Urari Zile de Nastere
|
16 Feb 2009, 19:33
|||
|
|||
Wai...va multumesc mult...cik...Oana...hmmm...Oana..io sunt Oana...da' nu ma asteptam sa imi ziceti asa,deci oricum,va multumesc si va pup dulce dulce
![]() ![]() |
|||
16 Feb 2009, 19:41
|||
|
|||
Oana, l;a multi ani inca o data. Vezi ca ai primit 3 cadouri virtuale de la mine prin mp. 3 este o cifra magica, pe care o ador, al 2-lea meu nr preferat dupa 7.
![]() |
|||
16 Feb 2009, 20:40
|||
|
|||
happy b-day shayeraaaa ><
![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
16 Feb 2009, 21:20
|||
|
|||
la multi, Onny!
![]() |
|||
20 Feb 2009, 17:45
|||
|
|||
La multi ani cu MULTA intarziere, Oana>
![]() ![]() Ma bucur ca ti'am urat "happy b-day" cu o zi inainte de ziua ta.. o sapt. intreaga nu am intrat din cauza scolii.. si olimpiada de romana.. si teste si ascultari.. acum alte si alte concursuri.. fiecare sambata e rezervata concursurilor ![]() |
|||
20 Feb 2009, 19:58
|||
|
|||
Ioi Hahalino Jr...esti o scumpa...chiar uitasem ca a fost ziua mea
Orikum...si cu intarziere e bene... Ehe...io am refuzat sa merg la conursuri,olimpiade si etc...cu tot ca profa de romana a zis ca nu imi aduce bilet pentru balul indragostitilor daca nu merg la olimpiada...dar nu am mers si pa sp pusy... Da' tot am bilet...hehe...si chiar acu tre sa plec...sunt imbracata super si stau picior peste picior pe scaunul de la pc,cu cizme cu tot in picioare...si cu fusta...si pardon...mama tipa la mine "tu chiar vrei sa pierzi tot...!!!...te asteapta Taxi-ul afara...treci odata,nu iti uita paltonul si geanta...la 9 sa fi in asa,sau nu,10 e mai bine!" Nah...ms pentru urare...siiii...pa ![]() ![]() |
|||
20 Feb 2009, 21:25
|||
|
|||
Nah, eu ti-am trimis sau nu PM? Oricum, ca sa nu zici ca nu-ti sunt prietena devotata, si sa vada toata lumea, ca my friend a implinit 13 ani!!!!!!!!!
![]() ![]() ![]() Oau, dai party azi..Noh, acum inteleg de ce nu mai stai pe mess..AHA!! SI PE MINE NU M-AI INVITAT!!! Ce, n-avem posta?=))Vin la tine intr-un colet, ambalata frumos, dar pana sosesc eu..tu iti faci de cap! ![]() Glumesc, binenteles!!!! La multi ani, Shery a mea!; ![]() ![]() |
|||
08 Mar 2009, 10:46
|||
|
|||
La multi ani tuturor fetelor de pe forum
La multi ani! Sa primiti de la baieti numai lucruri frumoase!!! Si sa aveti o zi minunata fiindca o meritati ![]() ![]() |
|||
08 Mar 2009, 12:33
|||
|
|||
La multi ani tuturor fetelor
Sa va gasiti astazi adevarata pereche >< oaca paca la mine.. o sa mi-o gasesc la pastele Cailor =) |
|||
08 Mar 2009, 13:15
|||
|
|||
La multi ani tutor tutelor ><
doamnelor si domnisoarelor..blabla.. aaa si mie pt ziua de 15 martie ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |