Balul de Craciun
|
30 Dec 2008, 18:11
|||
|
|||
OOC:cand ai zis "si asa s-a terminat..etc.."sper ca nu te refereai ca s-a terminat de tot. Eu de-abia am ajuns
![]() ![]() Jade se plimba pe acolo, admirand peisajul. Era interesant, dupa parerea ei.[inafara de imaginea in care Ada manca rosii stricate ![]() "Ah, vai de mine, in ce s-a transformat acest bal de Craciun!!! Intr-un adevarat fiasco!"mormai ea, in timp ce vrajea rosiile sa tinteasca peretii, si nu pe Ada. Jade rase si se duse sa o ajute pe sarmana fata care acum nu mai avea ce manca. ![]() "Tie chiar iti plac chestiile alea?"chicotii Jade, in timp ce ii arata rosiile de pe pereti. "Nah, dar mi-e foame."raspunse Ada, in timp ce-si masa burta. "Ma intreb cat o sa ne mai tina Kennya flamanzi!" "Nu mai mult de cinci ore, maxim!"zambii roscata, in continuare. "Ah, cred ca ar trebui sa te speli!" Petele de rosii inca mai erau pe bluza foarte scumpa a Adei. Jade se ridica in picioare, facand acelasi lucru si Ada , iar cele doua alergara afara din sala, si indreptandu-se catre baia fetelor. "Nu ar trebui sa bantuim pe aici, stii?"spuse Ada, putin infiorata de linistea apasatoare din jur. "Si vrei sa ramai asa tot balul?" Fata zambi, si spuse, cu un aer nevinovat: "Macar imi tine de foame!"si zicand aceste lucruri, lua tomatele care se facusera ketchup picant, si le savura cu pofta. "Chiar ti-e foame!"afirma Jade, uitandu-se crucis la haina prietenei ei. Dupa ce terminara, si venisera din nou in Marea Sala, observasera ca toata lumea se linistise, ascultand muzica, sau orice altceva. "Hei,ma duc sa pun niste Hannah Montana, vi si tu?"intreba Jade, incercand sa ii distraga atentia Adei de la un sk8er de plastic. Incercand doar. Nu si reusind. Asa ca ofta si se duse la scena. Nu gasii nici un CD cu Hannah, asa ca puse Avril Lavigne-Sk8er boy,ca dedicatie pentru Ada(singura ei speranta sa o trezeasca din visare). ![]() |
|||
30 Dec 2008, 18:13
|||
|
|||
In acea atmosfera plina de voie buna pentru unii, de plictiseala pentru altii, Mary parea pierduta printre ganduri si statea retrasa, sprijinand fara sa isi dea seama un perete al salii.Auzea in jurul ei sute de rasete ale colegilor ei, care parea sa nu poarte in suflet nicio urma de tristete in acea zi plina de lumina si caldura, insa ea nu putea sa se bucure pe deplin de acea zi. De ce? De ce nu reusea sa uite pentru cateva ore de tot si sa se poata distra alaturi de ceilalti elevi de la Hogwarts?Raspunsul era unul singur, iar ea il stia prea bine.Mary si-ar fi dorit ca familia ei sa fie in acele momente langa ea, sa o imbratiseze bunica ei, sa glumeasca alaturi de Viktor, varul ei sau sa cante colinde impreuna cu parintii ei. Si-ar fi dorit chiar sa il vada pe unchiul ei povestindu-i din nou, ca in fiecare an, "Renul saltaret", o poveste care nu i-a placut niciodata.
