De Valentine's Day
21 Feb 2009, 21:23
Hermione o privea incantat pe Sanara.Era uimita de curajul fetei.Daca ei i se spunea sa faca asta se ridica si iesea pe usa far doar si poate.Niciodata nu avusese o fire curajoasa,iar uneori se intreba cum de putea sta fi cu prietenul ei vampir.
Fata fu adusa la realitate de Sanara care se intoarse rosie ca focul si zambind.
Hermione zambi si ea si o intreba:
"Deci?Ce ti-a spus?"
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
21 Feb 2009, 23:51
Il cheama Vikenti Aleksandr e de nationalitate rusa, si e anul 6 la Ochi-de -soim. A spus ca e incantat de cunostinta si poate ne mai vedem.
Mai are 2 frati mai mari care au studiat si ei aici la Hogwarts. Tatal lui e un vrajitor rus si mama e o vrajitoare din Ucraina. Fratii lui au fost ambii la cercetasi cand au studiat la Hogwarts iar tatal sau picase la astropufi. Mama lui a studiat la o alta scoala de vrajitori din Moscova.

[Image: userbar1.png]
21 Feb 2009, 23:59
"Uau..cat de multe ti-a spus!Cred ca aud clopotei de nunta!"spuse Hermione,apoi incepu sa rada dupa ce primi o palma jucausa de la Sanara."Trebuie sa recunosti Sanara ca e chiar dragut.Si in plus cred ca te place daca ti-a spus atat de multe,nu?"adauga apoi Hermione.
"Crezi?"intreba Sanara plina de speranta.
"Da...Poti sa mai intrebi si pe altcineva."spuse Hermione hotarata sa o ajute pe Sanara.
22 Feb 2009, 00:14
In timp ce stateam de vorba cu Hermione la masa il observ pe Aleksandr care se ridica de la masa ochilor de soim si se indreapta spre bar. Comanda o bere si se intoarce la masa ochilor de soim insa ocolind pe langa masa unde stateam de vorba eu cu Hermione, zambind.
-Hermione, ai vazut?

22 Feb 2009, 00:41
Hermione chicoti.Se astepta la o astfel de reactie din partea baiatului si era exact reactia de care avea nevoie pentru a fi sigura ca baiatul o remarcase pe Sanara.Zambi solemn si ii raspunse fetei:
"Da am vazut clar.Acest baiat chiar te place si ar dori sa fie cat mai aproape de tine.Cred ca ar trebui sa faci un gest asemanator si sa treci pe langa masa lor,chiar pe langa el."
"Pai si unde sa ma duc.Trebuie sa par credibila altfel voi parea paranoica."spuse Sanara ingrijorata.
"Hm...du-te pe ringul de dans.Asa poate va veni sa danseze cu tine.Eu mai am un pic din berea asta.Dupa ce o termin vin si eu,dar stau mai la departare.Bine?"spuse Hermione,sau mai bine zis,o sfatui Hermione pe Sanara.
Fata facu intocmai.Trecuse pa langa masa Ochilor-de-Soim,chiar pe langa el si se indrepta spre ringul de dans.Cand ajunse isi indrepta privirea spre el,astfel ca nu mai auzea ritmul muzicii dansand evident pe langa ritm.Hermione isi puse fata intre maini,dar si le ridica suficient de repede incat sa il vada pe Aleksandr indreptandu-se spre Sanara.Zambi si dadu pe gat ultima picatura de bere si se indrepta si ea spre ringul de dans.Inca sa danseze la o oarecare distanta fata de cei doi,dar ii putea auzi vorbind,dar datorita muzicii nu intelegea ce.
'Va trebui sa o intreb pe Sanara.'isi spuse fata,apoi continua sa danseze.
22 Feb 2009, 13:16
Era prima aora cand dansam alaturi de un baiat. Emotiile isi faceau simtita prezenta. In timp ce dansam vorbeam cu Aleksandr ca sa uit de emotii. Dupa cateva melodii, pe care le-am dansat impreuna, desigur pierzand notiunea timpului si fiind fericita, Aleksandr se intorsese la masa ochilor-de-soim spunandu-mi ca ne vom mai vedea. Iar eu ma duc catre Hermione si ne intoarcem la masa de la bar.
-Ce a-ti vorbit? ma intreba Hermione curioasa
-Are aceleasi preferinte ca ale mele. ne plac chiar aceleasi carti si materia noastra preferata e aceeasi, "Potiuni".

22 Feb 2009, 14:06
Staf, dupa cateva dansuri cu Alex se alatura celor doua fete. O vazuse de la departare pe Sharma dansand cu un baiat, iar acum vorbea cu Hermione destul de emotionata.

-Sa inteleg ca dragostea a ajuns si in inima ta? o intreba ea pe Sharma, punand o mana pe umarul ei.

