Alice
|
18 Feb 2009, 00:52
|||
|
|||
vaaaaai..mai comentez si eu poate pui mai repede
^^ >< abia astept sa citesc continuarea ![]() ![]() ![]() |
|||
18 Feb 2009, 10:10
|||
|
|||
I like it ^_^ . Mereu vedeam posturi noi la acest fic, asa ca l-am citit si eu.
Imi plac mult descrierile folosite. Si felul in care descrii sentimentele fetei. E feeric. Subiectul e deasemenea minunat, original. Luv it ^_^ |
|||
18 Feb 2009, 15:28
|||
|
|||
Asa ,. acum poti pune o parte noua?
TE ROOOG ![]() |
|||
20 Feb 2009, 18:26
|||
|
|||
Wai, ati uitat de mine
![]() ![]() FTA BLACK ROSE ![]() ![]() Iti adoor povestea =P~ Hai sari cu next ![]() A, am vazut pe undeva "cifra 13". Atunci cu liftul. Stiu ca expresia este des folosita, dar parca era mai ok "numarul 13" sau "tasta 13" dar nu conteaza:-j Atunci cand am citit descrierea usii vecinului de vizavi, ma gandeam la un mafiot plin de tatuaje si droguri=]]]] PS Ana : Eu astept cu pwca la gura fiecare next=]] |
|||
20 Feb 2009, 21:11
|||
|
|||
Mersi si pentru ultimul comm asteptat . Next:
Alice scutura nervoasa din cap. Stia ca lumea de prin New York nu e foarte prietenoasa, dar chiar si asa... Se intoarse si baga cheia in broasca. Forta de cateva ori incuietoarea pana ca aceasta sa se descuie. Usa se deschise cu un scartait lung si afon. Intra in garsoniera, tragand valizele dupa ea. Tranti cu piciorul usa, lasa bagajele la intrare si arunca o privire prin jurul ei. Primul lucru pe care il simtitse fu fumul de tigara. Aerul era ingrozitor de greu respirabil. Prin admosfera pluteau norisori mici, chiar daca nimeni nu fuma in acel moment. Al doilea lucru pe care il vazu a fost ca gresia de la intrare era umeda. Chiar si fara apa adusa de ea de afara, pe jos era ud, apa care se vedea ca venea de sub o usa. Din holul micut al garsonierei intra in camera. In coltul camerei era un pat nefacut – dezmatat chiar. Cersafurile erau murdare cu ceea ce se parea a fi cafea, scrum de tigara, firmituri de paine, niste praf si sperma intarita. Aliciei i se micsora inima care incepu sa-i bata de mii de ori mai repede. [90 $ pe luna, nu e minunat, Alicia?colega ta de camera pare a fi foarte detreaba, si mai ales ordonata] Deja nu isi mai dorea sa vina colega ei mai repede. Incepuse sa o urasca din prima seara cand parintii pomenisera de ea, dintr-un motiv total absurd si copilaresc, dar acum sentimentul revenise si cu foarte proaspete, si cu dovezi relevante. In fata ferestrelor acoperite cu niste perdele vechi care atarnau deasupra geamului, care din albul initial devenisera un galben manjit, era o masa dreptunghiulara. Adica ceea ce era dedesubt semana cu o masa dreptunghiulara, deoarece nu i se vedeau decat colturile sub amalgamul de haine murdare, pachete de tigari, farfurii si pahare, sticle goale si cateva foi ratacite. Langa usa care parea sa duca spre bucatarie erau doua fotolii oliv, cu haine si patate de cafea. Pareau a fi deasemenea foarte vechi, de cel putin un secol. Stofa din care erau facute era murdara si descusuta pe alocuri. Sub ele – si intre ele – se aflau doua sutiene, o sticla goala de tuica si cateva bucati de paine mucegaita. Furnicile traiau ca in paradis sub acele fotolii. Pe masuta ce facea legatura intre ele se afla o vaza de flori, ciobita pe la margini cu niste bete – tot ceea ce ramasese din florile ce stateau candva acolo. Alice intra pe usa de langa fotolii. Da, nimerise bine, aici era bucataria. Era o camera stramta, dar suficient de lunga. Langa peretele ce se invecina cu acea camera de zi se afla o masa de trei persoane. Pe ea putrezea o pizza, sub ea se plimbau paianjenii linistiti. Vizavi de masa era aragazul – extrem de murdar – si o chiuveta care nu mai facea fata la sutele de vase din dansa. In capatul bucatariei se afla o fereastra micuta, plina de panze de paianjen. Sub ea era un dulap inalt, probabil cu scopul de a pastra alimentele. Era, evident, gol. Langa dulap, pe stanga era frigiderul. Alice oscila intre a-l deschide si a-l lasa in pace. Se hotari sa iasa din camera aia pana nu i se face rau de la mirosul de mancare invechita. Mai avea o singura camera de vizitat. Srry pentru partea asta plictisitoare, dar cred ca descrierea este absolut necesara. Va inteleg ca vreti "actiunea" cat mai repede, dar multumiti-va deocamdata cu "cadrul natural" ... Rabdare ![]() |
|||
20 Feb 2009, 21:38
|||
|
|||
Intradevar, partea asta mi s-a parut mai plictisitoare.. de obicei nu-mi plac descrierile.
Totusi, asa cum ai spus si tu vad in asta o necesitate. Descrierea acelei case paote fi considerata cu succes caracterizarea colegei de camera.. o caracterizare indirecta, desigur. Adica dupa ce ai o imagine despre apartamentul ei.. cat e de mizerabil.. iti faci automat o parere despre proprietara.. Sper insa ca Alice va pune totul la punct. Eram sigura ca apartamentul va arata groaznic.. 90$ pe luna? Iti dai seama ca nu e cel mai luxos apartament.. |
|||
20 Feb 2009, 22:08
|||
|
|||
Mi-a placut..
deci e tare X: astept urmatorul dar mai repede te rog.. decat ultimul |
|||
20 Feb 2009, 22:09
|||
|
|||
yeee..finally m-am delectat cu scrierile tale.
> ![]() acum mor de nerabdare sa mai citesc > ![]() ![]() |
|||
21 Feb 2009, 00:00
|||
|
|||
Ce'aveti wai?
![]() Este superba partea asta ![]() ![]() Eram curioasa despre apartament.. eram sigura:-> in locul lui Alice as pune mana sa chem echipa de la CuratMurdar.. |
|||
25 Feb 2009, 16:36
|||
|
|||
Hai ma... posteaza next
cat ne mai tii in suspwca? la naiba.. de-abia asetpt sa citesc continuarea . fix aici unde era partea cea mai INTERESANTA!!!! |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|