Mary le luase cadouri tuturor, insa nu le trimise crezand ca ar fi mai bine sa le dea personal, dar in acele momente, in Sala Mare a castelului nu mai gandea la fel.Fata se indeparta grabita de langa peretele care ii tinuse companie cateva zeci de minute, iesi din sala si alerga spre Camera de zi a Cercetasilor, iar de acolo in dormitorul fetelor, unde gasi cadourile si scrisorile pregatite pentru intreaga familie.Sperand ca bufnita ei, Herly, nu e plecata din Hambar se indrepta spre acest loc si o gasi, din fericire, dormind nepasatoare impreuna cu celelalte bufnite.Ii lega de picior pachetelul in care se afla cadoul pentru parintii si bunica sa, alaturi de o lunga scrisoare si o ruga pe Herly sa duca darul in Pestera lui Godric, resedinta familiei sale.Pentru ca bufnita ei sa nu duca o greutate prea mare, Mary mai alese 2 bufnite ale scolii, care sa duca darurile pentru Viktor, la Durmstrang si pentru unchiul si matusa lui Mary, aflati intr-o expeditie in interes de seviciu, in sudul Bulgariei. Bucuroasa ca toate rudele sale vor primi cadouri de Craciun de la ea si vor stii ca s-a gandit la ei, Mary se intoarse in Sala Mare, unde petrecerea continua cu aceeasi voie-buna. Pentru a nu sta singura toata ziua, cercetasa se apropie de 2 surori pe care le cunostea, Ginny si Hermione McGonagall. " Buna, fetelor! Ce faceti? Nu v-am vazut pana acum..." " Buna, Mary!" ii rasounse Ginny zambind. "Am fost aici de la incepututl petrecerii, ciudat ca nu mai vazut" adauga Hermione, uimita de faptul ca Mary chiar nu o vazuse. " De fapt eu nu am prea fost pe aici, am trimis cateva cadouri rudelor... " Fetele discutara despre petrecere, cadouri, atmosfera si despre muzica aleasa de organizatori si despre multe alte subiecte... OOC: Chiar sunteti surori, Ginny si Hermione? [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
30 Dec 2008, 19:52
|||
|
|||
Intre timp Ada oprindu-se din facut prostii, o lua pe Jade spunandu-i ca are un gand maret.
Jade deja isi dadea palme peste ochi, pentru ca stia la ce se putea astepta din partea Adei. Intr-un final acceptase, dar cu oarecare teama. " AM UN GAND MALEFIIIC !! ! " Facea Ada zambind corespunzator. Jade avea o fata speriata si o intreba " Alte manele? " " NU!!! UN GAND MAAAI MALEFIC!! " Jade nu isi putea inchipui ceva mai malefic de atat, asa ca intreba speriata daca este vorba despre alte desfunzatoare de WC"uri. " NU!!! SI MAI MALEFIIIIC!!!! " si Ada dadu intr-o fata de-a dreptul de speriat. " Ai sa iti dai tricoul jos si ai sa ridici bratul? " si Jade deja plagea la gandul la ce putea sa se intample. " NU!!! " " O nu! Nu-mi pot inchipui ceva mai malefic de atat.. " si Jade tremura toata de frica, pentru ca stia la ce se poate astepta. " VOM CUMPARA BOMBOANE CU MENTAAA!!! " si Ada deja iesi pe usa, iar in urmatoarea secunda, se intoarse cu MULTE bomboane cu menta pe care le ascnuse in chiloti, pentru orice eventualitate. |
|||
30 Dec 2008, 22:38
|||
|
|||
"Este intradevar cel mai malefic lucru facut vreodata!"spuse Jade, mandra de Ada. "Hai, nu tine doar pentru tine si da-mi si mie una!"
Cele doua mancara bomboane de menta, pentru ca 1.Nu aveau de mancare iar 2. Se terminasera rosiile facute ketchup picant, rezultand si aceasta la puncul numarul 1. Rezultand ca eh,...macar, sa speram ca am lamurit cititorul. Acum cele doua se asezara cuminti pe scaun, pentru a asculta colindele, si din cand in cand o piesa rock. Majoritatea dansau pe scena, iar ceilalti ori stateau pe scaun cu cateva racoritoare, ori alergau agitati de colo pana colo, ca de exemplu Kennya si Raizen. Desigur, trebuiau sa faca impresie, caci era primul lor bal facut pentru ziua Craciunului. Pe fata Kennyei i se putea citi mandria si bucuria, vazand ca lucrurile mergeau in general bine. Mai existau si anumite exceptii, cum ar fii Jade si Ada, insa cum se spune:exceptia intareste regula! Inafara de ele doua, aproape toata lumea isi gasise un partener. "Tu nu ai partener?"intreba Jade, cu o Cola in mana. "Yep! Insa nu stiu pe unde umbla..."raspunse Ada, cu o bomboana de menta in gura. "Tfu?" "Ah, mai incet, sau ma umplii de scuipat!"o atentiona