ce vrei sa devii (varianta plina de umor)
|
25 Jan 2009, 13:15
|||
|
|||
Citind topicul "ce vrei sa devii" mi-am adus aminte de 3 lucruri: gradinita, clasa 1 si emisiunea copii spun lucruri trasnite.
In primele 2 cazuri colegii mei si in al 3-lea caz diversi copii. La aceasta intrebare raspunsurile erau cam ciudate posibil din cauza varstei si naivitatii copiilor. In al 3-lea caz posibil sa fie tot asta sau poate ca le soptea vreun operator in micutele casti din urechi. pentru dragul audientei. In orice caz ma prapadeam de ras. Au fost raspunsuri "vreau sa ma fac pensionar ca bunicu" sau "vreau sa fiu somer ca tata" sau "vreau sa ma fac adult" Ce ma mai prapadeam de ras Deci vreau sa stiu cati dintre voi va mai aduceti aminte de raspunsurile ciudate si pline de amuzament ale colegilor vostri la aceasta intrebare si in ce an a fost scoase astfel de perle |
|||
25 Jan 2009, 13:38
|||
|
|||
Aja...sa vb cv..[vb k un bebe...da?]....cand elam mica,vloiam sa devin doctolita...la valsta de 5 ani am vrut sa devin plintesa,avea mai multe obtiuni...am vlut sa devin mireasa,musafir...poi...sa continui...la valsta de 6 ani am vlut sa devin politist...la valsta de 9 ani,am vlut detectiv...la 10 am vlut sa devin agent FBI,la valsta de 11 am vlut sa devinavocat,la valsta de 12 ani am vlut sa devin,adica...sa viu in almata...cica...la valsta pe cale o am acum vleau sa devin legizol[regizor]...si am toata viata inainte sa devin,si cleca o sa leusesc,acum nu ma mai lazgandesc
![]() ![]() |
|||
25 Jan 2009, 13:45
|||
|
|||
Ei Holl. Intai cea care a postat sunt tot eu. E clona mea. Nu sunt bebe in al 2-lea rand. Am 22 de ani. Ceea ce ai postat tu puteai posta la prima varianta a ce vri sa devii. Iar in ultimul rand nu ai raspuns la intrebarea initiala. Intrebarea era: Ce perle a-ti auzit de la colegii vostri in legatura cu aceasta intrebare, acum 7, 8 10, 12 ani! cand erati clasa 1 sau chiar la gradinita. Nu de alta dar sa ave de ce rade cu totii impreuna.
![]() |
|||
25 Jan 2009, 17:11
|||
|
|||
Eh da, imi amintesc ca ziceam mereu "vreau sa fiu musafir"=]] sau "vreau sa ma fac frigider". Eh.. eu care chiar doream asta.. si in jurul meu murea lumea de ras..=]]
|
|||
25 Jan 2009, 17:22
|||
|
|||
Ehe Hahalino...numai printesa nu...ca eu vreau sa fiu printesa...si Sanara...chiar nu ziceam nimic de tine...am inceput sa ma madaresc si io.....
Dar cel mai mult....ziceam fff mult "Vreau sa devin vrajitoare" "Vreau sa devin Mireasa" EDIT:...nu de mult timp am vrut sa devin closca...si am devenit...Outa e rodul dorintei mele... Hahalino...Outa te Saluta...."Salut Tushica " ![]() ![]() |
|||
25 Jan 2009, 17:49
|||
|
|||
GINNY!! +)) DECI EU TOT MUSAFIR VROIAM SA FIU =)))))))))))))))) LOL!!! =))))) Prea tare deci genial.. chiar musafir imi doream
![]() |
|||
25 Jan 2009, 19:09
|||
|
|||
EU Dansatoare fotomodel cantareata si medic veterinar:]]
![]() |
|||
28 Feb 2009, 02:18
|||
|
|||
=))))deci eu cand eram mica voiam sa fiu fata de cartier=)))))))))))
LOL..ma rog..asta pana in 10 ani.De la 10 ani voiam sa ma fac politista=)) ![]() |
|||
01 Mar 2009, 21:24
|||
|
|||
Ehei.. eu doream sa fiu si vecina , ca sa am de unde sa imprumut zahar:-> sau sa ma fac o floare sa cresc mare. Si REPEDE. Ca ma secau babele alea care ma luau de obraji si ziceau "sa cresti mare ". Imi amintesc ca am intrebat'o odata pe mama ca, daca manand niste seminte, o sa se dezvolte o planta in mine sau o sa ma metamorfozez eu intr'una=]]
|
|||
11 Mar 2009, 17:39
|||
|
|||
OK,deci eu la inceput,demul cand eram mic,mic de tot vroiam sa fiu mecanic auto la sania lu Mosu,sa umflu copitele la reni si sa le pun morisca in fund(ca sa zboare),dupa aceea am zburat pe la 5 ani prima data cu avionul si de atunci am un var care este pilot de avion,stateam in cala cu el etc.
Un coleg de gradinita tot zicea ca,el cand o sa fie mare o sa se faca Gigi Becali...... ![]() </i>Live togheter,die alone |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|