You are in my head
|
21 Feb 2009, 11:17
|||
|
|||
Era epuizat.
Nu mai rezista sa faca nicio miscare. Era terminat. Terminat, dar fericit. O vazu pe fata ca incepu sa se imbrace. Ce bine. Gandea ca el. Nu mai putea nici ea. Insa l-a uimit cand a zis "imbraca-te te rog." Logic ca se imbraca. Nu putea nici el nimic sa mai faca. Isi dau prezervativul jos, si isi lua doar boxeri si blugii. Nu stia pe unde pana lui ii era tricoul. Si oricum, nu avea chef sa il caute. Se uita inapoi la fata. Era absolut superba. Asa obosita cum era, era adorabila. Cum sa nu o iubesti. Isi puse mana in par observand ca era transpirat leoarca. Isi ciufuli parul si apoi zambi. Isi puse mana pe fatza fetei si o intreba: -Ti-a placut? Nu te-a durut nu? ii vorbise el chiar ingrijorat. ![]() |
|||
21 Feb 2009, 11:30
|||
|
|||
-Sa imi placa? Am iubit aceste momente. Ai fost.. formidabil. Cat despre durere, e ceva normal,nu?
Ii spuse pe un ton destul de serios, aruncand privirea in podea si strangadu-si genunchii mai tare. Acum realiza cat de tare o duruse. Insa asa cum ii spuse si lui, facea parte in "joc" . Pe cearsaful alb de pe pat erau cateva pete rosii, semn ca acum.. era femeie in adevaratul sens al cuvantului. Alex ii promise ca nu va uita niciodata aceste momente. Era sigura ca asa va fi. |
|||
21 Feb 2009, 11:39
|||
|
|||
Fetei i-a placut la nebunie.
Daca ar putea sa moara ar face-o in acest moment, fiind sigur ca a facut ceva bun in viata. Chiar i-a placut, si a spus ca el e formidabil. Ce complimente. O vazu ca lasa capul in jos. Ceva se intampla cu ea. Insa ce? Se apropie de fata sarutand-o pe frunte, apoi ii zambi. Apoi o vazu ca isi intorsese privirea catre cearceaful alb de pe pat. Avea cateva picaturi de sange. Se pare ca nu "muncise" in zadar. Isi intoarse privirea catre fata, care parea usor rusinata. Insa observa ca cearceaful isi schimba culoarea si materialul acum fiind de un rosu aprins si de satin. O lua pe fata in brate asezand-o pe cearceaf. Nu voia sa raceasca din moment ce erau pe podea. -Nu voiam sa te doara, poate daca aveam mai multa grija nu te durea. Trebuia ca muschii sa fie relaxati ca sa nu te doara. ii spuse el. Int-un fel se simtea vinovat intraltul nu. Era legea naturii. Apoi se uita din nou la ea spunandu-i: -Te iubesc, si vei fi pentru totdeauna a mea. Insa daca ne vom desparti o sa te asigur ca nimeni nu iti va face niciun rau. ![]() |
|||
21 Feb 2009, 11:46
|||
|
|||
Ii vorbise despre despartiri. Nici nu dorea sa se gandeasca la ceva de genu' asta. Ar fi fost sfasiata, daramata.
Nu se putea uita la el. Pur si simplu nu putea. Nu il credea vinovat pentru durere. Era ceva normal, si suportabil pana la urma. -Ai facut vreodata sex cu o fata fara sa o iubesti? Genul acela de sex fara sentimente Isi indreptaprivirea spre el, oarecum speriata. Era depasita emotional. |
|||
21 Feb 2009, 11:51
|||
|
|||
Fata cum auzi cuvantul "despartire" nici nu se mai putea uita la el.
Si ii puse o intrebare chiar aiurea. Daca a mai facut sex fara sa iubeasca. Bineinteles ca da. Era baiat. Prima oara cand a facut-o nu a iubit-o pe tipa aia. -Sincer, cred ca tu esti prima fata cu care am facut dragoste. Cu toate celelalte am facut numai sex. Nu am iubit pe niciuna asa cum te iubesc pe tine. Si nciiuna nu m-a iubit asa cum simt ca ma iubesti tu. Nu ar trebui sa fii geloasa, ultima relatie pe care am avut-o s-a terminat cand am ajuns aici in castel. i spuse fetei calm. Se uita la ea privind-o in ochi. Erau absolut superbi. Iar mainile le avea atat de fine.... ![]() |
|||
21 Feb 2009, 11:59
|||
|
|||
Se intrista.
Ii spuse ca era prima persoana cu care facuse dragoste. Restul.. au fost doar "piese de teatru" . Sa fie geloasa? Nu era geloasa. Sau nu mai era geloasa. Ea era genul de persoana foarte emotiva. Fetele au fost mereu "cautate" de baieti. Ideea ca el a facut sex cu alte fete.. fara sentiment.. sa o faca si atat.. ca un fel de lipsa de ocupatie o dezgusta intr-un fel. -Pacat. ii spusea ea atintindu-si din nou privirea spre podea. Dorea sa afle mai mutle despre el. Despre ce viata avusese pana atunci. -A fost vre-o persoana cu care ai vrut sa faci dragoste, ar nu ai putut? Sa fi refuzat? Sa iti doresti si sa nu ai? |
|||
21 Feb 2009, 12:16
|||
|
|||
Fata se intristase si spuse "pacat".
Ce avea? Dupa acele momente de feerie acum regreta? Nu conteaza. Insa fata ii puse o intrebare care oil duruse. Il intrebase daca a vrut sa faca dragoste cu o fata pe care o iubea, insa ea sa nu fi vrut. El ii arunca o privire fulgeratoare. Fusese o privire plina de ura, ca ii adusese aminte de acea tarfa. -Da. Greu de crezut stiu. Ti-am mai spus ca am avut o iubita care nu voia sa faca sex cu mine. Nu dorea din cauza ca ea imi spunea ca e inca virgina. Si ce sa vezi. Fratele celui mai bun prieten al meu m-a sunat intr-o seara sa ma duc pana la ei acasa ca sa imi spuna ceva urgent. Ma duc la ei acasa, iar acest baiat ma conduce spre camera fratelui sau, care acesta si-o tragea nebuneste cu fata pe care o iubeam. Acum cred ca intelegi cat de tare doare acest fapt. Nici nu iti poti inchipui ce cuvinte mi-a adresat ea dupa. Nu cred ca o cunosti se numeste Alison Smith... si chiar intr-un fel nu m-a inselat. Din cauza ca nu ma iubea pe mine, ci pe prietenul meu. Cu mine a fost doar ca sa ajunga mai aproape de el. ii spuse baiatul calm dar cu un ton enervant. ![]() |
|||
21 Feb 2009, 19:55
|||
|
|||
OOC: Scuze ca nu am mai postat..
BIC: Atinsese un punct sensibil al baiatului. Nu fusese cea mai buna idee sa il intrebe despre asta. Privirea pe care i-o arunca o facu sa tresara si isi smulse mana din pumnul baiatului cu o miscare involuntara. Era inca in boxeri si sutien, asa ca cu ajutorul vrajii Accio isi chema tricpul si pantalonii, pe care ii imbraca. Se uita acum la el, care avea privirea atintita in podea. -Imi pare rau, sincer. Imi pare rau ca ti-am amintit de ea. Era o persoana foarte speciala pentru tine. Ai iubit-o mult, si.. Spusese acele lucruri fara sa gandeasca. Abea dupa ce le spuse isi dadu seama ca repetase greseala. Isi strande din nou genunchi la piept, punandu-si barbia pe ei si uitandu-se in gol. |
|||
21 Feb 2009, 21:44
|||
|
|||
Fata is retrase mana.
Acum spuse din nou prostia aia. Insa parea ca se speriase de el. Asta era trebuia sa il vada si cand e putin nervos. Acum era doar un inceput, deci nu cred ca voia sa il vada nervos. Ii zambi prefacandu-se ca afara a inceput sa iniga. Si o lua pe fata de barbie zambindu-i si ii spuse: -Acum pentru mine contezi numai tu. Celelalte persoane din jurul meu nu mai conteza. si o saruta pasional. Apoi se uita la fata si incepu sa rada. Radea in adevaratul sens al cuvantului. Nu ii facea rau iar ea isi trasese picioarele la piept. Apoi el deveni serios, dandu-si seama ca radea si spuse: -Iti este frica de mine? ![]() |
|||
21 Feb 2009, 21:59
|||
|
|||
Ii spusese ca doar ea conta pentru el. O saruta. Da, interesant.
Rasul lui isteric o enervase. Se incrunta si privi spre podea. Nu dorea sa regrete momentele ce trecusera, el de ce o facea sa faca asta? < Iti e frica de mine? > Cuvintele inca ii rasunau in minte. Nu dorea sa se certe cu el. Nu acum. Era prea repede. Il iubea prea mult. Se ridica in picioare si se indrepta spre o oglinda tocmai aparuta pe perete. Dermatograful ii era intins pe obraji. Lacrimile ii curgeau, insa nu scotea nici un sunet. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|