Jade, ducandu-se mai incolo cu scaunul. "Eu nu am partener. De-abia am avut timp sa ma aranjez." Ada dadu din cap, in semn de compasiune. Sau era o miscare anti-tero? Pe acolo, oricum. Doua persoane se apropiara de masa lor. Erau Hermione McGonagall impreuna cu fata cu care se intalnise Jade mai devreme. "Salut, fetelor, ce faceti? V-o prezint pe sora mea, Ginny Mc. Ginny Mc., ele sunt Ada si Jade, Ada si Jade, ea este Ginny Mc." "Incantata!"spusera toate trei in cor. "App, hai ca noi ne ducem la standul cu racoritoare! Veniti cu noi?"spuse Hermione McGonagall. "Multumim, dar nu, ramanem aici!"ii raspunse Jade, incercand sa para cat mai amabila. "Idem Jade!"mormai si Ada, care acum se chinuia sa-si scoata o bomboana ce se lipise de dinti; ![]() "Ok, atunci, ne vedem mai tarziu!"spuse si Ginny Mc. "STATI!"tipa Jade, aducandu-si aminte ceva. "Voi nu aveti partener?" "Nu!"spusera surorile in cor, plecand mai departe. "Vezi?"zambi Ada triumfator, dupa ce isi scoase bomboana, "Nu suntem singurele aeriene care au picat de pe planeta nu-stiu-care! Mai sunt si alti care "misuna" pe aici. "Tocmai ai spus "misuna"?" Jade facu ochii mari. Nu suporta acest cuvant, care o zgaria pe ureche, cand era pronuntat. Ada isi dadu ochii peste cap, si se uita prin sala. Se mai umpluse de cand venisera ele, asta-i sigur! Si era un zgomot din ce in ce mai puternic. Iar doua boxe nu pot acoperii vocile a sute de elevi. "Haide sa mergem undeva unde este oricum mai liniste!"mormai Jade, care intra intr-o depresie profunda. Tocmai umbla pe acolo Mary Mystery, unul dintre cei mai renumiti Cercetasi. Vazandu-le, Mary incepu sa le ia la intrebari: "Le-ati vazut pe Hermione si Ginny McGonagall? Tocmai am vorbit cu ele, iar acum parca au disparut!" "A, pai, da, s-au dus amandoua la standurile cu racoritoare!"raspunse Ada, asezand-o pe Jade pe un scaun comfortabil, si aratand in acelasi timp locul unde se aflau surorile. "Multumesc mult!" Si fara sa mai zica nimic, Mary se duse la prietenele sale. ![]() |
|||
30 Dec 2008, 23:00
|||
|
|||
Dar Ada deja se plictisise sa stea pe scaun, asa ca a spus cu vocee triumfatoare:
" HAI SA NE CAUTAM PARTENERI!!!! " facand din nou aceeasi fata malefica. " Hmm.. cred ca am vazut ceva skateri pe aicii... " spuse Ada frecandu-si mainile. Jade ranji , si o intreba pe Ada ce era cu tipul cu care era mai devreme. " Ce? Este doar un prieten de caterinca. El crede ca eu il plac, dar mie... imi plac toti baietii din scoala.. Daca s-ar putea mi-ar placea si de Dumbledore ... [sper ca nu :-s]" Lui Jade ii pieri zambetul la auzul acestor cuvinte, si nu se putu stapani sa nu repede "Dumbledore??" Ada rosi si spuse "Mereu am avut o slabiciune pentru bomboanele lui cu Rom, si biscuitii care ii are mereu pe birou. Daca ai stii de cate ori mi-am dorit sa-i jefuiesc biroul .. sa ii iau toate dulciurile .. " Jade se gandi ce tuta e Ad.a. in loc sa-i ia toata argintaria, ii ia dulciurile. Oricum, ii ramanea ei ce-i mai bun... ![]() Ada, vrand sa termine discutia facu "uite !" si arata spre un geam. Jade nu vedea nimic, asa ca s-a sters la ochi, dar atunci vazu ceva pe o matura. Nu era nimic decat lordul SMOALA!!!!! Fulgere si nori se adunau pe cer. Iar cand intra pe fereastra, vocea lui rasuna in toata Marea Sala speriindu-i pe toti. Dar ceea ce a spus i-a speriat si mai tare, incat toti au ionceput sa fuga si sa planga. " SOTIA MEA M-A TRIMIS LA SPALAT WC'URI!!!!!!" din nou fulgere, tunete si nori erau pe cer, dar numai Ada , Jade, Ginny, Anna, Kennya si Raizen se uitau enervati , si incepura sa il ia de carlige, pana ce bietul lord Smoala fu dat afara, incepand sa planga, ceea ce a realizat niste inundatii cumplite in domeniul castetlului. Motiv pentru care elevii au scapat de Grijia fata de creaturile magicve. |
|||
18 Feb 2009, 00:38
|||
|
|||
Alex era noul elev de la Hogwarts, foarte frumos, de la ditamai scoala Durmstrung vine el la astia de aici care nu prea sunt cine stie ce. Sunt prea... sub nivelul lui de popularitate. Adica, el e un baiat stilat, rafinat, mult prea popular pentru un nivel de plebe. Un nobil ca el nu se gaseste la orice colt de strada.
