Leo McNair
|
27 Feb 2009, 23:04
|||
|
|||
Var-miu
Trebuie sa ma mai laud ![]() deci.. va zic eu despre el inaintea lui deci .. are 15 ani Nu stiu ce bere ii place Asculta acelasi lucru ca mine.. [trupa pe care o am eu in semnatura ] ![]() de la el stiu de asta ![]() ![]() 4. Din cate stiu , nu prea se omoara dupa dulciuri 5 . Il cheama Leo si in realitate |
|||
28 Feb 2009, 00:21
|||
|
|||
Aaa . Pai va multumesc pentru celelalte urari . Pai , am sa raspund la intrebari .
1 . Am 15 ani . 2 . Da . Imi place orice fel de bere . In afara de redd's . 3. Death metal , Black metal , Viking metal , Folk metal etc , dar cand sunt trist , prefer hard rock . 4. Pai , cum spunea si Ada care se baga peste tot , nu prea ma omor eu dupa dulciuri . Singura chestie dulce pe care o mananc , este Lion . 5 . Pai , Leonard ma cheama . Nume de idiot , dat de parintii mei idioti . Pai multumesc pentru intrebari . Chiar imi place sa raspund la ele . Edit : Pai , am dat edit sa intreb daca vrea sa faca cineva un RPG cu mine . |
|||
28 Feb 2009, 00:27
|||
|
|||
No Leo.. ce sa zic.. welcome si toate celelalte urari.. nu le am cu intampinarile
No.. fac eu RPG cu tine, of course, daca vrei. |
|||
28 Feb 2009, 00:30
|||
|
|||
Leo daca vrei pot face si eu Rpg cu tine.Oricand.
|
|||
28 Feb 2009, 00:32
|||
|
|||
Noh...si io vreau...
Aha....Lion...cel mai thare baton existent imi stric banii de scoalape trei batoane...si ii zic la mama ca mi-am luat la mancare in ziua aia Adica....insir ce imi vine prin cap mie...=)) LIONNN....iubesc batonul ala...[am invatat si cainele sa manance asa ceva ] Noh...si mie imi tre topic rpg....stai...ca am de postat 2 posturi... Adica...era 1...si cu asta 2... Asa...she sa zic... Si io vreau topic rpg...si a...urare...Mananca Lion in Continuare!!! ![]() ![]() |
|||
28 Feb 2009, 00:36
|||
|
|||
Nici de mine nu scapi asa usor :->
Te avertizez ca Lordul Smoala va fi si el mystyc in fundal=]]] Si vezi ca probabil voi flecari intr'una. >< Ooc: da Shery si Lion asta imi place ![]() |
|||
28 Feb 2009, 02:11
|||
|
|||
Wa! Da cu mine nu faci ? Lasa ca vezi tu hapciupaleala
cand ti-o da doua la **** , ca nu mai vezi in fata pwcii Ua . deci cu mine faci , da? altfel nu am sa te mai chem in vara la mine |
|||
28 Feb 2009, 13:59
|||
|
|||
Voi face cu toate . Dar am sa incep cu Ginny . Chiar daca nu mi-a cerut , dar sunt curios .
![]() |
|||
28 Feb 2009, 17:30
|||
|
|||
Eu am fost prima care a zis k vrea topic...
Nu-i corect Si... nuj de ce am senzatia ca o sa fiu ultima cu care deschizi topic ![]() |
|||
28 Feb 2009, 17:31
|||
|
|||
Calm down Ce zice saracu' Leo cand vede ca sarim toti pe el?
Rabdare.. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Anna McNair | Anna McNair | 1 | 1,018 |
26 Aug 2009, 19:39 Last Post: Ada McNair |