Raka Malfoy
18 Feb 2009, 22:19
Pai stiu asta...si Raka...am uitat de poveste
Oricum...sunt de acord cu voi...dar
Nu stiu...chiar nu stiu...ai putea voprbi cu un admin...eventula Kennya..
Asa deci...oriunde vei fi...daca mergi la Vipi de pwp...si daca ramai la Cerce te pwp mai tare

[nu am imaginatie sa scriu poveste...o sa scriu alta data pentru tot ]

Kiss Va adoricesc Kiss
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
18 Feb 2009, 23:33
Am vorbit cu Kennya si a zis ca nu muta pe nimeni. Unde pici, acolo te lasa. I-am zis ca fac orice numai sa ma mute la viperini si tot nu vrea. Nu cred ca mai am nicio sansa, si sigur stau degeaba pe aici ca nimeni nu ma baga in seama si ma vor lasa la cercetasi . Ce Dumnezeului sa cercetez? Nu e locul meu aici

[Image: bg21oy.jpg]
Find all posts by this user
18 Feb 2009, 23:47
imi pare rau pentru tine Raka...chiar imi pare rau...

Kiss Va adoricesc Kiss
20 Feb 2009, 16:34
Poate iti pun pila la Kennya=]] ca tot e prietena mea cea mai buna=]] dar nu cred ca va merge.. acolo unde ajungi ramai.
Ehei, si eu imi doream sa ajung la vipi, si uite ca am picat la astro. Si eu m'am enervat la inceput, dar acum imi ador casa asta nenorocita [pe aici, o chestie nenorocita este cula=)] adica, pufuletzii mei ruleaza:-> nici gand sa ma mut altundeva. Bine, daca mi se da 8477402947 $ cash... WhistleWhistleWhistle [tradatoarea de mn=)]

O sa te acomodezi si cu cerceKiss

Ps: acum mi'am amintit ca am facut matanii la Dumnezeu sa imi trimita un baiat pe forumul asta=]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
20 Feb 2009, 21:39
Vad multe nemultumiri in ultimul timp. Sa incep din nou cu explicatiile mele, de care v-ati plictisit deja. Si iti demonstrez Raka ca nu esti un viperin adevarat. Degeaba iubesti casa daca nu stii cum sa fii un viperin. Tu ai zis ca ai raspuns sincer la intrebari si ai picat la cercetasi. Orice cercetas ce raspunde sincer la intrebari, acolo ajunge. Insa un viperin numai sincer nu ar raspunde. cand m-am sortat prima oara acum aproape doi ani am stiut sa mint ca sa ajung la casa care mi-o doresc. Un viperin ar face orice si ar incalca orice regula, insa tu ai ales sa raspunzi sincer.
Iar faza cu schimbatul casei este total aberanta. Nu-mi amintesc ca in cartile HP un elev din anul V sa se mute la Astropufi ca i s-a trezit ca s-a saturat de ODS. Sau oricare alta varianta. Sortarea va pune la casa care va reprezinta cel mai mult prin raspunsurile voastre. Si nu ar fii corect sa te mut pe tn la viperini cand alti membrii s-au conformat cu casa lor si au ajuns sa o iubeasca. Cat de mult as iubi eu viperinii nu pot sa fac asta fiindca eu am rolul de admin si trebuie sa va tratez egal pe toti.
Iar cei care n-au citit atent HP, foarte prost. Jobenul nu te pune la ce casa vrei tu. Te pune la casa care te reprezinta cel mai mult.
Sper ca iar ati prins esenta din ceea ce am vrut sa zic.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
20 Feb 2009, 22:35
Kenny, eu inteleg ca trebuie sa ii tratezi pe toti userii in mod egal, dar stiu ca am citit undeva pe forumul asta ca pentru sortare sa raspundem SINCER la intrebari si sa nu mintim. Dupa cum ti-am spus, am fost extrem de sincer iar daca minteam imi era sa nu mi se dea ban. Acum tu imi spui ca eu am ales sa fiu sincer si sa nu mint, cu toate ca regulamentul spune sa fim sinceri si sa nu umblam cu smecherii. Dar mai bine tac si stau la locul meu ca nu vreau sa o patesc!

[Image: bg21oy.jpg]
21 Feb 2009, 21:26
Cum mai sa ti se dea ban pentru ca ai minit la raspunsurile pentru Sortare.Crezi ca stia x si y ca n-ai spus tu exact ce credeai?
Nu mai fi ma suparat... daca ai raspuns sincer la intrebari inseamna ca tu ai un caracter care se potriveste cu cel al cercetasilor.Nu stiu cat de bun este testul, dar mie mi se pare ok, asa ca ar trebui sa te obisnuiesti cu ideea ca vei fi Cercetas.

Chiar e asa de rau sa fi Cercetas?
Eu mi-am dorit foarte mult sa fiu cercetasa, dar credeam ca voi ajunge la ODC... Cand m-am sortat eu era alt teste, dar... ma rog...

>Happywide< Zambeste!

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
21 Feb 2009, 23:59
Eu sunt de acord cu Kennya.
Daca ai raspuns din inima...si cum gandesti...esti Cercetas...
Deci faza e ca nu esti Viperin...
Pun pariu ca daca raspundeai ca un Viprin,nu erai la Cercetasi...

Kiss Va adoricesc Kiss

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Kurt F. Malfoy Kurt F. Malfoy 3 1,847 04 Apr 2012, 17:14
Last Post: Isolde du Maurier
  Odette B. Malfoy Odette B. Malfoy 7 2,349 02 Oct 2011, 19:33
Last Post: Jennifer L. Campbell
  Lily Malfoy Odette B. Malfoy 7 2,290 08 Feb 2011, 12:54
Last Post: Luna Slytherin
  Adeline Malfoy Adeline Malfoy 10 3,441 19 Oct 2010, 19:50