Taverna
|
06 May 2007, 18:35
|||
|
|||
dap!!! si mie imi este foame... luna se intoarse in 5 minute cu o tava cu sandwich-uri cu tot felul de lucruri de la ton pana la ciocolata Nutela...
fiecare manca cat putu si apoi plecara acasa... pe drum se oprira sa ia o punga de confeti si niste sampanie fara alcol. urma ca petrecerea sa se incheie... cat de sad... ciocnira un pahar in cinstea forumului si al lui hemy (care se ocupa grozav de acest forum) si se intinsera pe jos ca sa spuna povesti de groaza. ![]() |
|||
06 May 2007, 21:46
|||
|
|||
brrr.... ma ia cu friguri! super povesti spui Luna!dar eu cred ca ma retrag fiindca daca mai stau mult o sa am cosmaruri. cine mai vrea sa vina cu mine sa spuna acum.incheie cho.
|
|||
07 May 2007, 14:01
|||
|
|||
Totzi se dusera acasa...
A doua zi, inainte de scoala se intalnira la o gelaterie si mancara inghetzata. Hermy isi lua inghetzata cu biscuitzi si fructe... ![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
07 May 2007, 16:10
|||
|
|||
eu prefer una cu ciocolata iaar Fleur care era langa mine alesese una de vanilie si capsiuni.Dupa ce se indopara cu ingetata plecasera la o sala de jocuri video.Fiecare isi alesese cate un loc la cate un calculator inafara de Fleur care se aseza cu Cho la un calculator cu joc de doua persoane.
|
|||
07 May 2007, 20:37
|||
|
|||
yay!!! imi place sa ma joc la calculator...
luna intra pe http://i20.servimg.com/u/f20/11/39/00/88/snitch11.gif[/img][/url] tau! trebuie sa recunosc ca cho arata grozav aici. ![]() |
|||
07 May 2007, 20:50
|||
|
|||
Ce jocuri tari! spuse Fleur Hai sa incercam si alte jocuri ca de asta ma-m plictisit.
De acord,am amortit deja cu degetul mereu pe entre. spuse Cho Hai sa mai iesim si pe afara ca e frumos.spuse din nou Fleur Deodata Cho se ridica si merse pe la fiecare ca sa le spuna aceea idee care pe moment era buna. Unde ai vrea sa mergem? intreba hermione Ma gindeam sa ne plimbam prin parc.spuse Fleur Da hai si in alta parte ca in fiecare zi mergem prin parc!spuse Luna ![]() |
|||
07 May 2007, 20:53
|||
|
|||
ce ar fi daca ati veni la mine acasa si am face o petrecere in pijamale!!! putem bea suc si manca floricele si putetzi dormi la mine...vretzi?
![]() I have no plans, only ideas. No problems with anybody and too much imagination; so I leisurely explore days and nights and some smiles. |
|||
07 May 2007, 20:54
|||
|
|||
dap! ar fi foarte frumos! putem vedea si un film si putem si dansa!
![]() |
|||
07 May 2007, 21:50
|||
|
|||
ok sa ne impartim pe grupe!Harry si ron iau filmele, Cho si Fleur iau popcornul Luna si Hemy iau suc iar Ashley si Julia iau decoratii.Peste o ora: sa inceapa petrecerea!Si Cho ridica o perna de jos si o arunca in Julia.Aceasta la randul ei riposta dar Cho se feri si perna intra in Ron.Acesta cu un zambet siret ia trei perne si le arunca la intamplare prin camera si le nimereste pe Hermy, Fleur si Ashley.Sunt cel mai bun! striga el dar nu avu mult timp sa se bucure ca primi revansa fetelor direct in cap.
|
|||
08 May 2007, 17:22
|||
|
|||
Umm...Shi in timp ce Ashley decora camera cu baloane deodata cade de pe scara direct pe covorul plin de perne.Uhh...ce noroc am avut. ^_^ Si incepe o bataie zdravana cu perele,urmat de vizionarea unui film...mai exact Harry Potter 4 ca sa ne aducem aminte de el.Fiecare era cu popcorn shi o inghetata.Ashley adoarme prima.Pe urma toti lasa capul unul pe celaalt si se lasa o tacere adanca,pana cand vine mama lui Hermione sa dea un telefon.
Pormo distractia continua.... ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|