Era in camera de zi a Viperinilor privind fetele cum se fandoseau prin fata lui. nu ai ce sa le ceri niste pitipoance care sau prostit cu trecerea timpului. Insa daca ele erau asa celelalte fete cum erau? O, doamne spera sa nu fie un castel de pitipoance care au poze cu ele pe piciorul ridicat pe fotoliul ala bun din casa si stii ca e bun ca are covertura pe el, iar in fata lor se afla bancnote de galeoni, asta ca sa stii ca printesa are valoare. Se uita si la baieti, nimic nou, asa pitipoance asa cocalari. Insa nu ii cunostea nu se baga in vorba cu ei. Doar statea tolanit in fotliu cu privirea dezgustata la lume. Se duse in camera lui imbracandu-se cu un costum negru, o camasa alba, absolut imaculata si o cravata verde. Dupa ce se imbraca isi scoase dintr-o cutie o pereche de pantofi ce luceau. Se incalta si iesi din camera. Avea un trup frumos, parul accentua formele fetei c te faceau sa te indragostesti pe data de el. Se uita la lumea de acolo. Toti se distrau, nu conta ca erau case diferite. Pur si simpu se distrau. Se uita la o fata apoi se duse la bar si isi lua un pahar de sampanie. Gusta din pahar si isi atinti privirea catre o fata de la... nu stia de la ce casa era. ooc: Cine intra in vorba cu mine? ![]() |
|||
18 Feb 2009, 00:47
|||
|
|||
Fata se intoarse, ii observa privirea si se uita in alta parte. Nu il mai vazuse pana atunci pe acel baiat. Sa fie si el nou? Probabil ca e de la Viperini, asta explica faptul ca avea cravata verde. Alex observa si el o insigna cu stema viperinilor pe bluza secsi de pe fata. 'Ce-ar fi sa vorbesc cu el?' isi spuse Kim Ryan.
"Buna!" spuse fata, apropiindu-se de baiat. "Nu te-am mai vazut pe aici. Esti nou... cumva?" mai flirta ea. "Salut! Da, sunt nou. Am venit de la Durmstrang." "Aha. Si esti la... sa ghicesc. Viperini?" "Ai ghicit." ii facu Alex cu ochiul. "Ti-am observat cravata verde. Apropo, frumos costum. Imi plac elevii ce poarta haine Incuiate. Nici mie nu prea imi plac robele astea..." "Deci o sa fim colegi de casa?" "Exact. Poate ma ajuti si pe mine la Potiuni. Nu prea sunt o maestra." zambi Kim. Ooc: Eu :-> Sper ca nu te superi ca am inceput sa vorbim. Nu prea aveam ce sa scriu ![]() ![]() Cause everytime we touch I get this feeling, And everytime we kiss I swear I could fly! |
|||
18 Feb 2009, 11:58
|||
|
|||
ooc: ce faci tu acolo nu se numeste rpg (role play game) ci se numeste pp adica (post playnp) si se da warn, pentru asa ceva. Nu ai voie sa spui ce emotii, reactii, are celalat personaj, ci tu trebuie sa vorbesti doar de personajul tau. sper ca intelegi ce spun.
