Alice
|
02 Mar 2009, 23:17
|||
|
|||
Scuze de intarziere si multumesc pentru commenturi
![]() Din holul de la intrare, chiar la dreapta, unde ti se inmuiau ghetele in apa, era usa ce ducea spre baie. O deschise destul de greu in comparatie cu usa de la bucatarie care parca se deschisese singura. Baia era foarte stramta. O perdea opaca acoperea cada ruginita. In cada erau o perche de cizme innoroite si o pereche de blugi. WC-ul nu fusese curatat de ani, asta se putea observa imediat ce intrai. Chiuveta era plina de apa. Din ea se revarsau mici valuri care inundasera holul de la intrare. Alice incerca sa inchida robinetul care curgea la maxim, dar nu reusi sa-l clinteasca deloc. Parea intepenit, iar apa continua sa curga. [aici se duc cei 90 $ pe luna?] Langa chiuveta erau diferite accesorii: o esarfa imbibata cu apa, un ruj, cateva rimeluri, tone de cutii de farduri, servetele demacheante, un alt sutien, cateva prezervative folosite si o bucata de pizza. Minunat loc de a manca, nu-i asa? Deasupra chiuvetei era o oglinda mare, plina de amprente, urme de buze – tipa asta isi exerseaza sarutul pe oglinda din baie si nici macar nu se oboseste sa stearga, sau ce naiba? – desene in creion etc. Alice mai incerca odata sa inchida robinetul, dar din nou nu izbuti. Si chiuveta parea infundata. Dupa firele de par roscat de impaienjeneau toata baia nu era chiar greu sa-ti dai seama cu ce era infundata. Inchise usa de la baie bine. Era sigura ca nu o sa poata suporta sunetul de apa curgand continuu, dar macar va incerca pana va veni ea. Se intoarse in camera. Arunca pe masa o rochita minuscula de pe un fotoliu si se tranti in el. Norisori de praf iesira din ei. Alice isi puse gluga de la hanorac pe cap pentru a nu fi nevoita sa-si puna frumosul si curatul ei par pe acel jeg. Inspira si expira. Inspira si expira. Era din ce in ce mai greu cu praful, fumul si scamele din jurul ei. Dar inspira si expira pentru a se calma. Totul va fi bine. Va vorbi cu colega ei de camera - Helen parca o chema, nu? – si vor face impreuna curat, vor chema un instalator pentru chiuveta aia nenorocita, vor schimba asternutul. Nu se gandise nicio clipa cand era acasa la ea ca va gasi asa ceva aici. Era peste orice cosmar al ei. [nu te mai purta ca o printesa, soarece mic si prost, pentru ca nu esti; vei dormi chiar in patul asta, vei manca chiar in bucataria aceea, impreuna cu fratii tai, sobolanii, te vei spala chiar in baia aia in apa aceea care curge neincetat, si cei face toate astea pentru ca asa trebuie sa faci] Ramase intinsa pe acel fotoliu urat mirositor cateva minute. Gandurile nu i se limpezira, simturile nu conteneau sa-i sublinieze faptul ca va avea sa locuiasca intr-o cocina iar mintea nu inceta sa-i aduca aminte „ce-a avut si ce-a pierdut”, asta este o expresie potrivita, nu? Da. Dupa ceva vreme, usa se deschise si apoi fusese trantita la propriu. Alice sari speriata de pe fotoliu si o intampina pe nou-venita. Ramase cu gura cascata. In ciuda ploii de afara, noua ei colega de camera purta o rochie care ii acoperea la limita intimitatile. Materialul din care era facuta rochita era asemanator ghirlandelor de brad si stralucea de parca era bagata in priza. Era practic imposibil sa treaca neobservata pe strada cu acea culoare de rosu aprins. Purta o poseta din acelasi material ce reflecta lumina, de culoare arginie. Cel putin cateva sute de bratari si coliere ii impodobeau gatul si mainile. De departe semana exact cu un pom de Craciun. ![]() |
|||
02 Mar 2009, 23:31
|||
|
|||
A DAT DOMNUL
![]() ![]() ![]() DECI O ADOR ![]() ![]() M-a lasat ... adica imi place de mor ... mai ales cand a vazut-o.. cica "seamana exact cu un pom de Craciun" tare |
|||
03 Mar 2009, 00:02
|||
|
|||
Ma.. e superb
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ca un pom de craciun=]] mie mi se pare cula poza[-x Deci wai ![]() ABIA ASTEPT CONTINUAREA ![]() ![]() |
|||
03 Mar 2009, 10:32
|||
|
|||
Ce truuu
Original ^_^ Doamne fereste sa fi ajuns eu sa locuiesc in casa aia.. preferam sa stau pe strada Deci cele doua fete se intalnesc asta face continuarea interesanta Next xD |
|||
10 Mar 2009, 19:32
|||
|
|||
Numai 3 comm's ?
![]() Avea parul roscat, tapat si lung pana la brau. Chiar daca nu se vedea nici macar cerul sub norii plumburii, ea purta o pereche de ochelari de soare. Tonele de fard, rimel si fond de ten se inmuiasera la umezeala si acum ii siroiau usor pe gat in jos. Buzele supradimensionate cu un creion cu cateva noante mai inchis decat glossul aplicat in exces suradeau misterios. Alice nu se putu abtine sa nu faca comparatia dintre aceasta fata si o musca. Semanau... perfect. Fata isi deschise larg bratele, parca vrand sa-si ia zborul, si se avanta spre Alice, strangand-o cu putere in brate [ca tot vroiai sa fi imbratisata...] si umezidu-i hanoracul. Alice se trase de langa ea inainte ca aceasta sa apuce sa o sarute pe obraji. -Hey, gagica, ce faaci? Te-am asteptat sa te vad de ani intreegi! Cum o maai duci? Cand ai ajuuns? Ce parere ai despre noua ta caasa? Sa stii ca noi ne vom intelege foarte binee, ai sa veezi! Apropo, eu sunt Helen, se matai ea intizandu-i mana cu unghii de 4 centimetri spre Alice. Fruntea Aliciei i se increti. Nu ii placea deloc de ciudata asta. Cum avea ea sa doarma in acelasi pat si sa locuiasca in aceasi garsoniera cu ea? -Buna. Nu am ajuns decat de 20 de minute. Garsoniera e draguta dar e cam ... Nu vroia sa foloseasca cuvantul „jegoasa”, nici macar „ingrozitoare”. Helen sari in sus ca o apucata. -Vaai, imi pare extrem de rau, am uitat sa fac paatul azi dimieataa. Aseara am vent foaarte tarziu acasa, mi-a luat ceva pana sa gasesc o bunaciune... De la un timp vad ca afacerea merge foarte greu... Cei cu bani nu platesc daca nu sunt cel putin doua persoane, deja cu una singura a devenit banal. In fine, acum ca ai ajuns sa speram cu lucrurile vor merge maai bine... si vom da si peste nistee gagii buni. Asa, si cum spuneam, aseara am ajuns foaarte tarziu, si azi dimineata am plecat repeede, ma grabeam, ma sunase cinevaa si trebuia sa preiau niste cheestii... ce sa facem daca nu se maai gasesc persoaane de incredere ca mine prin New Yoork, se impute treaaba de la o vreme si aiici, politia este cam peste toot... Alice nu o mai urmarea. Despre ce afaceri vorbea asta? Oare nu era doar o coincidenta tampita ca exista sperma intarita pe pat si prezervative folosite pe langa chiuveta? Si la ce naiba vroia sa o implice si pe ea?? Nuu, la treaba aia in niciun caz, ea poate sa se [cenzurat] cu fiecare tip de pe strada, sa ii ia pe toti la rand in ordine alfabetica, cand ii termina sa ii i-a de la capat, dar pe ea nu o va implica in asta in niciun caz! Imposibil! ... ![]() |
|||
10 Mar 2009, 20:56
|||
|
|||
Vaai Deci e geniala adica .. e super tare
pana mea... deci ma gandeam eu ca o sa faca o fata gen ":|" cand o s-o vada pe aceea.. deci mi se pare ca ai ales-o perfect cu aia din poza vaai deci e genial , si chiar azi ma gandeam cand ai sa pui next'u vaai astept urmatoarea pwcaa |
|||
10 Mar 2009, 22:09
|||
|
|||
ehee ce tare e partea
asta abia astept sa continui si sa mai vad ce se mai intampla >< imi place muuult cum relatezi NEXT ![]() |
|||
11 Mar 2009, 18:18
|||
|
|||
E clar ce se asteapta Helen sa faca Alice=]]
CLAR !! Personajul meu preferat e Helen ![]() ![]() Nu numai pt ca am folosit aceeasi poza cu ea pentru Hahalina Senior in ficul meu cel vechi:-> si aici e un personaj superb ![]() Wa ![]() Pune next>< |
|||
13 Mar 2009, 12:34
|||
|
|||
Hai ma .. pune mai repede continuarea
tu stai o saptamana.. :-@ oricum... o sa-ti mai dea commenturi hai ma mai repede.. altfel o sa-ti pierzi fanii care ii ai > ![]() HAI !!! PUNE NEXT!!! |
|||
13 Mar 2009, 13:35
|||
|
|||
Deci e foarte tare
Am vazut commentul adei s iam zis sa mai trec pe aici . ce pot sa iti spun ? Laudele mele pentru acest fic . Nu am ce comenta . Intr-adevar imi da impresia de real , ceea ce imi dau putine ficuri . Pentru ca asa imi place mie cel mai mult . ;D |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|