeling, And everytime we kiss I swear I could fly! |
|||
15 Feb 2009, 19:13
|||
|
|||
Bine ai venit, Stacia!
Distractie placuta si sper sa iti faci multi, multi prieteni! Sa nu uiti sa te sortezi... > ![]() [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
15 Feb 2009, 19:44
|||
|
|||
Super,salut.
Welcome,have fun... Chiar m-am uitat acum cateva minute la tine in profil si am zis "Ehe,membruu nou,sper sa se descrie" Deci,succes. Treci pe la sortare si nu uita sa citesti regulile. Cik...Kim,am scris fara sa vad ca ai zis "O las pe Kennya sa iti spuna sa citesti regulile si sa postezi la RPG, cum le place adminilor."... Mnoh...ce-i ca i-am zis si io? ![]() Sper sa se sorteze la Cerce...Doamne feri...si io ce vb...Stacia,raspunde cu raspunsurile tale,ce conteaza la ce casa esti? [ba conteaza]. Tot ce conteaza e sa iti faci prieteni [asta conteaza mai mult ca tot] ![]() ![]() |
|||
15 Feb 2009, 19:50
|||
|
|||
Grrr.. de obicei citesc regulile inainte de a posta ^_^ . Cat despre sortare, am raspuns acelui chestionar. Casa poate ca nu conteaza foarte mult. Important e, asa cum a spus si Shayera, sa iti faci prieteni, restul vine de la sine [parere strict personala xD]
No ce sa spun.. multumesc de primiri si toate celelalte. |
|||
15 Feb 2009, 21:00
|||
|
|||
Hei Stacia, bine ai venit pe la noi! >
![]() ![]() |
|||
15 Feb 2009, 22:02
|||
|
|||
Bine ai venit Stacia>
![]() Have fun |
|||
15 Feb 2009, 22:22
|||
|
|||
Nu este de chestia ca imi place sa zic "citeste regulile bla bla bla"..
Dar este foarte necesar. Unii se trezesc pe aici si incep cu limbaj de mess, prostii, dublu post si strica tot ce au construit membrii care s-au conformat. Nu stiti cata bataie de cap este cu un astfel de membru. Totusi slujba de admin nu e asa usoara cum cred unii. Eu asa am crezut prima oara cand eram o simpla membra..Insa cand am ajuns admina totul s-a schimbat radical..Te-ai chinuit sa faci un forum ca sa vina unii care nu citesc nimic sa strice. Ma rog, nush daca intelegeti ![]() Oricum, bine ai venit Stacia!!! Daca ai nelamuriri, probleme sau ai nevoie de ajutor nu ezita sa imi dai un mesaj privat sau sa ma intrebi pe mess. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
15 Feb 2009, 23:53
|||
|
|||
Mnah... voiam sa zic ca adminilor le place sa postam la RPG. Sincer, si mie imi place sa postez acolo si sa vad alti membrii c un RP frumos.
![]() Si crede-ma, stiu ca nu e usor sa fii admin, mai ales pe un forum cu atatia membrii. On: Bun venit la Astropufuleti! ![]() Sper sa ne imprietenim repede ![]() Cause everytime we touch I get this feeling, And everytime we kiss I swear I could fly! |
|||
16 Feb 2009, 10:16
|||
|
|||
Cum a spus si Kennya, e o necesitate sa aduci aminte fiecarui membru de reguli etc.. mai sunt unele persoane batute in cap ce.. au nevoie de o trezire la realitate. Nu cred ca o putem numi chiar "placere"
In legatura cu RPG-ul.. da, am observat ca e activ. O sa postez eu eu acolo, insa momentan cred ca e prea repede. O sa stau mai intai sa citesc RPG-urile vechi sa vad cam ce poveste este etc. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|