Shery's Art
|
08 Mar 2009, 01:16
|||
|
|||
Dapz...va fac la aman2....Ginny...stiu...am reparat-o....adica....am si stricat-o
Las ca ma revansez io maine Deci,am de lucru in seara asta si maine Dau edit...asa ca urmariti ![]() ![]() |
|||
08 Mar 2009, 01:18
|||
|
|||
Nu tre sa dai edit.. postez eu acum
![]() Merci mult mult Shery>< ![]() ![]() |
|||
08 Mar 2009, 01:50
|||
|
|||
Va anunt ca am terminat...
Pentru Mary: ![]() Am ornamentat io cu cat am putut...nu ai zis sa scriu nimic pe ea,eram paralela cu tot,si parea prea goala. Pentru Hahalina Jr.: ![]() S-a speriat varmea de ea,chiar asa rau a iesit? A,si am scris vampireste...arata mai bine. Daca vreti sa va modific lucrarile va recomand un post mititel si gata.Se rezolva. Sper ca va plac...si dacanu va plac,dati din gura,ca nu am chef sa fac cv de nu va plashe,sau nu va da bine,nu e pe placul domniei voastre. ![]() ![]() |
|||
08 Mar 2009, 14:00
|||
|
|||
Ma.. e superb
![]() ![]() Multumesc mult de tot!! Te iubesc wa ![]() |
|||
08 Mar 2009, 19:47
|||
|
|||
Shery, merci mult de tot!
Ti-a iesit foarte bine si nu trebuie sa modifici nimic. > ![]() Thanks! P.S.: Sper ca m-ai pot apela si altadata la tine, nope? Te descurci suuuper bine. [ Mary Mystery ]
![]() ![]() |
|||
08 Mar 2009, 20:53
|||
|
|||
foarte dragute>
![]() in ce program lucrezi?:> ![]() |
|||
08 Mar 2009, 22:15
|||
|
|||
Pentru Mary...sigur draga mea!!!
Chiar ma bucur ca am comenzi! Ai Annutza...folosesc Gimp si PhotoScape...nimic interesant...fiindca in PhotoShop sunt de tot amarul,si nu am gasit programe mai bune ![]() Totusi...in astea doua imi ies mai bene ![]() ![]() |
|||
14 Mar 2009, 14:13
|||
|
|||
Asa...am scris ceva pe semnatura facuta pentru Maryshor...
![]() A iesit prea simpla...nu stiu cum sa explic,asa ca am scris ceva de data asta,adica numele...si...macar sa arate mai bine. ![]() Si am mai facut ceva [aveti millllla ] ![]() Inca ceva...protestez pentru telefonul meuuuu....nu imi ies bine pozeleeeeee....las ca scap io de el in cel mult 2 saptamani si am io poze mai bune ![]() ![]() |
|||
14 Mar 2009, 14:19
|||
|
|||
Waa, she taree!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nu conteaza ca nu se vede bine de pe telefonul tau, e superb desenul!!! ![]() ![]() ![]() |
|||
14 Mar 2009, 14:19
|||
|
|||
dar io ziceam ca pe telefon nu mi se vad bine umbrele,mai ales cele de la ochi...si mi se vede ca parca e machiat
Si nu am luat toata pagina,ca mai am pe acolo pe mai sus de cap nush ce. Oricum,vroiam sa ii fac pletele,cum le are el,dar nu mi-au iesit,asa ca l-am facut normal oricum mulshumesc ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|