Chaz Curtis Porter
|
22 Feb 2009, 18:54
|||
|
|||
Buna!
Bine ai venit, Chaz! Distractie placuta si sper sa iti faci multi prieteni(de fapt sigur iti vei face)! Interesanta descriere, mai In ultimul timp s-au inmultit baietii pe aici... Poate ne "vedem" la rpg... Ciao! [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
22 Feb 2009, 20:46
|||
|
|||
Mei...protestez...!!!
Numai io am adus aminte de reguli?...numai io-s tocilara...ha? ok...nu conteaza am vazut ca si Hahalina Jr a pus o poza cu ea...daca te gandesti sa pui poza prietenilor la prieteni... As vrea sa imi fac si io loc pe la prieteni...daca se poate...si o sa iti faci...hmm...nu mai explic...o sa faci...ce a zis Hahalina Jr si ce http://i36.tinypic.com/2nrzfx0.jpg Lol...cine ma mai cunostea La descrierea unuia pun o poza,la descrierea altuia pun alta poza ![]() ![]() |
|||
22 Feb 2009, 23:12
|||
|
|||
Va mulþumesc din nou pentru primire. Vã voi pune pe amândouã la prieteni când personajele vor lua contact ºi în rp.
Alex, mulþi înainte indiferent de ce vîrstã ai ºi sper ºi eu cã ne vom înþelege. Mary, mersi si þie. Sã înþeleg din vorbele voastre cã aveþi probleme cu baieþii. deºi parcã am vazut câþiva. Shayera, eºti de treaba ![]() You can never plan the future by the past.
![]() |
|||
22 Feb 2009, 23:38
|||
|
|||
Wai.. acum eu sunt cea mai disperata pe aici=]]] Si da, ajunsesem in pana de hombrei:-s
Si vezi sa nu uiti sa ma treci pe mn prima la prieteni [ nu pe Shayera ![]() Sa.. mna [ia sa caut un indemn d'ala mystyc cu care sa inchei ![]() Edit: wai.. vad ca Hermione mi'a luat'o inainte cu indragostitul in rpg=]] eh.. asta e:-< continui cu mataniile^ ![]() |
|||
22 Feb 2009, 23:53
|||
|
|||
pt Ginny: ce?esti geloasa???sau s-a suparat Lordul Smoala?
pt Chaz: daca vrei ma poti trece si pe mine la prieteni,bineinteles dupa ce socializam un pic in RPG. |
|||
23 Feb 2009, 00:01
|||
|
|||
Da, sunt geloasa, dar ti'l las tie^
![]() Just friends:-> Ps: bietul Chaz=]] se tin razboaie pe el pe aici ![]() |
|||
23 Feb 2009, 00:10
|||
|
|||
Asta este Ginny.
Daca este baiat...Dupa ce ca avem putini dam si al treilea razboi mondial pentru ei. |
|||
23 Feb 2009, 00:13
|||
|
|||
Welcom,Chaz!
Frumoasa descriere! Have fun si sa iti faci multi preteni... Spor la RPG. |
|||
23 Feb 2009, 00:19
|||
|
|||
Haoleu! Razboaie pe baieti! Ma bag si eu!!!!!!!!!!!
Altfel nu se putea=]]]]]]] Mai animam forumul=]]]] Bine ai venit si distractie placuta! Daca ai nevoie de ajutor sau ai o nelamuririre nu ezita sa ma contactezi. "Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
|
|||
23 Feb 2009, 12:14
|||
|
|||
Da bine ca sariti toti pe bietu' baiat
Nici nu a ajuns bine ca lumea deja se indragosteste de el No.. am citit cateva posturi deale tale de prin RPG si imi place perspectiva din care vezi tu lucrurile. De cat timp faci RPG? |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Evie Christine Porter | Evie Christine Porter | 13 | 3,480 |
21 Aug 2011, 19:25 Last Post: Lucy Jane Potter |