Scrie shi u!!!
17 Aug 2007, 19:52
In acea clipa Narcissa il lua enervata pe Moody si il saruta... Lucius nu se lasa mai prejos: o saruta si el pe Mcgonagel. Dar atunci aparu Draco care, uimit, speriat, ofticat si nervos striga:
Find all posts by this user
17 Aug 2007, 20:02
-N-aveti pic de rusine?De ce nu mi-ati zis?O chemam si eu pe Luna.
Draco fugi in camera lui.Lua bufnita sub brat si se apuca sa intocmeasca o scrisoare Lunei.

Draga Luna,:

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
17 Aug 2007, 20:19
(hahahahah,ce tare hellrider Smile )
17 Aug 2007, 20:20
-N-aveti pic de rusine?De ce nu mi-ati zis?O chemam si eu pe Luna.
Draco fugi in camera lui.Lua bufnita sub brat si se apuca sa intocmeasca o scrisoare Lunei.

Draga Luna,
Tocmai i-am prins pe parintii mei intr-o ipostaza comica: pun pariu ca mama dorea sa se sarute cu Alastor, dar l-a nimerit pe Weasley ala... parca Parisi sau Peruchi care se tinea dupa Scrimgeor... Si tata nu stiu pe cine dorea sa sarute... cred k pe Dumbledore care o apara pe sefa casei cercetasilor de nu stiu ce... dar era Scrimgeor prin preajma... imi vine rau cand ma gandesc la cea urmat...

OFF: Am scris in acelasi timp cu Roxana...
17 Aug 2007, 22:27
Draga Luna,
Tocmai i-am prins pe parintii mei intr-o ipostaza comica: pun pariu ca mama dorea sa se sarute cu Alastor, dar l-a nimerit pe Weasley ala... parca Parisi sau Peruchi care se tinea dupa Scrimgeor... Si tata nu stiu pe cine dorea sa sarute... cred k pe Dumbledore care o apara pe sefa casei cercetasilor de nu stiu ce... dar era Scrimgeor prin preajma... imi vine rau cand ma gandesc la cea urmat:atunci Scrimgeor,care cred ca este indragostit de Umbrige,o saruta pe Mcgonagall dar Umbridge trecea pe acolo si...
17 Aug 2007, 22:32
Draga Luna,
Tocmai i-am prins pe parintii mei intr-o ipostaza comica: pun pariu ca mama dorea sa se sarute cu Alastor, dar l-a nimerit pe Weasley ala... parca Parisi sau Peruchi care se tinea dupa Scrimgeor... Si tata nu stiu pe cine dorea sa sarute... cred k pe Dumbledore care o apara pe sefa casei cercetasilor de nu stiu ce... dar era Scrimgeor prin preajma... imi vine rau cand ma gandesc la cea urmat:atunci Scrimgeor,care cred ca este indragostit de Umbrige,o saruta pe Mcgonagall dar Umbridge trecea pe acolo si... cred ca erau amanti... ii dadu un pumn lui Scrimgeor si nu stiu unde e acum. In clpa aceea aparu Doamna Weasley si...
18 Aug 2007, 09:54
Si zise:
-Arthur,ce vrea sa insemne asta?Narcisa?Parca nu-ti placeau femeile slabe si care habar n-au sa faca de mancare.
-Imi pare rau Molly.Dar nu te mai iubesc.Inima mea ii apartine acestei doamne .Uitate si tu la ea,e ca un mic fluturas.Nu conteaza ca nu e gospodina.
In clipa urmatoare George intra in camera si il vazu pe tatal lui de mana cu Narcisa.
-Stiam eu ca a fost o minciuna,deci nu mama este mama mea(OFF:lol),ci Narcisa.
Fred intra si el.
-Ce s-a intamplat?
-Am fost inselati Fred,avem alta mama.
-Vrei sa spui ca am fost ..............

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
18 Aug 2007, 12:31
Fred intra si el.
-Ce s-a intamplat?
-Vrei sa spui ca am fost mintiti,si ca avem alta mama?
-Da,exact,Fred.
In clipa acea parul gemenilosr incepu sa isi schimbe culoarea in blond.
18 Aug 2007, 12:41
Fred intra si el.
-Ce s-a intamplat?
-Vrei sa spui ca am fost mintiti,si ca avem alta mama?
-Da,exact,Fred.
In clipa acea parul gemenilosr incepu sa isi schimbe culoarea in blond. In clipa urmatoare se auzi un urlet.
- AAA!!!
Era Ron. Se pare k se saruta cu Hermione care il privea uimita. Si Ron era blond... Apoi intrara in camera Harry si Ginny.
- Maamaa Ginny ce bine arati... spuse Harry si o saruta.
- Ce se intampla?! zise Draco si parul lui se facu saten ca al lui Mcgonagall.
- Ah, hai sa mergem la emisiunea "Schimb de mame", spuse Percy privindu-se in oglinda.
Atunci interveni Dumbledore:
18 Aug 2007, 12:57
-Am o idee mai buna.Ce ar fi sa organizam un concurs de frumusete.Avand in vedere ca v-ati schimbat lookul.
-Ai innebunit Albus?spuse Malfoy tatal(am uitat care este numele mic)
-Pai avand in vedere ce varsta am cred ca am inceput sa-mi pierd un pic memoria.
-Sa stii ca exista destul medicamente pt cei ca tine.
-Mama,nu ma prinde blondul,zise ron,arat ca Malfoy
Draco sari ca ars si striga:............