bic: Statea cu acel pahar de sampanie in mana. Nu stia de ce toata lumea se uita in jurul lui. Chiar atat de ciudat era? Nu, chiar deloc, era o fire foarte populara si nu se temea de nimic, bine era un singur lucru de care se temea, insa asta era secret. Vazu ca o fata intra in vorba cu el. Nu stia sa faca Potiuni? Ce viperina era si fata asta? Una foarte ciudata. -Potiunile trebuie sa stie sa le faca orice, elev, iar tu, cum esti si de la Viperini ar trebui sa fii as in materia asta. Potiuni, Apararea Contra Magiei Negre, poate si Farmece. Fara sa stii sa faci asa ceva nu te poti numi un demn Viperin, iar cu asta cred ca ma fac inteles. ii spuse el pe un ton indiferent. Isi muta privirea in alta parte de la fata aceea, nu era o viperina in sensul adevarat al cuvantului, ea era doar un manechin cu emblema lor. Era satul de fenome de genul asta care se fandosesc ca sunt de la viperini si cand colo nici macar sange pur nu au in vene, si pe deasupra mai se si indragostesc de cercetasi, astropufi, ochi de soim, care sunt si ele alte specimene ale naturii. Ii zambi strengaresc fetei iar apoi se uita in stanga si in dreapta ca sa vada daca nu mai vrea sa intre nimeni in vorba cu e. Avea noroc nu zari pe nimeni insa, exact in momentul acela mai intra cineva in discutie: ![]() |
|||
18 Feb 2009, 12:12
|||
|
|||
-Nu esti prea prietenos, ii spuse Stacia, ce auzi discutia lor din intamplare. Poate ar trebui sa o lasi mai moale in primele zile. Sau sa inteleg ca esti un ingamfat ca ceilalti baieti de aici?
"Inca unul.." isi spune ea, dandu-si ochii peste cap. "De ce nu pot baietii sa incerce macar sa fie intelegatori?" Ii tot venea in cap idea ca doar Vieprinii sunt asa, ca asa au fost intotdeauna. Insa nu voia sa accepte. Nu avea dispozitia necesara pentru a face discriminari. Toti erau oameni, pana la urma. Ii arunca o privire inexpresiva, dupa care se intoarse, fara sa astepte un raspuns. "Poate nu a fost cea mai buna idee.." . Totusi, trasaturile lui ii placeau. Era destul de simpatic, in ciuda comportamentului. Sau poate ca nu era asa cum isi imaginase ea. Poate avea ceva bun, pana la urma. Dorea sa creada ca era diferit, insa, oricat de mult ar fi icnercat, nu ar fi reusit, niciodata. Era prea prinsa in ideea ei despre baieti. |
|||
18 Feb 2009, 12:52
|||
|
|||
<Nu esti prea prietenos, ii spuse Stacia, ce auzi discutia lor din intamplare. Poate ar trebui sa o lasi mai moale in primele zile. Sau sa inteleg ca esti un ingamfat ca ceilalti baieti de aici?>
-Dca parerea ta despre mine este ca sunt un ingamfat, parere ce chiar nu imi pasa din moment ce nu te cunosc, nu ma cunosti, atunci de ce ai intrat in vorba cu mine? dupa ce ii adresa intrebarea lua inca o inghititura de sampanie. Se uita inapoi la fata cu care vorbise. Nu era de la Viperini, deva ii spunea ca nu este. Era doar o masca, dorea cu tot dinadinsul sa fie de la Viperini, insa picase la alta casa. Un viperin getbeget nu se comporta cum a facut-o ea. Si nici fata ce tocmai intrase in vorba cu el nu era viperin. Au disparut viperinii de pe planeta? I-a inghitit pamantul? Ce pana lui se intampla cu toti. La fiecare masa stateau cupluri de se sarutau. Aici nu era hotel, nu se putea inchiria camere doar pentru niste mofturi. -Si, buna, ma numesc Alex ii spuse fetei ce tocmai ce se intorsese. ooc: stiu, sunt insistenta, insa daca stiti id-ul unui admin mi-l puteti trimite prin pm va rog. iar daca nu stiti id lor puteti sa imi trimiteti si id-urile voastre. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Balul de Halloween | Raizen Isildur | 34 | 9,807 |
02 Dec 2011, 22:55 Last Post: Bell Evans |
|
Stare de Visare - Balul | Kayla A. Summers | 5 | 1,835 |
03 Jan 2011, 00:38 Last Post: Raizen Isildur |