Staf comanda si ea un wisky foc cu speranta ca acum il putea bea pana la capat, incercand tot odata sa isi curete o pata de ciocolata de pe rochia ei cenusie. Rochiile ii displacuresa intotdeauna.
22 Feb 2009, 14:46
Hermione asculta triumfatoare spusele Sanarei.Stia ca baiatului incepea sa-i placa de ea.In timp ce asculta Staff se apropie de ele.Dupa ca comanda un wisky foc fata o intreba pe Sanara daca si dragostea a intrat in inima ei.
"Nu pot sa spun daca da sau nu!"spuse Sanara incurcata.Nu stia ce se petrece cu ea.
"Eu optez pentru da.Si cred ca si din partea baiatului as opta la fel.Tipul te place,altfel nu dansa cu tine."spuse Hermione fericita.
Sanara rasufla usurata,in timp ce se inrosea.Arunca o privire fugitiva spre masa Ochilor-de-Soim si observa ca Aleksandr se apropie de bar si se opri chiar langa Sanara.Comanda un pafar de wisky foc si intra in vorba cu Sanara.Fata se inrosi si incepu sa se balbaie,iar Hermione ii dadu un ghiont in coaste,iar fata isi reveni.Aleksandr incepu sa rada dandu-si seama de lovitura Hermionei.
"Hei..te stiu pe tine!"spuse Aleksandr in timp ce radea.
"Ne-am vazut anul trecut in tren.M-ai ajutat sa imi ridic bagajul de pe peron in tren,apoi am schimbat cateva vorbe pe culoar."ii aminti Hermione.
"Aaa...tu erai fata timida care nu stia in ce directie sa o apuce.Micul boboc.."isi aminti baiatul.
Hermione observa fata putin dezamagita a Sanarei si isi ceru scuze si iesi din Marea Sala indreptandu-se spre baia fetelor.
22 Feb 2009, 19:15
In acest timpl, in Camera de zi a Cercetasilor, Mary privea flacara focului din semineu, care parea ca danseaza pe ritmul muzicii ce abia se auzea din Sala Marea a castelui, unde avea loc petrecerea de ziua indragostitilor.Rand pe rand, cercetasi zambitori coborau scarile singuri sau insotiti de parteneri, ieseau prin tablou si se indreptau probabil spre petrecere.
' Nu ma duc... clar... NU ma duc! Ce sa caut eu acolo? Nu am prieten si m-as simti penibil printre atatea cupluri de porumbei... ' isi spunea Mary, incercand sa se convinga ca nu are rost sa iasa din camera, chiar daca era deja aranjata si imbracata pentru petrecere. O voce interioara ii soptea ca ar trebui sa incerce sa mearga la petrecere pentru ca sigur se va distra, insa fata se incapatana sa nu o asculte, ramanand in fotoliul de langa semineu.

La un moment dat Mary il vazu coborand scarile pe Oliver Baston, capitanul echipei de vajthat a Cercetasilor.Incerca sa faca rapid o vraja de deziluzionare, insa baiatul o zarise deja si se apropie, intreband-o:
"Nu mergi la petrecere?"
" A... nu... n-am cu cine... Tu te duci, nu?" ii spuse Mary,apoi isi dadu seama ce intrebare stupida ii pusese.Normal ca se ducea... Unde altundeva putea merge imbracat in costum?
Spre surprinderea ei, Oliver ii explica faptul ca nici el nu merge, insa l-au obligat colegii sa se imbrace in costum, sperand ca se va razgandi, iar apoi adauga:
"Merg pe stadion, mai exersez putin... Daca vrei sa... " insa se opri cand coborara scara un cuplu foarte galagios, ce ramase de vorba in apropierea lor.
Schimband tema discutiei, Mary si Oliver se despartira: el plecand spre stadion, iar ea hotarandu-se in sfarsit sa faca o "vizita" in Marea Sala.

Pe drum, Cercetasa se intalni cu Hermione, care tocmai iesea de la baia fetelor.
"Hey! Buna! Ce faci, Hermy? Cum e petrecerea?" o intreba Mary pe astropufa in timp ce se indreptau amandoua spre Marea Sala.

[ Mary Mystery ]

[Image: 97340994.png]

[Image: brees.jpg]
22 Feb 2009, 22:27
Hermione o zari pe Mary si ii zambi.Cand auzi intrebare fetei,Hermione ii raspunse:
"Siropoasa...Dar nu prea am dat atentie saruturilor deoarece incerc sa o fac pe Sanara sa se indragosteasca de Aleksandr,elev la Ochi de Soim in anul 6.Ea il place si cred ca si el o place,dar nu sunt sigura.Ai vrea sa ma ajuti?"
Mary chicoti cand auzi de incercarea fetei de a o cupla pe Sanara cu baiatul de la ODS.Dorea sa ii raspunda fetei la ultima intrebare,dar fu intrerupta de Hermione.
"L-am vazut pe Baston coborand scarile.Se duce la petrecere?"
"De ce?"intreba Mary ingrijorata.
"Calmeaza-te!Am deja pe cineva si nu am de gand sa flirtez cu Oliver.Deci:Se ducea la petrecere?"
"Nu.Pe stadion."ii raspunse Mary usurata.
"Imbracat in costum?"intreba Hermione nedumerita.
"Prietenii lui l-au obligat."ii explica Mary.
Hermione intelese si aproba din cap.
"Spuneai ca ai pe cineva?"intreba Mary zambind.
Hermione se imbujora,dar ii raspunse:
"Da.Dar nu este vrajitor.Nici Incuiat.Este vampir."spuse Hermione accentuind ultimul cuvant.
"Vampir?"intreba Mary uimita.
"Un vampir vegetaria.Adica nu bea sange de om,ci de animal.Asa isi spun ei."ii explica Hermione,adaugand diferite informatii vazand privirea nedumerita a fetei."Dar te rog sa nu mai spui nimanui.Nu vreu sa afle toata scoala ca tocilara de la Astropufi are pe cineva,sau mai rau sa afle bunica mea.Cred ca m-ar omora."adauga Hermione cu privirea in pamant.